Καλώς ήρθατε

Η Ελλάδα αλλάζει νταβατζήδες αλλά όχι πόρνες

Και στην Ελλάδα, όπως και στην Αργεντινή ... μπήκαν μπροστά οι "λαϊκοί ηγέτες" για να πείσουν τον κοσμάκη ότι πάμε για χρεοκοπία, ώστε να αποδεχτούμε να χάσουμε 2-3 μισθούς και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ώστε να αποδεχθούμε το μαζικό ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου (ΔΕΚΟ, αποθέματα λιγνίτη κλπ).

Άρχισαν να εμφανίζονται τώρα οι "πτωματοφάγοι" σπόνσορες των Ελληνικών κυβερνήσεων (βλέπε Soros) για να αγοράσουν τσάμπα όσα απαξίωσαν στην συνείδησή μας οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για τους ίδιους.
Κάπως έτσι ο Soros πήρε υπό τον έλεγχό του την παραγωγή γάλακτος στην Αργεντινή που εν μέσω ΤΕΧΝΗΤΗΣ κρίσης εμφανίστηκε ως ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.
Αυτά τα κοράκια που χρηματοδοτούν τους πολιτικούς μας προκειμένου να ετοιμάσουν το έδαφος για την επιδρομή τους στο μέλλον των παιδιών μας ... τυγχάνει να είναι Εβραίοι και να μας παρουσιάζονται ως "στρατηγικοί επενδυτές"!

Επειδή η επιδρομή των Αμερικανών στην... Ελλάδα πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ και αναφορές στα κανάλια ... δείτε στην πράξη ΠΩΣ η ΙΣΟΤΙΜΙΑ άλλαξε τον τίτλο σχετικού άρθρου ώστε να θολώσει το τοπίο.
Στην αρχική έκδοση του συγκεκριμένου άρθρου που υπάρχει ακόμα στο cache της Google βλέπετε τον συγκεκριμένο τίτλο: «Αγοράζουν» και πάλι Ελλάδα οι Αμερικανοί.

Επειδή όμως είναι γνωστός ο αντι-αμερικανισμός των Ελλήνων παρά τον Αμερικανό πρωθυπουργό που "αυθόρμητα" εξέλεξαν... η ΙΣΟΤΙΜΙΑ έσπευσε να διορθώσει τον τίτλο του άρθρου («Αγοράζουν» και πάλι Ελλάδα οι ξένοι θεσμικοί)ώστε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ να πλασαριστεί ως ... ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ των επιλογών της κυβέρνησης. Έτσι οι Αμερικάνοι κερδοσκόποι που αγοράζουν τσάμπα από το χρεοκοπημένο χρηματιστήριο Αθηνών ... βαφτίζονται με τον βαρύγδουπο τίτλο του ...ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!

Και θυμήθηκα τότε που οι Αμερικάνοι αυθόρμητα και σε ζωντανή μετάδοση τοποθέτησαν την Αμερικάνικη σημαία στο κεφάλι ενός αγάλματος του Σαντάμ Χουσσείν πριν το κατεδαφίσουν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα όμως θυμήθηκαν ότι ο κοσμάκης που έβλεπε MEGA νόμιζε ότι η εισβολή στο ΙΡΑΚ ήταν μία "υπεύθυνη" απόφαση του ΟΗΕ την οποία εκτέλεσε μία συμμαχική δύναμη για να μας απαλλάξει από τα "πυρηνικά όπλα" του σχιζοφρενούς και αντισημίτη Ιρακινού ηγέτη και ουσιαστικά ήταν μία νίκη των Ιρακινών.

Τοποθετήθηκε άμεσα μία Ιρακινή σημαία ... κι έτσι οι Ιρακινοί πείστηκαν ότι ΝΙΚΗΣΑΝ οι ίδιοι τον τύραννο Σαντάμ και "παρέδωσαν" τα πετρέλαιά τους στους Αμερικάνους ως ανταμοιβή για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφεραν στο ΙΡΑΚ αλλά και στην ανθρωπότητα μειώνοντας τον πληθυσμό της κατά 1.000.000 Ιρακινούς κατά πλειοψηφία άμαχους.
από ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails