Καλώς ήρθατε

Ξανθιά (σαλονικιά) τηλεπερσόνα ψάχνει τον άνδρα-ΑΤΜ της ζωής της


Ξεφτιλιστείτε μαζί μας - αρκεί να τα κονομήσουμε.

Με τη λαιμαργία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, την απειλή του χρόνου να τη τρομάζει και την ασίγαστη επιθυμία για ανεύρεση πλούσιου γαμπρού να τρώει τα σωθικά της, πορεύεται η ξανθιά, από τα πέριξ της Θεσσαλονίκης ως επί το πλείστον, τηλεπερσόνα.

Δεν ομιλούμε για μια συγκεκριμένη.
Είναι πολλές, είναι αποφασισμένες, είναι καλά εκπαιδευμένες στα στρατόπεδα της τηλεοπτικής Αλ Κάιντα.

-"Αφού τα κατάφερε η μία, γιατί όχι κι εμείς;" αναρωτιούνται μπροστά στον απειλητικό καθρέφτη του σπιτιού.

Τελευταίο -μισητό- είδωλό τους, η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Μαριέττα που γεννήθηκε στο Περιστέρι παντρεύεται(Ο γάμος θα κοστίσει λέει κοντά στις 700.000 ευρώ!) όπου νάναι, έναν νεαρό φανατικό εφοπλιστή που γεννήθηκε κάπου στην Αυστρία, είναι γαλαντόμος, ευγενής και τον φωνάζουν... Λεό. Λεό Πατίτσα.

Πώς γνωριστήκατε με τον αρραβωνιαστικό σου;
Σε ένα fashion week, στο Ζάππειο, όταν ο Λέων είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και είχε εγκατασταθεί μό­νιμα στην Αθήνα. Είχε έρθει με φίλους του και επειδή δεν είχε ιδέα από τηλεόραση και μόντελινγκ, δεν με ήξερε. Τότε ήμουν τηλεοπτικά στο Μαζί την Κυριακή. Του άρεσα, ρώτησε ένα φίλο του που γνωρίζει το χώρο του μόντελινγκ, και όταν τελείωσα την πασαρέλα, με πλησίασε πολύ ευγενικά, μου είπε ότι είμαι πολύ όμορ­φη, μου έκανε κομπλιμέντα και μου πρότεινε να πάμε για ποτό με την παρέα του. Αρνήθηκα ευγενικά και για μια μικρή περίοδο δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά από δυο τρεις μήνες βρεθήκαμε στο πάρτι ενός φίλου, μι­λήσαμε ξανά και από κει και πέρα γίναμε ζευγάρι.


Γιατί είπες αμέσως ναι στην πρόταση γάμου που σου έκανε;
Γιατί έχω βρει τον άνθρωπό μου, ταιριάζουμε, ξέρω ότι είμαστε ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον και νιώθω έτοιμη να παντρευτώ. Έτσι, όταν τον συνάντησα, λογι­κό ήταν να μην τον αφήσω να φύγει.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Όπως την είχα φανταστεί. Έγινε τον Οκτώβριο, στο εξωτερικό, πολύ ρομαντικά και με σχέδιο αποπλάνη­σης. Και το λέω σχέδιο αποπλάνησης, γιατί στο πα­ρελθόν είχα δηλώσει ότι θα ήθελα η πρόταση γάμου να είναι σαν έκπληξη και να μη γίνει απλώς με ένα ρομαντικό δείπνο, όπου όλα να δείχνουν ότι πάει προς τα κει. Ο Λέων πήρε τα στοιχεία, οργάνωσε το σχέδιο και έγινε η πρόταση.

Κάτι τέτοιες περιγραφές διαβάζει η ξανθιά τηλεπερσόνα και τρελαίνεται. Πρέπει κι εκείνη να βρει εφοπλιστή η τουλάχιστο καναλάρχη. Όπως εκείνη, η διάσημη ξανθιά που θα παντρευόταν τον καναλάρχη, εάν εκείνος δεν της έβαζε έναν όρο: Ξέχνα τα παιδιά, μαζί μου. Έτσι η διάσημη ξανθιά παντρεύτηκε τον ιπποκόμο του, τον αντ αυτού.

Το δράμα της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας δεν έχει τέλος, η γκαντεμιά επίσης.

Ιδιαίτερα εάν δεν μπορείς να κρύβεις τη δίψα για τον άνδρα-έπαθλο. Τα χρόνια της περνάνε και η παράνοια φεύγει και επιστρέφει αδυσώπητη.

Αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Τα κριτήρια γίνονται όλο και πιο ελαστικά, μπρος στον τρόμο, ότι θα καταλήξουν στο Δαφνί η στη καλύτερη περίπτωση σαν την Έφη Θώδη.
Μια από δαύτες παντρεύτηκε πρόσφατα έναν ταβερνιάρη, κάποια άλλη έχει βρει έναν δύστυχο ηθοποιό να ξεφορτώνει τη θολούρα της.
Μια τρίτη συμβιβάστηκε μ έναν απλό τηλεπαρουσιαστή-απ το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

Κάποια άλλη ξανθιά, όχι απαραίτητα Σαλονικιά, κρατάει την εκπομπή της με πίπες και με δόντια στο στέλεχος του καναλιού-μιλάμε για κανονικό σούργελο.
Όσο διαρκεί η εκπομπή, η ξανθιά κάνει τ αδύνατα δυνατά για να πετύχει το στόχο της.
Αν χρειασθεί και βίζιτες στο Ντουμπάι.

Μόνο που λίγες είναι οι τυχερές. Ακόμη και οι πλούσιοι έχουν τα προβλήματά τους: Κάποιοι είναι παντρεμένοι. Άλλους τους κυνηγάνε όλες οι αστυνομίες οικονομικού εγκλήματος της Αμερικής και τους αναγκάζουν να γίνουν πουτάνες στην αυλή πολυεθνικών, να γίνουν από μεγαλοεπιχειρηματίες πειθήνια γιουσουφάκια. Άλλοι παριστάνουν τους εφοπλιστές, δίχως να διαθέτουν ούτε φουσκωτό. Άλλοι έχουν ένα σκασμό προβλήματα που δεν τα βάζει ο νους μιας ξανθιάς.

Η αλήθεια είναι ότι σαν τον Λεό Πατίτσα, δεν υπάρχουν πολλοί.
Αλλά εσείς αγαπημένες μου ξανθές, μην το βάζετε κάτω όσο υπάρχει ο Τσιλιπουνιδάκης...
από κουρδιστό πορτοκάλι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails