Καλώς ήρθατε

Fake profile στο sync;

freefotos.gr

Παρατηρώ τελευταία ότι δημιουργούνται στην δημοφιλή κοινότητα για τα blogs, sync πολλά μαϊμού profile.

Ο σκοπός που γίνετε αυτό, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι για να ικανοποιήσουν μερικοί την «κάψα» που έχουν να εμφανίζονται με όσο το δυνατόν πιο πολλούς φίλους...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Κοινό γνώρισμα αυτών των profile είναι ότι:
α)δημιουργούνται (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο) τις μεταμεσονύχτιες ώρες μέχρι νωρίς το πρωί,
β)έχουν σαν φίλους συγκεκριμένα δέκα έως είκοσι άλλα άτομα (profile) από την ίδια γεωγραφική περιοχή, έχει τύχη μάλιστα να δημιουργηθεί profile στις 12:45 και στις 12:47 να έχει ήδη έξι φίλους από τα συγκεκριμένα άτομα,
γ)δεν ανταποκρίνονται σε κανένα άλλο αίτημα φίλιας, ούτε προσωπικού μηνύματος,
δ)δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο profile,
ε)χρησιμοποιούν ονόματα όπως dvd,moraki,mikroulis,tvmaker και γενικά ότι τους έρθει στο κεφάλι η τύχη να διαβάσουν κάπου εκείνη την στιγμή (giannisp,elenix,mariag) επίσης χρησιμοποιούν και σειρά αριθμών και
στ)Κατά κύριο λόγο δεν χρησιμοποιούν φωτογραφία στο profile.

Καλό είναι οι διαχειριστές να το ελέγξουν.

21 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

iwr είπε...

KATALBES ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ?

Dr_MAD είπε...

το sync πέθανε. πάμε για άλλα!

Shadow είπε...

Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω... Καντανταει σπαστικο οταν καμια φορα αναγκαστεις να μαλωσεις με καποιο τετοιο ατομο, που θα σου πει κατι για να σε "τσιτωσει" και μετα εξαφανιζεται. Οσον αφορα τα nicks που επιλεγουν, ακομα και το teza για τις κατσαριδες να δουν διπλα τους θα βαλλουν αυτο το ονομα. Εγω εχω πετυχει το δικο μου στο sync αλλες 4 φορες, με τη διαφορα οτι οι αλλες 4 ηταν (το name μου)01, 02, 03, 04....

τι να πεις?

Ανώνυμος είπε...

SYNC ΟΧΙ SYNK ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.........

info press είπε...

Εμείς κλείσαμε τον λογαρισμό μας, διότι λόγω της κάψας που λες γίνονται και πολλές ηλιθιότητες.

Δεν μας χρειάζεται η βλακεία τους.

Την καλημέρα μας.

Πάρε-Δώσε είπε...

Αυτό το θέμα έχει τεθεί και παλαιότερα. Είναι γνωστό μάλιστα, ότι μερικά από τα ιστολόγια που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις, έχουν δημιουργήσει ιστολόγια μαϊμού, που παίζουν τον ρόλο των δορυφόρων, αυξάνοντας τον αριθμό των links που παραπέμπουν στο αρχικό.

apneagr είπε...

Και ενα τελευταιο παντα σε αυτα τα profile ο πρωτος που γινεται φιλος ειναι το ιδιο ατομο με το μπλε avantar...

Global Greek είπε...

ακου τι σκαρφίζονται.. στην τελική ομως δεν νομίζω να κερδίζουν και τίποτα.. αν το περιεχομενο του μπλογκ που προωθουν δεν αξίζει οτι και να κανεις χαμενος χρονος.. Την καλησπέρα μου

Vivianne είπε...

εγώ νόμιζα το sync λειτουργεί σαν κοινότητα που μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις...αλλά πολλοί δυστηχώς κάνουν μόνο διαφήμιση και όχι διάλογο...και δεν τους νοιάζει τι ιστολόγιο έχεις,σου κάνουν μόνο αίτηση φιλίας και μετά διαφημίζουν την "δουλειά"τους...και εξάλλου νομίζω φαίνεται ποιος δημιουργεί ένα blog για να το κάνει ΟΛΗ την ώρα διαφήμηση και ποιος το κάνει με αληθινό μεράκι...άρα το sync δεν μπορείς να πεις ότι βοηθά πάντα θετικά.

Αρισταρχος είπε...

Και σε μενα ετυχε οπως σε ολους,ενας ενοχλητικος απο την Πατρα,οπου ειχε την απαιτηση απο ολους να επισκεφθουν το μπλογκ του.Το εσβησα βεβαια,αλλα οσον αφορα το γενικο πλαισιο,ο καθενας μπορει να προβαλλει οτι θελει χωρις να γινεται φορτικος.Αν εχει κατι να πει θα γινει αποδεκτος.Αλλωστε την πλακα μας κανουμε ολοι,νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα.καταρχίν είμαι ο johnpatra.Αρισταρχε δεν πιστευω να ειμαι εγω ο ενοχλητικος(?).αν και δεν μπαινω στο sync τελευταια γιατι το βαρεθηκα.και δεν μου ειχε ερθει στο μυαλο apneagr οτι δημιουργουνται τετοιοι λογαριασμοι.μου ηρθε γελιο.δηλαδη εχουν 1000000 φιλους και ειναι οι περισσοτεροι οι ιδιοι?χαχα.δεν το ειχα προσεξει καθολου.αλλα τωρα που το λες εστελνα σε μερικους αιτημα φιλιας και δεν ειχα καμια ανταποκριση.και τωρα που το λες εχω δει καποια usernames π.χ΄. 3620459450674!!!και αναρωτιομουν πως τα θυμουνται αυτα!καλη συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

Και ολοι ειναι απο Θεσσαλονικη η Χαλκιδική βαλτε και καμια αλλη περιοχη βρεεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ"ΠΡΩΤΗ" ΜΕΤΡΙΣΕΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΕ 300 ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ.ΑΡΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΠΡΩΤΟ" ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ!

Aνεμος είπε...

γνωστο το θεμα και απλα με θλιβει γιατι ειμε και εγω εκει αλλα δεν πειραζει ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ζητε με φαντασματα σας πειραζει τωρα η Θεσσαλονικη η Χαλκιδικη ολη η Β.Ελλαδα και ταχα και δηθεν εικονικα προφιλ.Μηπως εκεινη την "πρωτη"απο την ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ την ειδατε ποτε απο το 2008 εως σημερα ποσους πριβε φιλους εχει που σπανιως εχουν δευτερο με χειροτερους κωδικους εισοδου.Μαλλον εκει κλεινετε τα ματακια σας.Εκει το sync λειτουργει αψογα.Για ριξτε μια ματια στο προφιλ της και θα καταλαβετε.
Στο κατω κατω αφηστε το sync σε οσους θελουν να ειναι γιατικαι εσενα αγαπητε και μερικους αλλους αν δεν σας αρεσει απλως αποχωρηστε.Εισαι ομως μεσα και προσθετεις φιλους.Μηπως η απορηψη φιλιας απο καποια νεα μελη σας κανει να βγαζετε τοσο χολη....λεω μηπως!!!!

apneagr είπε...

Για τον ανωνυμο απο πανω το σχολιο, Κοιμήσου τον υπνο σου (καταλαβατε τωρα τον κάλο που εχουν μερικοι στο κεφαλι τους λες και μας φταιει η Β. Ελλαδα)

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητε apneagr φταεει ο κάλος οντως στο κεφαλι.Παλι με ελαφρα την εκανες απαντηση δεν εδωσες στην ερωτηση.Γιατι σου εγραψα με στοιχεια οχι με τα δηθεν τα δικα σου μονο και μονο για να δημιουργεις εντυπωσεις δικαιολογοντας ετσι την απορηψη σου απο πολλα νεα μελη.
Ελα κοιμησου εκει με τα φαντασματα σου μεχρι εκει μπορεις να πας γιατι τα υπολοιπα απαιτουν και μυαλο....που να το ψαχνεις,αστο!!!!

apneagr είπε...

Και κατι αλλο δες τις ωρες που αφησες τα 2 σχολια σου (19 Αύγουστος 2009 3:18 μμ και 22 Αύγουστος 2009 3:12 πμ) και ψαξε να δεις ποσα profile δημιουργηθηκαν τις ημερες και ωρες αυτες...

Να μην σε καθηστερουμε απο την δουλεια.

apneagr είπε...

Ζηταμε συγνωμη απο τον χρηστη a100d200 που ηταν ο μονος που απαντησε, και φυσικα αφερεθηκαν τα σχολια που τον αναφερουν.

apneagr είπε...

Ανώνυμε 22 Αύγουστος 2009 3:12 πμ... Ναι οπως τα λες ειναι μας τρελανες με τα στοιχεια τι να σου πω, κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου και συνεχισε να φτιαχνεις profile, του τυπου teza (πολλες κατσαριδες),12345678,Joirada,gallaxias,john,papas και σε οποια λεξη δει το ματι σου τυχαια, για σενα και τους φιλους σου.-

spyros1000 είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ SYNC.GR ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?
ΑΝ ΚΙ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ...

Related Posts with Thumbnails