Καλώς ήρθατε

Μπράβο κ. Αποστολόπουλε (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) έχετε μεγαλείο ψυχής!!!

Το γεγονός έλαβε χώρα χθες το πρωί στο Ιατρικό Αθηνών και το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών σας.

Εργάτης ανέλαβε να κάνει μια επισκευή ΕΝΤΟΣ του νοσοκομείου (στα υπόγεια) όπου με ένα τροχάκι έκοψε σ΄ένα σημείο τον τένοντα του χεριού του.
Όταν βγήκε έξω αιμόφυρτος και ρώτησε...

Ποιο νοσοκομείο εφημερεύει του είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να πάει κάπου αλλού αφού το ατύχημα έγινε εντός του Ιατρικού Κέντρου και αυτοί είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία.
Πράγματι έφεραν έναν ειδικό γιατρό και του έκανε μια μικρή εγχειρησούλα στο χέρι και του το γιάτρεψε.
Μετά από λίγες ώρες ο άνθρωπος πήγε σπίτι του.

Πριν πάει... ωστόσο, του έκοψαν ένα μικρό τιμολόγιο με... 3.500 ευρώ νοσήλεια!
Του έκαναν και έκπτωση του είπαν επειδή το θέμα έφτασε μέχρι τον ιδιοκτήτη Αποστολόπουλο και ο περήφανος αυτός άνθρωπος του έκανε γενναία έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής που ήταν 7.000 ευρώ.
"Μα..... δεν μπορούσατε να μου το πείτε από πριν ώστε να πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και να γλυτώσω τα λεφτά; Εγώ για ένα μεροκάματο ήρθα και θα πληρώσω τόσα λεφτά όταν το ατύχημα έγινε εντός του νοσοκομείου σας;"

Το μόνο που δέχτηκε σαν απάντηση ήταν κάποια ανασηκώματα ώμων! Το θέμα συζητούνταν χθες όλη μέρα μεταξύ των εργαζομένων στο νοσοκομείο με εξαιρετικά δυσάρεστα σχόλια για την διοίκηση.
(ονόματα και τηλέφωνα στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου)
από taxalia
Σχόλιο apneagr: Γνωστός μεγαλόψυχος ο πρόεδρος του Ιατρικού κέντρου από παλιά εδώ>> και εδώ>>

11 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να παραθέσω την δική μου εμπειρία με γιατρό του Ιατρικού Κέντρου. Πριν μια εβδομάδα και μετά απο ραντεβού στο ιατρείο του κ. Παρδαλίδη Νικ. αποφασίσαμε να κάνει επέμβαση ο αδελφός μου. Κατά την διάγνωσή του έπρεπε επειγόντος και εμβόλιμα να χειρουργηθεί. Είναι 46 ετών και έχει καρκίνο του προστάτη. Την Δευτέρα προχωρήσαμε σε προεγχειρητικές εξετάσεις και πληρώσαμε στο ταμείο 250 ευρώ.( Η επέμβαση ρομποτικής με 1 διανυκτέρευση θα κόστιζε 15000,00ευρώ περίπου). Όταν τελειώσαμε με τις εξετάσεις και προγραμματίσαμε την ώρα του χειρουργείου για 2 μέρες μετά αναχωρήσαμε. Μέσα σε 5 λεπτά δέχτηκα 1 τηλεφώνημα στο κινητό μου απο τον βοηθό του κ. Παρδαλίδη. Μου ζητούσε 80 ευρώ επιπλέον για τον καρδιολόγο. Φυσικά μου τα ζήτησε στο χέρι και χωρίς απόδειξη. Αρχισαν οι υποψίες και μέσα σε 2 μέρες είδαμε 5 καθηγητές που μας διαβεβαίωσαν πως αυτή η επέμβαση δεν θα βοηθούσε τον αδελφό μου αλλά μόνο την τσέπη του γιατρού.

Την επόμενη τον επισκέφτηκα στο ιατρείο του και ζήτησα τον φάκελό του αδελφού μου. Του εξήγησα με ευγενικό τρόπο πως δεν θα προχωρήσουμε σε επέμβαση για προσωπικούς λόγους. Το φοβερό είναι πως δεν μου έδωσε τον φάκελο με τις εξετάσεις αξονική, σπινθηρογράφημα, βιοψία κ. α. τα οποία μας ανήκαν. Ήταν εξετάσεις που εμείς είχαμε πληρώσει σε άλλα ιδιωτικά, και μη κέντρα και μας ανήκαν. Οπως επείσης και οι εξετάσεις που έγιναν και πληρώθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο.Όταν καταφέραμε να ζητήσουμε ξανά το φάκελο άφησε την νύφη μου με ένα τρίχρονο παιδί να περιμένει, τιμωρία μάλλον, να δει όλους τους ασθενείς του. Και στο τέλος για να της δώσει το φάκελο της ζήτησε πρώτα 100 ευρώ. Μεγαλείο ο γιατρός. Λυπάμαι για τον αδελφό μου και το μεγάλο πρόβλημά του αλλά απογοητεύομαι πάρα πολύ από τέτοιες συμπεριφορές. Ευτυχώς κ. Παρδαλίδη που έστω και τελευταία στιγμή άφησα στα χέρια σας λίγα ευρώ και όχι τον αδελφό μου.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι κόσμο ζούμε...

Ανώνυμος είπε...

Ακούς συνέχεια για αρρώστιες και καρκίνους..έλεος πια....

Ανώνυμος είπε...

και όλα αυτά χωρίς απόδειξη?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε εστω και χρονια μετα επεσα πανω στη δημοσιευση σας για τον εν λογω ιατρο κ. Νικο Παρδαλιδη.Πιο πολυ αποφασισα να γραψω δυο λογια μηπως ετσι ανακουφιστει κατι μεσα μου. Δεν υπηρξα ασθενης αλλα εργαστηκα για τον "κυριο" αυτο σε θεση γραμματειας. Μια καιρια θεση απο την οποια βλεπεις πολλα. Ευχομαι αυτα να τα διαβασουν ανθρωποι που θα γκουγκλαρουν το ονομα του Παρδαλιδη. Μεγας απατεων επιεικως και εκμεταλλευτης ανθρωπινων ψυχων και ζωων. Αρκει μονο να αναφερω πως ομοια με εσας αρνηθηκε σε καρκινοπαθη να του επιστρεψει τις εξετασεις του γιατι ο ανθρωπος αποφασισε να μη χειρουργηθει καθως ηθελε να το καθυστερησει λιγο μεχρι να ερθει το παιδι του απο Αμερικη να το δει.Με κακια περισσια αρνιοταν εως οτου ο ασθενης κινηθηκε με δικηγορο για να καταλαβετε. Ζητουσε τη βιοψια του. Για ονομα του Θεου. Μακρια απο τον Παρδαλιδη του Ιατρικου Αθηνων και εαν καποιος θελησει μπορω να σας ενημερωσω για περισσοτερα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μάυρο χρήμα ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

οι γιατροι περνουν πολυ μαυρο χρημα.. πως νομιζεις οτι εχουν κανει mercedes και βιλες.. εμεις τους κανουμε πλατες στην τελικη

Ανώνυμος είπε...

Αυτά θα πρέπει να τα βλέπει η εφορια!!!

Ανώνυμος είπε...

Γενικα στο Ιατρικο Αθηνων δεν κοιταν ανθρωπους αλλα πορτοφολια, και το κανιυν εντελως ξεδιαντροπα. και για αποδειξεις οι γιατροι, που πληρωνονται απ ευθειας απο τους ασθενεις, ουτε λογος, ολα μαυρα

Alexgerow είπε...

Πήγαμε στο ιατρικό με τον πατέρα μου με πόνο στην κοιλιά για να κάνουμε αξονική γνωρίζοντας ότι θα πληρώσουμε 300-400 ευρώ.επειδη του βρήκαν χαμηλούς παλμούς τον έκαναν κατεύθυναν εισαγωγή ζητώντας προκαταβολή 1500 ευρώ(τους έχουμε ενημερώσει ότι οικονομικά δεν δεν έχουμε τη δυνατότητα για μεγάλα έξοδα και μας έλεγαν μην ανησυχείτε για τα κανονίσουμε όλα) η αξονική άργησε να γίνει 2 μέρες(βρέθηκε ειλεός) επειδή δεν είχαν άτομο να χειρηστει τον αξονικό τομογραφο.μας είπαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί τους είπαμε πάλι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το χειρουργείο εδώ και θα μεταφερθούμε.μετα από σύσκεψη των γιατρών μας είπαν ότι θα το πάνε συντηρητικά για 2-3 μέρες και τους ξαναείπαμε ότι οικονομικά δε μπορούμε να ακολουθήσουμε λέγοντας μας πάλι ότι θα τα κανονίσουμε μην ανησυχείτε.το αποτέλεσμα ήταν το γιατρό να τον βλέπουμε 1 φορά τη μέρα και επειδή δε βλέπαμε βελτίωση καμία αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στο λαικο ζητήσαμε το βιβλιάριο υγείας και αρνήθηκαν να μας το δώσουν παρά μόνο εάν υπογράψαμε συναλλαγματική του ποσού των 11.500€
Τα οποία είναι 5 βραδιά(1500€ συνολικά μας είχαν ενημερώσει για 300€ την ημέρα)και τα υπόλοιπα αφορούν 1 holder 2 αξονικές 2 ακτινογραφίες 10 όρους 6 παυσίπονα τα οποία δεν τον έπιασαν καθόλου κάτι άλλο το οποίο του δημιούργησε αλλεργία και ευτυχώς ήταν η μάνα μου εκεί αλλιώς δε θα τον έβλεπε κανένας και ένα σωληνάκι από τη μύτη μέχρι το στομάχι για να βγαίνουν όλα από πάνω.για όλα αυτά 11.500€ .+ τα 1500€της προκαταβολης.
Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν οπότε τι μπορεί να γίνει?

Alexgerow είπε...

4 μέρες στο ιατρικο για ειλεο
2 αξονικές(με την πρώτη να αργεί δύο μέρες επειδή δεν είχαν άνθρωπο να χειριστεί το μηχάνημα)
2 πλάκες
1 υπερηχο
1 χολντερ
10 όρους
6 παυσιπονα(κανένα δεν έκανε δουλειά)
Ένα ακόμα που του δημιούργησε αλλεργια
Αδιαφορία πλήρης για ιδιωτικό
Χωρίς διατροφή λόγω ειλεου
Πήγαν να μας βάλουν χειρουργειο και μόλις τους είπαμε οικονομικά δε μπορούμε μας είπαν πάμε συντηρητικα για να μας κρατήσουν μέσα
Αρνήθηκαν να μας δώσουν το βιβλιάριο υγείας το οποίο απαγορεύεται και μας υποχρέωσαν σε συναλλαγματική
Το συνολικό κόστος 13.000 ευρω
Εννοείται δικαστικά μιας και μας εκβιασαν

Related Posts with Thumbnails