Καλώς ήρθατε

Και τώρα αρχίζει ο βομβαρδισμός του... τρόμου

Το σύστημα, το σάπιο, το άρρωστο, το διεφθαρμένο και ένοχο πολιτικό σύστημα της χώρας νικήθηκε κατά κράτος. Τα δύο "μεγάλα" κόμματα κατέληξαν αποκόμματα και οσονούπω θα βρεθούν στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας. Όμως, οι "χορηγοί" τους, δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τα σχέδιά τους, τα σχέδια μαζικής κλοπής που κατέστρωσαν εις βάρος της Ελλάδας. Αν και -όπως μαθαίνουμε- ήδη άρχισαν να φεύγουν εκτός χώρας πολιτικοί που δεν επανεξελέγησαν, δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο και με εκείνους που έχουν στοχεύσει στην υφαρπαγή του Ελληνικού πλούτου μέσω μίας καλοσχεδιασμένης "ελεγχόμενης" (πολιτικά) πτώχευσης που θα παραλύσει την Ελληνική κοινωνία (φυσικά και την εσωτερική οικονομία) και θα παραδώσει την χώρα στα χέρια τους.

Και ήδη, από την επομένη των εκλογών, οι... "χορηγοί" ενεργοποίησαν τα σχέδια επιβολής τρομοκρατίας του Ελληνικού λαού, ευελπιστώντας πως θα δεν συναντήσουν πολιτικές (γιατί όχι και ποινικές) αντιδράσεις.

Έτσι, η Citigroup θεωρεί πως αυξήθηκαν δραματικά οι πιθανότητες εξόδου μας από την ευρωζώνη στους επόμενους 12-18 μήνες ενώ η Goldman Sachs έχει τίτλο “Η κάλπη βγάζει έξοδο από την Ευρώπη;”

Μέχρι και 75% δίνει η Citigroup στις πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες. Σύμφωνα με την ίδια πριν από τις εκλογές οι πιθανότητες αυτές ήταν στο 50%.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones Newswires, η Goldman Sachs ουσιαστικά αναρωτιέται πως τώρα η Ελλάδα θα πάρει μέτρα τον Ιούνιο, πως θα κάνει μεταρρυθμίσεις και πως θα ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες της.

Το “ζουμί” της ανάλυσης που κάνει η Goldman Sachs είναι ότι “λόγω πολιτικής αστάθειας κινδυνεύει το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, στο πνεύμα δηλαδή της επιβολής τρομοκρατίας, κινείται και το Bloomberg, το οποίο "βλέπει" πως οι εκλογές στην Ελλάδα αυξάνουν τον κίνδυνο της χρεοκοπίας!

Τη στιγμή που οι πολιτικοί ηγέτες στην Ελλάδα προσπαθούσαν να σχηματίσουν μία κυβέρνηση συνεργασίας οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες και ψηφίζουν κόμματα που τάσσονται κατά της διάσωσης μέσω προγραμμάτων λιτότητας, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το μέλλον της χώρας στη ζώνη του ευρώ», γράφει στο βασικό του άρθρο σήμερα το πρακτορείο Bloomberg.

Το πρακτορείο αναφερόμενο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και παραθέτοντας τα μέχρι στιγμής ποσοστά των εκλογών, όπως προκύπτουν από το υπουργείο Εσωτερικών, τονίζει ότι «έλαβε 51 έδρες με βασική δέσμευση ότι θα αλλάξει τους όρους του μνημονίου».

«Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται και η δυνατότητα συνεργασίας ώστε να σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση», σημειώνει.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails