Καλώς ήρθατε

Το διαδίκτυο και οι επαγγελματίες bloggers (στημένη;) μπλογκοσυνέντευξη;;;

Γιατί δεν λέτε τίποτα και για το "φύτεμα" στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ του Βρυώνη Παναγιώτη (rec-on.blogspot.com).
Πατήστε εδώ (opap.gr) να δείτε τη νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Κάντε μια έρευνα. Ο τύπος είναι ίδια περίπτωση με την κ. Μπαλαμάτση. Περιβάλλοντος Γερουλάνου και αυτός και εργαζόμενος (ακόμη και σήμερα) στο ΠΑΣΟΚ παρακαλώ. Αυτό εννοούσε ο Παπανδρέου όταν έλεγε "άλλο κόμμα, άλλο κυβέρνηση";

Μπλέξανε τα μπούτια τους ή κάπως έτσι "εξαργυρώνεται" η "επιρροή" του ΠΑΣΟΚ στην blogοσφαιρα;
Άμοιρε λαέ, κατακαημένοι bloggers...
Από τον Δημήτρη Ευαγγέλου στο press-gr

Σχόλιο από το ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Βέβαια και έχει πολλά προσόντα ο εκ του «Φιλελεύθερου Φόρουμ» σύγχρονος νεοδεξιός κ. Βρυώνης

Τώρα κατανοούμε όλοι τι ρόλο παίζει το περιβόητη sync, που ανεβοκατεβάζει blogs ανάλογα με τη μείωση της επιρροής τους… Οι κερδοσκοπικές εταιρίες των νεοδεξιών που ανέλαβαν τη διαπαιδαγώγηση του νέου ΠΑΣΟΚ.

Ναι, ναι, ναι… ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ γνωστοί στην πιάτσα…
Μέσα στους άριστους του ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στις συνεντεύξεις Κούλουγλου, στις εταιρίες επιμόρφωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ….

Γιώργο Παπανδρέου, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα!
Νομίζεις ότι η εκλογική νίκη, η ήττα Βενιζέλου κ.α.π. είναι προσωπική, ή υπόθεση λίγων σαλονάτων φίλων σου;

Δεν παραδειγματίζεσαι από το γεγονός του ότι ΟΥΤΕ ο πανίσχυρος τότε Σημίτης δεν μπόρεσε να αλλάξει τον ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

Δεν έλαβες το «μήνυμα» από τις παραιτήσεις δύο υπουργών σου;
Νομίζεις ότι η παραίτηση Λοβέρδου και Μαριλίζας, έμειναν κρυφές και καταχωνιασμένες;

Η ανοχή έχει όρια…
Νάσος

ΥΓ: Τα συμπεράσματα στον κάθε αναγνώστη! (τα είχαμε γράψει προεκλογικά)

Σχόλιο από το Σίβυλλα: Τώρα οι διαφημίσεις του ΟΠΑΠ σε blogs θα έχουν "εγκυρότητα", αφού ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δήθεν αξιόπιστων "μετρητών" θα αποφασίζει και γι' αυτό. Λέτε η ραγδαία "κάθοδος" που έχει επιφυλάξει η εταιρία του νυν κυβερνητικού στελέχους σε ορισμένα καλά blogs (όπως το press-gr), να έχει κάποια σχέση; Δηλαδή ν' αναλάβει και ρόλο θεσμικό η εταιρία του;

Λίγο σεμνότητα και προσοχή… Μην γίνουν οι αέρηδες θύελλες! Προσοχή στο δίλημμα αν είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει το καράβι…

Σχόλιο apneagr: Αυτό είναι το sync και αυτή την αντιμετώπιση είχε και το δικό μας blog (ένα μικρό και ασήμαντο blog) μετά από την ανάρτηση με τα μούφα προφίλ που δημιουργούν εκεί μέσα μερικοί, για δικούς τους λόγους.

Τα screenshots είναι από το καλοκαίρι με διαφορά ενός μήνα,όπως βλέπετε χάσαμε έξι θέσεις στην κατάταξη 456 posts και 37 blogs. Για την σημερινή μας θέση βέβαια ούτε λόγος... είμαστε στην 44 θέση με 293 posts σε 124 blogs.

Γράφει το έγκυρο taxalia: Στη νέα Διοίκηση του ΟΠΑΠ, συμπεριλαμβάνεται και ο πασίγνωστος και από τους παλαιότερους bloggers, Παναγιώτης Βρυώνης, (vrypan), 34 ετών.
Φυσικά κάποιοι θα το δουν αρνητικά, για μας είναι θετικό: συνηθίσαμε να βλέπουμε σε όλες τις θέσεις ...γιατρούς και δικηγόρους.
Γιατί να μην αξιοποιηθούν νέα, φρέσκα μυαλά, από το χώρο της τεχνολογίας και των νέων μέσων ; Αρκετά με τους δικηγόρους....


Έτσι είναι φίλοι μου φρέσκα μυαλά νέες ιδέες και νέοι άνθρωποι μόνο που ο συγκεκριμένος blogger πήρε την συγκεκριμένη θέση γιατί τιτίβιζε καλά, διαβάστε τι έγραφε όταν το ΠΑΣΟΚ έχανε στις εκλογές του 2007:

"Χάσαμε. Το 38.12 % είναι πολύ μικρό ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ, ειδικά όταν έχει απέναντί του μία τόσο αποτυχημένη (κατά την γνώμη μου) ΝΔ στην κυβέρνηση. Στεναχωρήθηκα, πίστευα ότι αυτή ήταν μία ευκαιρία να γίνουν μεγάλα πράγματα.
Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, στην πλειοψηφία τους, έπεσαν να φάνε τον Παπανδρέου. Τους έδωσαν τροφή και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Λες και φταίει αυτός που μόνος του σχεδόν έδωσε τον προεκλογικό αγώνα, με ελάχιστα προβεβλημένα στελέχη να στέκονται στο ύψος του. Η δική μου θεωρία είναι ότι οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ ήταν το πρόβλημα του ΓΑΠ και όχι το αντίστροφο.
Έχω ξαναπεί, ότι αν ασχολούμαι έστω και ξώφαλτσα με την πολιτική είναι γιατί με εμπνέει ο Παπανδρέου.
Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι, με κάποιους έχουμε ήδη ανταλλάξει τηλεφωνήματα, SMS, emails. Το σκέφτηκα ξανά και ξανά. Ίσως τελικά αυτή η ήττα να είναι η μεγάλη ευκαιρία να γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ από τα πρόσωπα και τους μηχανισμούς που το κρατάνε δέσμιο. Αν δεν τα καταφέρει, εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να ασχολούμαι -γεια σας, είχε ενδιαφέρον που σας γνώρισα, πάω να κάνω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο.
Όσοι σκέφτεστε έτσι όπως εγώ, ελάτε να εκφράσουμε αυτό το διαφορετικό και να στηρίξουμε τον Γιώργο. Σκεφτείτε πώς μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλους αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία με μας αλλά έχουν φροντίσει -ίσως σοφά- να κρατηθούν μακρυά.
Πέφτω για ύπνο τώρα -ξημέρωσε. Τα λέμε αύριο, με πιο καθαρό μυαλό."


2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

Καλη Χρονια

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Καλιγούλας διόρισε το άλογό του Συγκλητικό.
'Αρα το ΠΑΣΟΚ έπεται!
Οδυσσέας Τηλιγάδας

Related Posts with Thumbnails