Καλώς ήρθατε

Πέφτουν οι μάσκες κύριε Δημαρά

Όπως είπε τις προάλλες, ο κ. Δημαράς θυμήθηκε σήμερα ότι η καρδιά του ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Έτσι μιλώντας σήμερα στον Βήμα 99,5 δήλωσε ότι αν εκλεγεί περιφερειάρχης δεν θα έχει κερδίσει η αντιμνημονιακή πολιτική. Το είπε βέβαια αλλιώς, αλλά το ίδιο κάνει ("Η Νέα Δημοκρατία δεν νομιμοποιείται να πει ότι κέρδισε η αντιμνημονιακή πολιτική, εάν εκλεγώ περιφερειάρχης").

Στη συνέχεια κατέστησε πιο σαφείς τις προθέσεις του υπακοής στην κεντρική Κυβέρνηση του Μνημονίου. Ερωτηθείς συγκεκριμένα εάν θα είναι διεκδικητικός απέναντι στην κεντρική εξουσία, είπε ότι θα υψώνει διεκδικητικό λόγο, σε θέματα που επιβάλλει ο «Καλλικράτης».

Όσον αφορά τη στάση του απέναντι σε... νέα μέτρα που μπορεί να λάβει η κυβέρνηση βάσει του μνημονίου, είπε πως άλλο πράγμα είναι οι αποφάσεις της κυβέρνησης και άλλο πράγμα ο ρόλος του περιφερειάρχη.

Μιλώντας για τη σχέση του με το κυβερνών κόμμα, σχολίασε: «Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, αυτοί δεν είναι που αποφασίζουν αλαζονικά», ενώ ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό είπε: «Θα φανταζόσασταν τον Ανδρέα Παπανδρέου να βγει σε διακαναλική συνέντευξη για να αντιμετωπίσει την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου;».

Τέλος, ερωτηθείς εάν πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές απάντησε ότι, όταν για άλλο πρόγραμμα σε ψηφίζει ο λαός και άλλο εφαρμόζεις, τότε τη λύση τη βρίσκει ο λαός.

από το in.gr

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί ο Καρχιμάκης έχει φάει τα λυσσακά του για να κόψει τη φόρα του Δημαρά;

Related Posts with Thumbnails