Καλώς ήρθατε

Όλη η αλήθεια για τον μισθό του Παπαδήμου

Όπως σας είπαμε, παραξενευτήκαμε όταν είδαμε με πόση ευκολία ο πρωθυπουργός αποποιήθηκε του μισθού του και μάλιστα έγινε και η ανάλογη επικοινωνιακή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!

Δηλαδή στα καλά καθούμενα πετάς τόσα ευρώπουλα στο δρόμο; Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι, αν έχεις εξασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού που έπαιρνες ΠΡΙΝ στην ΕΚΤ, όπου ήσουν αντιπρόεδρος για τρία έως πέντε χρόνια... κλιμακωτά! Γιατί τα πουλιά κελαηδάνε στις Βρυξέλλες και ενημερώνουν και τα ντόπια ψαχτήρια όταν πρέπει!

Έτσι λοιπόν, για να ξέρουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ, οποιοσδήποτε αξιωματούχος έχει χρηματίσει πρόεδρος ή αντιπρόεδρος σε κάποιο διεθνή οργανισμό, στην...συγκεκριμένη περίπτωση Αντιπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αμείβεται για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια ανάλογα με την περίπτωση, με ποσοστό επί του μισθού που έπαιρνε μετά την αποχώρησή του από την θέση του!!!

Κάνανε τα συν και τα πλην στην οικογένεια και κατέληξαν ότι το χρήμα είναι περισσότερο από την ΕΚΤ και έτσι αποποιήθηκαν τον μισθό του πρωθυπουργού!

Αυτά, για να μη μας περνάτε για ...μυλωνάδες κύριε Καψή, επειδή μας είδατε αλευρωμένους!
από το taxalia η φωτό από το Γρέκι

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Antinemecis είπε...

Και να ήταν μόνον αυτό...;
Mην ξεχνάμε ποιος είναι ο συγκεκριμένος "κύριος" και το ρόλο του στο χρηματιστήριο, στην πώληση χρυσού της Ελλάδας, στις μηχανορραφίες με τα swaps στη G.Sachs...
Τσάμπα τα έκανε όλα αυτά...;
Όμως επειδή τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και οι μέρες που διανύουμε είναι σημαντικές για την αντίδραση του Ελληνικού λαού, πριν χαθούν όλα...
διαβάστε το παρακάτω και αν συμφωνείτε με την επιστολή-δήλωση ενεργοποίησης του 120 διαδώστε την και προωθείστε την...
http://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/2012/03/02/no_time/

Related Posts with Thumbnails