Καλώς ήρθατε

Ετοιμάζουν νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών δείχνει περίτρανα ότι αυτές έχουν «φρακάρει» στις καθεστωτικές συμπληγάδες.

Φαίνεται ότι τα καθεστωτικά ιερατεία της ευρω-χούντας βρίσκονται σε οικτρό αδιέξοδο, γιατί βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν οι εκλογικοί τους «λογαριασμοί» και οι μετεκλογικοί τους σχεδιασμοί, παρά τη μαζική τρομοκρατία και νοθεία που θα ασκήσουν και παρά τις καθεστωτικές «ξόβεργες» που έχουν στήσει για να συλλέξουν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Το καθεστώς των ανδρεικέλων της ευρω-αποικίας διακρίνει καθαρά (εξάλλου είναι σε θέση να υπολογίσει με... ακρίβεια την ορμή της λαϊκής οργής) ότι οι «ξόβεργες» και τα «αναχώματα» που έχουν στηθεί δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν την ορμή της εκλογικής ροής προς ανεπιθύμητες κατευθύνσεις: Κατευθύνσεις αποσταθεροποίησης του ευρω-κατοχικού κυβερνητικού τους οικοδομήματος…

Η δυναμική της κατάρρευσης του κααθεστωτικού οικοδομήματος έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και αυτό το ανεξέλεγκτο «στοιχείο» της κατάρρευσης έχει προκαλέσει τον πανικό στους «νταβάδες» (ξένους και εγχώριους) και στο υπηρετικό, πολιτικό τους προσωπικό.

Αυτός ο πανικός από τη δυναμική της ανεξέλεγκτης λαϊκής οργής που θα καταγραφεί στις κάλπες, είναι που εμποδίζει τα αφεντικά των ανδρεικέλων να καθορίσουν, ακόμα, την ημερομηνία των εκλογών και τους εξαναγκάζει να σχεδιάζουν πυρετωδώς σενάρια παράτασης του χρόνου των εκλογών ή ακόμα και αναβολής τους στο αόριστο μέλλον.

Όταν ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς η ημερομηνία των εκλογών, αυτό σημαίνει ότι η αναβολή τους βρίσκεται προ ημερησίας διατάξεως, ότι αναζητούνται «δικαιολογητικά» νέων εκτάκτων αναγκών και σχεδιάζονται νέα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.

Δεν μπορεί να βρισκόμαστε, υποτίθεται, ένα μήνα πριν από τις κάλπες και ακόμα να μην έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και αυτός ο λάκκος σηματοδοτεί νέες και μακάβριες συμφορές…

Σε μια τέτοια περίπτωση ο κόσμος πρέπει να κατεβεί στους δρόμους με κεντρικό σύνθημα: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»
από το resalto

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails