Καλώς ήρθατε

Πάνο Μουζουράκη, “είναι σκληρό να λακτίζεις προς κέντρα”!

freefotos.gr

Κύριε Μουζουράκη, «ΜΗ ΛΑΚΤΙΖΕΙΣ ΚΑΡΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙΣ», έγραψε ο Αισχύλος, κι εσύ, μια που παριστάνεις και τον ηθοποιό – χωρίς δυστυχώς να ποιείς ήθος στους θεατές σου – έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Κατ’ αρχήν να σου εξομολογηθώ ότι μέχρι σήμερα το πρωί ούτε καν γνώριζα τ’ όνομά σου, όπως κατά πάσα πιθανότητα δε γνωρίζεις κι εσύ το δικό μου. Ούτε για το κατάπτυστο video που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, όπου χτυπιέσαι δίκην κλόουν και σπαστικού, είχα πάρει είδηση, επειδή απουσίαζα μερικές ημέρες. Το ανακάλυψα σήμερα το πρωί εξ αιτίας της καταδικαστέας και από μένα επίθεσης που δέχτηκες από θερμοκέφαλους, ου μην αλλά και ανεγκέφαλους, που εθίγησαν με το αντεθνικό σου παραλήρημα.

Πριν προχωρήσω, και... προς άρση κάθε παρεξήγησης, τονίζω ότι είμαι κατά της βίας απ’ όποιον κι αν προέρχεται, και κατά του φασισμού, είτε είναι “δεξιός” είτε “αριστερός”, είτε αντιεξουσιαστικός, καθένας από τους οποίους πυροδοτεί τους άλλους. Και αποκαλώ τους δράστες ανεγκέφαλους για έναν ακόμη λόγο: διότι με την επίθεση εναντίον σου, Πάνο Μουζουράκη, από θύτης που ήσουν – ναι, θύτης εθνικών συμβόλων και εθνικής αξιοπρέπειας – σε μετέτρεψαν από τη μια στιγμή στην άλλη σε θύμα και ήρωα. Βεβαίως, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο. Ούτε ήρωας είσαι, ούτε θύμα. Απλά περιφρόνησες την προτροπή του Αισχύλου και πόνεσες, όπως αγνόησες και τον κυρίαρχο άγραφο νόμο της δράσης και αντίδρασης. Και, το χειρότερο, από δω και στο εξής είναι πιθανό να διακατέχεσαι από φόβο, όπως φαίνεται από την απάντησή σου, στην οποία (ανεπιτυχώς) προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα, νομίζοντας ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους...

Όταν προκαλείς βάναυσα με λεκτική βία, Πάνο Μουζουράκη και σία, μην περιμένεις οι άλλοι να σου φερθούν αγγελικά. Διότι, όπως λέει η λαϊκή παροιμία, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Και με το γεμάτο εμπάθεια ανθελληνικό σου παραλήρημα, ομολογουμένως τσακίζεις κόκαλα. Εύχομαι και ελπίζω οι θερμοκέφαλοι ν’ αρχίσουν να σκέπτονται ότι με τέτοιες επιθετικές ενέργειες χάνουν παντελώς το δίκιο που έχουν, ρίχνοντας νερό στο μύλο των εθνομηδενιστών όπως είσαι συ και τα φιλαράκια σου στο χώρο των χωρίς τσίπ(ρ)α, ιερό και όσιο ψευτοκουλτουριάρηδων υποκριτών – διεθνιστών του αναρχοχαβαλέ και της μάσας.

Λοιπόν, Πάνο Μουζουράκη, κατάφερα τελικά να δω το εμετικό σου βίντεο και ειλικρινά σε λυπάμαι. Βλέπω ένα νέο άνθρωπο να χτυπιέται στην κυριολεξία, βγάζοντας προς τα έξω όχι μόνο το μίσος του για το εθνικό μας σύμβολο και την ιερή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και την παθιασμένη του προσπάθεια να γίνει ξακουστός και διάσημος μέσα από τον αυτοεξευτελισμό του!

Όχι, δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου, Πάνο. Δε θυμώνει κανένας συνετός άνθρωπος όταν βλέπει ένα νέο να χτυπιέται και να ξεσκίζει τα σωθικά του για να προβάλει τις όποιες, δικές του ή ξένες, ιδεοληψίες. Κατανοεί ότι πρόκειται για παράκρουση, για ψυχική διαταραχή που προκαλείται από λανθασμένη αντίληψη πραγμάτων. Συν τοις άλλοις, φαίνεται πως ζήλεψες και την απατηλή λάμψη του ψευτοσατιριστή Λαζόπουλου και σκέφτηκες να τον μιμηθείς μπας και γίνεις κι εσύ διαβόητος και πάμπλουτος.

