Καλώς ήρθατε

Λύθηκε και το θέμα του που θα παρκάρουμε τις Μερσεντές

Συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι οι κύριοι «μαζί τα φάγαμε» Πάγκαλος και Προβόπουλος για να συζητήσουν για θέματα οικονομικής πολιτικής.

H συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων στο πώς θα τιμωρήσουν αυτούς που τα έφαγαν , δηλαδή τον κόσμο. Αν κρίνουμε από τις παλαιότερες δηλώσεις του Πάγκαλου, όλοι μαζί τα φάγαμε και προτού πέσουμε στο Ζάλογγο να βρούμε που θα παρκάρουμε τις Μερσεντές μας.

Φυσικά ο κ. Αντιπρόεδρος πιστεύει ότι όλοι έχουμε ακριβά αυτοκίνητα και εισοδήματα πάνω από 600.000 ευρώ το χρόνο όπως ο ίδιος. Μαζί τα μοιραστήκαμε άλλωστε, γιατί να διαφέρουμε;

Ο δε κ. Προβόπουλος πιστεύει κι αυτός ότι μαζί τα φάγαμε και κυρίως τα έφαγαν οι ηλικιωμένοι που πάνε μια – δυο εκδρομές το χρόνο. Τα έφαγαν επίσης οι μαθητές που μεταφέρονται με ταξί και λεωφορεία διότι το κράτος είναι ανίκανο να αγοράσει μερικά λεωφορεία και να βάλει ορισμένους τεμπέληδες να οδηγήσουν.

Φυσικά ο κ. Προβόπουλος δεν έχει πει λέξη για τις στρατιές αντιπροέδρων και λοιπών παρατρεχάμενων στα κεντρικά της ΤτΕ και στα περισσότερα από 10 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί οι μισθοί τρέχουν αλλά σίγουρα δεν είναι όμοιοι με τον κόσμο που «μαζί τα έφαγε».

Άξιος και των δυο ο μισθός. Λουλούδια που ανθίζουν στο «πράσινο» περιβόλι αλλά που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να ανθίσουν οπουδήποτε αλλού.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails