Καλώς ήρθατε

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε πλέον, παρά μόνο τα φέρετρά μας…

Όχι στη «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων...

Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα το τυποποιημένο ψεύδος και η γλοιώδης, τρομοκρατική προπαγάνδα παίρνουν μορφές στραταρχικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας…

Αυτό ζούμε σήμερα: το αποκρουστικό πρόσωπο του πασοκικού ολοκληρωτισμού και της τρομοκρατικής προπαγάνδας χωρίς όρια και αναστολές.

Ο «βενιζέλειος» ανασχηματισμός έδωσε πιο μοχθηρή μορφή στην πασοκική προπαγανδιστική φρενοβλάβεια…

Ο ίδιος ο Βενιζέλος αποτυπώνει όλη τη φρίκη, την ελεεινότητα, τη δολιότητα και το γλοιώδες της καθεστωτικής μοχθηρίας και του προπαγανδιστικού ολοκληρωτισμού.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, με αιχμή τον Βενιζέλο, καθώς και οι ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ), με τους πληρωμένος «μπράβους» τους, αναπαράγουν την ίδια άθλια και αισχρή κασέτα του ψεύτικου, μακάβριου διλήμματος:

«Ή μεσοπρόθεσμο και δάνεια ή χρεοκοπία και τέρμα οι μισθοί και οι συντάξεις».

Τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, σε βαθμό υστερίας, πουλούν αυτό το τρομοκρατικό και εκβιαστικό παραμύθι, αυτό το αισχρό και ασύστολο ψεύδος.

Τόσο αδίστακτοι, γελοίοι και γλοιώδεις είναι. Ο πανικός της κατάρρευσής τους βγάζει στον αφρό όλο το αποκρουστικό τους ψεύδος, την τρομοκρατική τους θηριωδία και τη φασιστική τους ψύχωση.

Εκτελούν την Ελλάδα, χρεοκοπούν αδίστακτα τον ελληνικό λαό και απειλούν με χρεοκοπία αν δεν πάρουμε το μεσοπρόθεσμο δάνειο: Το τελικό «συμβόλαιο θανάτου» μας και το φέρετρο της κηδείας μας!!!!!

Αφανίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις και μας λένε ότι το Μεσοπρόθεσμο δάνειο …εξασφαλίζει μισθούς και συντάξεις!!!!!


Μόνο ο πασοκικός κρετινισμός και το συνακόλουθο ισοδύναμο της φασιστικής, τρομοκρατικής προπαγάνδας του, θα μπορούσαν να διατυπώσουν το αξίωμα: «Οι μισθοί και οι συντάξεις "εξασφαλίζονται" δια του ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ τους»!!!!!!!

Μας λεηλατούν αναίσχυντα, μας πίνουν το αίμα, σαν βρικόλακες, μας φτωχαίνουν και χρεοκοπούν αδίστακτα και μας λένε ότι για να διασωθείτε πρέπει να υπογράψουμε και την τελευταία απόφαση της εκτέλεσής σας!!!!

Δεν υπάρχει, πλέον άλλος δρόμος παρά μόνο ένας: ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

Όλοι στους δρόμους και η οργή μας να σπάσει τις «αγκύλες» της υποταγής μας στη δικτατορική τους «νομιμότητα»…

Παράνομοι είναι αυτοί και το καθεστώς τους.

Όχι στη «νομιμότητα» της παρανομίας τους, όχι στη «νομιμότητα» των ανδρεικέλων και των κομμάτων-προτεκτοράτων των μαφιών του χρήματος…
από το resalto, οι φωτό είναι από το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails