Καλώς ήρθατε

Η πατάτα ενός σκουριασμένου μυαλού

Σοκ έχουν πάθει οι δύστυχοι κομμουνιστές με την απόφαση της κυρά-Αλέκας να επιτεθεί στο Κίνημα της Πατάτας.

Μιλάμε για μεγάλη πατάτα που δικαιώνει όσους υποστηρίζουν πως ότι δεν μπορεί να ελέγξει το ΚΚΕ, επιχειρεί να το απαξιώσει.

Αντί το κόμμα του Περισσού να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των παραγωγών του Νευροκοπίου βγήκε να την προβοκάρει λέγοντας ότι δεν θα έχει διάρκεια.

Να βοηθήσεις κυρά Αλέκα να έχει διάρκεια. Να βοηθήσει το κόμμα σου το οποίο είναι το πλέον πολύτιμο στήριγμα του δικομματισμού στη χώρας μας.

Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να... φορέσεις παντούφλες και να καθήσεις στο σπίτι σου, ν’ ανοίξεις κάνα βιβλίο, να ξαναμελετήσεις την ιστορία του κομμουνισμού, να γράψεις και τη δική σου άποψη, αντί να σέρνεις στην νέα εποχή τις σκουριασμένες παλαιοκομματικές σου αντιλήψεις που δεν αφήνουν τους νέους ανθρώπους να αναπνεύσουν.

Καλά σου τα είπε ο γιος του Χαλβατζή.

Τι περιμένεις και δεν πας σπιτάκι σου;

Επιτέλους πολέμησε το κόλλημα που έχεις με την πολυθρόνα της εξουσίας.

Καν'το τώρα, μη γίνεσαι γραφική…

4 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

τΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΌ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΌ ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΟΓΚ;ΠΑΣΟΚΑΡΑ; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ. φΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ; Να παει να κουβαλήσει πατάτες; ΚΑΛΉ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; χΘΕς ΕΦΥΓΑΝ 50Τ.μΟΝΟ ΤΑ 10 ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ 30000 ΤΟΝΟΥΣ! αΡΑ ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ.σΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΩΝ 11 ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΚΚΕ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.ΩΡΑΙΟΙ!ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.

Unknown είπε...

Μηπως ο τιτλος θα επρεπε να ηταν ''το σκουριασμενο μου μυαλο''? Λεω εγω. Κατι τετοια βλεπουν και διαβαζουν και προχωρανε σε μνημονια. Τωρα που θα γινει και το κινημα του αρνιου θα φας φτηνο αρνακι το πασχα! Τι να σου πω....Μπορει να λες στο ΚΚΕ να βαλει παντοφλες .... αλλα εσυ φορας πυτζαμες και κοιμασαι! Τον υπνο του δικαιου!!!!!!!!!!!!

apneagr είπε...

Για δείτε τι λέει ο κόσμος...
Ποια είναι η θέση σας για την εναντίωση του ΚΚΕ στο "κίνημα της πατάτας";

Unknown είπε...

Επειδη μαλλον καποιοι δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλαβουν τι λεει το ΚΚΕ σας παραθετω το link για να το διαβασετε
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6729676 εκτος κι αν ενημερωνονται απο την αρχουσα ταξη για το τι λεει το ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6730108

Related Posts with Thumbnails