Και φυσικά έχεις τη συμπάθειά μου διότι έχεις υποστεί την πλύση εγκεφάλου της προπαγάνδας της εθνομηδενιστικής κουλτούρας του τίποτα που προετοιμάζει την πιο στυγνή παγκόσμια δικτατορία που έχει ποτέ γνωρίσει η ανθρωπότητα. Και τότε, το δικαίωμά σου να λες “όχι” στον πραγματικό φασισμό θα έχει ακυρωθεί. Όμως, όταν μια μέρα, που μπορεί και να μην αργήσει, εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ξυπνήσετε στο φοβερό αυτό εφιάλτη, θα είναι πολύ αργά και για δάκρυα και για σάτιρα ή ψευτοσάτιρα σαν του Λαζόπουλου και τη δική σου.

Θα παραθέσω εδώ το κατάπτυστο video όπου πρωταγωνιστείς, όπως και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το κείμενο, όχι βέβαια για να σε διαφημίσω, αλλά από σεβασμό στο δικαίωμά σου να αυτοεξευτελίζεσαι όπως εσύ επιλέγεις. Αν και όταν ποτέ αφυπνιστείς – πράγμα δύσκολο έως αδύνατο διότι η ζημιά είναι σοβαρή – θα θυμάσαι αυτό το video της ντροπής και θα πονάς, όπως πόνεσες όλους εκείνους, κι εμένα μαζί, με το εθνομηδενιστικό παραλήρημα του μίσους που εξαπέλυσες.

«Γ**ώ την 28η Οκτωβρίου! Είναι μια ηλίθια γιορτή, είμαστε κομπλεξικοί, είναι μια γιορτή για εθνικιστές… που πιστεύουν ακόμα σ’ αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έθνος…»
Όλοι οι λαοί πιστεύουν στο έθνος τους, όσο μικροί κι αν είναι σε αριθμό, πολιτισμό και ιστορία, κύριε Μουζουράκη. Λαοί που δεν πιστεύουν στο έθνος τους – με τα όποια κουσούρια μπορεί να έχει, κι εμείς οι Έλληνες δυστυχώς έχουμε πολλά – αφανίζονται. Και με ανθέλληνες "πολίτες" σαν και του λόγου σου, προς τα εκεί, δυστυχώς, πορευόμαστε ολοταχώς...

«Ναι, καίμε τη σημαία… ένα ύφασμα είναι. Πώς κάνεις έτσι; Τι; Συμβολίζει για σένα κάτι; Πότε ανακαλύφτηκε η σημαία; Ποιος τη ζωγράφισε, ο…»
Σημαίες έχουν όλα τα συγκροτημένα έθνη επί της γης, και οι υγιώς σκεπτόμενοι λαοί δεν τις θεωρούν απλά ένα ύφασμα, κύριε Μουζουράκη. Τις σέβονται, και τις προστατεύουν με νόμους από τους βανδάλους. Η σημαία συμβολίζει το έθνος, τη μεγάλη μας οικογένεια που, ακόμη κι αν δε μας ικανοποιεί απόλυτα από άποψη ηθικής, προόδου και αξιοπρέπειας, δεν παύει να είναι η οικογένειά μας, η γη που πρωταντικρίσαμε τον ήλιο, η τροφός που μας χάρισε τη γλώσσα για να επικοινωνούμε ως λογικά όντα.

«Οι ένδοξες μέρες της Ελλάδας όμως ήταν επί δωδεκάθεου… Τι σχέση έχει η σημαία με αυτό που συμβολίζει πραγματικά η Ελλάδα και αυτό που είμαστε υπερήφανοι, η Ελλάδα που μετέδωσε τον πολιτισμό στο εξωτερικό και όλα αυτά…»
Ώστε υπάρχει κάποια Ελλάδα, έστω αυτή του δωδεκάθεου, για την οποία είστε υπερήφανοι κύριε Μουζουράκη και σία; Ώστε, ακόμη και για σας, υπάρχει κάποια Ελλάδα που μετέδωσε τον πολιτισμό στο εξωτερικό; Δεν πιστεύω ότι το πιστεύεις αυτό. Διότι με το ίδιο μένος που εσύ και οι ομοϊδεάτες σου καταφέρονται κατά της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και της σημαίας μας, με το ίδιο και μεγαλύτερο ψευτοαντιφασιστικό μένος οι εθνομηδενιστές αναρχοκουλτουριάρηδες καίνε συστηματικά γνωστά βιβλιοπωλεία που αναδεικνύουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, για τον οποίο τάχα λέτε ότι είστε υπερήφανοι. Ή μήπως βγήκες ποτέ να καταδικάσεις τέτοιες φασιστικές ενέργειες με κάποιο άλλο video και δεν το γνωρίζω;

«Τίποτα δε συμβολίζει! Η σημαία δηλαδή και να την κάψουμε, εγώ δε λέω να την κάψουμε, εγώ λέω να μην την κάψουμε, ας την αφήσουμε εκεί να κρέμεται μέχρι να μουχλιάσει από μόνη της όπως μουχλιάζουν οι ηθικές μας αξίες…»
Ξαναλέω ότι η σημαία συμβολίζει τα πάντα για ένα έθνος. Την ιστορία του, τους αγώνες του, τις ένδοξες μέρες του και τις όχι και τόσο ένδοξες, την ακμή και την παρακμή του. Συμβολίζει την ταυτότητά μας ως λαού. Τώρα το αν οι ηθικές μας αξίες έχουν μουχλιάσει, και συμφωνώ απόλυτα στη διαπίστωση αυτή, δε φταίει η σημαία. Φταίμε όλοι εμείς, ατομικά και συλλογικά, λαός και ηγεσία, που τις αφήσαμε να μουχλιάσουν. Εσύ κύριε Μουζουράκη, με το αντεθνικό σου παραλήρημα, ποιες ηθικές αξίες αναδεικνύεις; Για ρώτησε τον εαυτό σου να δεις τι θα σου απαντήσει. Αν είσαι ειλικρινής στην αυτοκριτική σου, θα εκπλαγείς με τις απαξίες που θα ανακαλύψεις μέσα σου.

Στέλιος Κάτσαρης: «Σταματήστε να καίτε τη σημαία. Δε χρειάζεται να καίτε τη σημαία. Εμείς βρήκαμε τη λύση. Θα βάλουμε πάνω ένα σύστημα αυτανάφλεξης να καίγεται από μόνη της.»
Άξιος ο μαθητής σου, κύριε Μουζουράκη! Ό,τι απέφυγες να πεις ο ίδιος το είπε εκείνος για σένα… Κατάπτυστος μαθητής κατάπτυστου δασκάλου…

«Γιατί δεν τους καταλαβαίνω όλους αυτούς που κάθονται και κλαψουρίζουν μμμ… εμένα ο παππούς μου πέθανε γι’ αυτή τη σημαία! Σιγά, εγώ την αγόρασα από τα LIDL 4,99€, 1,70x0,80.»
Και ο δικός σου παππούς πέθανε γι’ αυτή τη σημαία, εθνομηδενιστή Μουζουράκη. Πέθανε για να είσαι εσύ σήμερα ελεύθερος να διατυμπανίζεις χωρίς αιδώ το ανθελληνικό σου παραλήρημα. Ούτε γι αυτό δεν νιώθεις καμία ευγνωμοσύνη; Τόση διάβρωση έχει πάθει ο ψυχισμός σου; Τόση θολούρα έχει το μυαλό σου;

Στέλιος Κάτσαρης «Και γιατί δεν ανοίγεις το Internet να δεις που έχει εσώρουχα στο σχήμα της σημαίας. Έχεις δει μια γριά να φοράει τάγκα στο σχήμα της σημαίας; Γιαγιά δείξε μας πού είναι η δόξα…»
Εκεί λοιπόν είναι η "δόξα" του εθνομηδενιστή: στα σεξουαλικά όργανα. Αυτά αντιπροσωπεύουν τις "αρχές" και "αξίες" των ανθελλήνων αναρχοκουλτουριάρηδων. Από ποιον τα πήρατε βρε εφιάλτες για ν’ ανεβάσετε αυτό το κατάπτυστο βίντεο;

Και ένα ερώτημα στις σάπιες ηγεσίες της χώρας μας που διαχρονικά διέλυσαν τον εθνικό ιστό και έστρεψαν Έλληνες εναντίον Ελλήνων: Εσείς μωρέ προδότες δε νιώθετε τύψεις που πολλοί συμπατριώτες μας έφτασαν στον εθνομηδενισμό; Δεν ανατριχιάζετε βλέποντας το κατάπτυστο video; Και τι κάνατε για να νουθετήσετε τα “παιδιά”; ΤΙΠΟΤΑ! Μα προφανώς, τα "τίποτα" δε θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Κι εδώ είναι το μεγαλύτερο δράμα μας!

Υ.Γ. Άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα - Προσβολή συμβόλων του Ελληνικού κράτους

«Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί καταστρέφει παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.»

Μαρία Σεφέρου

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails