Καλώς ήρθατε

Καρχιμάκη για αυτό αγωνιστήκαμε, για να βολευτείς!!!

Ο Ρέππας σώζει από την… ανεργία τον Καρχιμάκη!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο βουλευτής "γενικός εισαγγελέας" του ΠΑΣΟΚ Μιχαήλ Καρχιμάκης, φρόντισε από τώρα για το μη κοινοβουλευτικό του μέλλον! (κλικ στην φωτό αριστερά)

Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μεταφέρεται ως πρώην υπάλληλος της εταιρείας "Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε." στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού−Οικονομικού.

Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτής, για οποιοδήποτε λόγο!
Προς Θεού δεν λέμε ότι η...μετάταξη είναι παράνομη, αλίμονο.
Αυτά τα ολίγα, τα σεμνά και ταπεινά που έλεγε κι ο Κωστάκης κι αν ξέρει κανένας που βρίσκονται οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Ολυμπιακής ας μας ενημερώσει.

Το κορυφαίο «πράσινο» στέλεχος, που εμφανίζεται συχνά σε ρόλο υπερμάχου της διαφάνειας και της κάθαρσης και έχει επανειλημμένα δείξει έντονη τάση να βλέπει παντού «γαλάζια» σκάνδαλα, αποκτά θέση υπαλλήλου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Υποδομών, βάσει της απόφασης που δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011).

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails