Καλώς ήρθατε

Για να ολοκληρωθεί μια χούντα πρέπει να υπάρξει και φίμωση... και ένας Αρκουδέας

Αυτός ο νόμος κ. Παπαϊωάννου δεν υπάρχει ούτε στην Κίνα... μην τολμήσετε.Αν κατάλαβα καλά θέλετε να άρετε την ανωνυμία των blogs γιατί είμαστε όλοι κουκουλοφόροι και πετάμε μολότοφ από τα pc;
Άλλη μια προσπάθεια θα πέσει στο κενό.

Αυτός που θέλει να κάνει έγκλημα ξέρει να κρύβετε καλά.
Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο κανένας δεν θα μάθαινε τα εγκλήματα που έγιναν στο Σύνταγμα αυτό το καλοκαίρι.
Η δυναμική είναι παγκόσμια και δεν φυλακίζετε στην Ελλάδα και βιάζεστε να άρετε την ανωνυμία των blogs για να μην βγάλουν και άλλα εν όψη Σεπτέμβρη.

Πριν όμως...φτιάξτε μια φυλακή για bloggers.
Από την αντάρα και τις φωνές μας δεν θα έχετε ήσυχες μέρες και νύχτες πια…
Όταν ο Σωτήρης Κούβελας ίδρυσε τον πρώτο ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, η τότε κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου, έστειλε τον αείμνηστο αρχηγό της Αστυνομίας Νίκωνα Αρκουδέα, με μια διμοιρία ΜΑΤ για να τον κλείσει.

Έκανε μια τρύπα στο νερό….

Όταν άρχισαν να εκπέμπουν τα πρώτα μη κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, ο αείμνηστος Δημήτρης Μαρούδας, απειλούσε να ρίξει τους δορυφόρους!

Ευτυχώς …επικράτησε ψυχραιμία.

Όταν ο ΣΚΑΙ ενοχλούσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστειλε και εκείνος την αστυνομία στον Υμηττό για να κατεβάσει τις κεραίες.

Τώρα, ο νέος και έμπειρος Υπουργός Δικαιοσύνης, απειλεί να φιμώσει τα blogs.

Απορώ γιατί ο κ. Παπαϊωάννου πολιτευόταν με μετριοπάθεια. Δε θυμάμαι να έχει προκαλέσει. Πως παρασύρθηκε;
Ελπίζω να το ξανασκεφθεί….
Γιατί η ελευθερία, δεν φιμώνεται.
γράφει ο Όφις Ιοβόλος
από το antinews
Να υπενθυμίσουμε τι έλεγε ο νυν υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση.
Το απόσπασμα είναι από δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ τον Ιούλιο του 2009:

Η γνωμοδότηση του Γ. Σανιδά για άρση της ανωνυμίας σε ιστολόγια και κινητά «έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνει επικίνδυνη άγνοια έως και αδιαφορία για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων» δήλωσε την Τετάρτη ο Σταύρος Λαμπρινίδης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σκοπεύει μάλιστα να στείλει επιστολή στην Ευρωπαϊκή Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να καταθέσει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Όλες οι ευρωπαϊκές Οδηγίες αλλά και οι γνωμοδοτήσεις των Ευρωπαϊκών Αρχών Προστασίας Δεδομένων είναι κατηγορηματικές ως προς το γεγονός ότι τα "δεδομένα κίνησης" μιας ηλεκτρονικής επικοινωνίας (ποιος επικοινώνησε με ποιον, πότε, από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση ή τηλέφωνο, κλπ.) αποτελούν προσωπικά δεδομένα και εμπίπτουν ρητά στο απόρρητο των επικοινωνιών» αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον κύριο Λαμπρινίδη λοιπόν, όλα αυτά που μας λέτε κύριε Παπαϊωάννου έρχονται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνουν επικίνδυνη άγνοια…

Τι έχετε να απαντήσετε κύριε Παπαϊωάννου, όχι σε εμάς, στον κύριο Λαμπρινίδη;

Και ένα ερώτημα από τον Πιτσιρίκο που δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση: «Υπάρχει κάποιος που να βρίσκει λογικό να παραμένουν ανώνυμοι οι πολιτικοί και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που χρεοκόπησαν τη χώρα, αλλά να είναι γνωστά τα ονόματα όλων των μπλόγκερ;»

Διαβάστε και αυτό... Με το θάρρος της γνώμης

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails