Καλώς ήρθατε

Γιατί κρύψανε την σελ. 124 του προϋπολογισμού;

Αποκάλυψη- βόμβα έκανε η "ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ" των Δημήτρη Καζάκη και Μάνου Κακλαμάνου.

Σύμφωνα μ αυτή το υπ. Οικονομικών εξαφάνισε την σελ. 124 του προϋπολογισμού όπου εμφανίζονται τα ποσά που έλαβαν ως ενισχύσεις, εγγυήσεις και κασαδούρα οι Έλληνες τραπεζίτες!

Μάλιστα η τελευταία ένεση ρευστότητας δόθηκε από τον πρωθυπουργό-τραπεζίτη Παπαδήμο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν νοιάζεται για τίποτε άλλο πέρα από τις τράπεζες, εγχώριες και ξένες.

Όλα τα υπόλοιπα τα... έχει αφήσει στον Βενιζέλο (Ο τραπεζίτης -πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει μιλήσει για το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ).

Ακούστε εδώ λοιπόν και φρίξτε την αποκάλυψη της εκπομπής για τα ποσά με τα οποία ενισχύθηκαν οι τραπεζίτες μας και για την σελ. 124 που αναζητεί η Αγγελική Νικολούλη...
up: 1/11/2011 Ακόμη λευκή είναι η σελίδα 124 του κρατικού προϋπολογισμού στο site του Υπουργείου Οικονομικών. Η συγκεκριμένη σελίδα έπρεπε να αναφέρεται στην ενίσχυση των τραπεζών μέσω του ειδικού νόμου 3723/2008.

Ξέρετε τι θα έπρεπε να έχει αυτή η σελίδα;

Αναλυτικά τις εγγυήσεις που έλαβε ο κάθε τραπεζίτης. Ποιος πήρε πόσα...; !!!!

Είναι χαρακτηριστικό το πώς τελειώνει η σελίδα 123.

«Η παραπάνω εγγύηση (που δόθηκε στους τραπεζίτες) παρέχεται έναντι προμήθειας ή επαρκών εξασφαλίσεων»

Άρα περιμένουμε στη σελίδα 124 να μάθουμε πόσα δόθηκαν ως εγγυήσεις και σε ποιους ακριβώς τραπεζίτες. Και μάλιστα ποιες είναι οι «επαρκείς εξασφαλίσεις» των τραπεζιτών...!

Μόνο που η σελίδα 124... είναι λευκή.

Και όμως λίγες ώρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού, από τους Έλληνες βουλευτές, μόνο ΈΝΑΣ βουλευτής, ο Γιάννης Ιωαννίδης, τοποθετήθηκε για τη λευκή σελίδα του προϋπολογισμού του 2012.

Ο βουλευτής την Ν.Δ τόνισε στη Βουλή σχετικά με τη λευκή σελ. 124: "Παρ' όλα αυτά, ο ελληνικός λαός καλείται να καταβάλει το 2012 ως άμεσους φόρους 2,4 δις ευρώ παραπάνω. Δηλαδή οι μισθωτοί των 600 και 700 ευρώ αναλαμβάνουν πλέον τα βάρη των φορολογικά ισχυρών και κατεχόντων.

Άγνωστες παραμένουν σε μας και οι πιθανές υποχρεώσεις που αναλαμβάνονται με τη σελίδα 124 της Εισηγητικής Έκθεσης του Προϋπολογισμού, δεδομένου ότι μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η σελίδα παραμένει λευκή στο επίσημο site του Υπουργείου Οικονομικών.

Παρακαλώ λοιπόν, τους αρμοδίους Υπουργούς μέχρι το τέλος της συζήτησης να καταθέσουν και αυτή τη σελίδα, ώστε όλοι να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε ή τουλάχιστον ποιοι σκελετοί υπάρχουν από το παρελθόν".

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails