Καλώς ήρθατε

Γίνε μετανάστης να σωθείς...

Αγαπητέ συμπατριώτη. Το μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση με την υπόθεση της Υπατίας είναι ξεκάθαρο και δεν χωρεί αμφισβήτηση: «Γίνε μετανάστης για να σωθείς»! Οι παράνομοι μετανάστες μπορούν με μία απεργία πείνας να απαιτούν και να πετυχαίνουν ό,τι θέλουν. Ταξιδιωτικά έγγραφα, άδεια εργασίας, ενδεχομένως και κάποιο επίδομα του δημοσίου (αυτό το τελευταίο το ξέχασαν). Οι Έλληνες πολίτες είναι καταδικασμένοι να πληρώσουν για όλα!

Στη χώρα του παραλόγου συνέβη κι αυτό. Κάποιοι αποφάσισαν να σύρουν μερικούς ταλαίπωρους στην Αθήνα και να τους...χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν το δρόμο στη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών. Και τα κατάφεραν. Επειδή γνώριζαν ότι παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη ακόμη και να εφαρμόσει το νόμο, όπως το ίδιο ανίκανες αποδείχτηκαν και οι προηγούμενες.

Για μία στιγμή πιστέψαμε ότι υπάρχει κράτος. Όταν ακούγαμε τον κ. Ραγκούση να χαράζει μία μεγάλη κόκκινη γραμμή και να λέει «ως εδώ». Δυστυχώς, όμως, όνειρο ήταν και πάει. Μέσα σε λίγες ώρες διαλύθηκαν οι όποιες ψευδαισθήσεις. Αν υπήρχαν εκλογικά βιβλιάρια θα τους τα έδιναν εκείνη την ώρα μπροστά στις κάμερες.

Τώρα ξέρουμε τη συνέχεια. Μία άλλη ομάδα παράνομων μεταναστών θα κάνει μία νέα απεργία πείνας για να απαιτήσει ακριβώς τα ίδια που πέτυχε η προηγούμενη. Ή ακόμη καλύτερα, μπορούν να προσφύγουν και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας ισονομία!

Η κυβέρνηση με την υποχωρητικότητά της έστειλε προσκλητήριο για να μας έρθουν μερικές εκατοντάδες ακόμη μετανάστες από όλη την Οικουμένη. Τους κάλεσε στην Ελλάδα να ζήσουν το δικό τους μύθο. Όταν η ίδια η κυβέρνηση μιας χώρας δεν εφαρμόζει τους νόμους, πώς μπορεί να περιμένει από τους πολίτες της να κάνουν θυσίες αυτή τη δύσκολη ώρα; Για ποιόν λόγο; Για να πληρώνουν τα αεροπορικά εισιτήρια των εκβιαστών της Υπατίας, όταν οι τελευταίοι θα θέλουν να επισκεφτούν την πατρίδα τους για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Το επόμενο προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ
 Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες. Η οικονομία δεν αντέχει άλλους μετανάστες, η κοινωνία δεν αντέχει άλλους μετανάστες. Κατά πάσα πιθανότητα δεν αντέχει αυτούς που ήδη έχει. Το κακό είναι ότι τα όσα έγιναν συνέβησαν σε μία περίοδο που τα γεγονότα στη Βόρεια Αφρική δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να γίνουμε μάρτυρες ενός νέου κύματος μεταναστών προς τη χώρα μας.

Όσο υποχωρητική είναι η κυβέρνηση με τους μετανάστες, τόσο αδιάλλακτη είναι με τους πολίτες της. Απειλεί να τους φυλακίσει για χρέη προς το δημόσιο μερικών χιλιάδων ευρώ, κόβει τις συντάξεις από απόμαχους της ζωής που καλούνται να ζήσουν με ψίχουλα. Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες για να επιβιώσουν; Να μεταμφιεστούν σε μετανάστες ή να γίνουν πραγματικοί μετανάστες και να ξεριζωθούν από τα σπίτια τους, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή σε μία άλλη πιο σοβαρή χώρα; Και τώρα που είναι ακόμη καιρός, όσο είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης
από το capital
Σχόλιο apneagr: Δυστυχώς τα γράφαμε "Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης!!!" και μας βρίζανε...

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγασεισμός στην Ιαπωνία σήμερα, οι προηγούμενοι σε Ν. Ζηλανδία, Αϊτή, Χιλή, Κίνα κοκ, επιβεβαίωσαν εκείνους τους 'δασκάλους' μας, που από δεκαετίες προειδοποιούσαν για επερχόμενη ΑΥΞΗΣΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων:
"lower solar activity, occurrence of huge volcanic events and lower surface air temperature could be expected in the next decades".
http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
I. Charvatova, J. Strestik
Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιους διαβάζουν το παρόν, να προκαλέσουν παντού συζητήσεις για ΕΤΗΣΙΕΣ ασκήσεις εκκένωσης οικισμών στη χώρα μας, που είναι από τις πιο σεισμογενείς, αλλά παράλληλα και για κατεπείγουσα αποκέντρωση όλων των αστικών βαβυλώνων-παγίδων, ώστε να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές σε ημιορεινά αυτάρκη χωριά, που δεν πλήττονται από πλημμύρες, που θα φέρουν οι αναμενόμενοι πολυετείς ηφαιστειακοί χειμώνες.
aftarkia.wordpress.com

Related Posts with Thumbnails