Καλώς ήρθατε

Του έστειλαν και την αστυνομία στο σπίτι του..

Κράτος εν κράτη, το Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονίκη. Τούτοι οι φραγκοφονιάδες τα έχουν φαίνεται τόσο καλά με το σύστημα εξουσίας του βαρύμαγκα του Μαρκογιαννάκη που μπορούν και κάνουν... ντιλίβερι τους αστυνομικούς.

Του έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι του για να τον εκφοβίσουν. Ο ίδιος ο υποδιοικητής του τμήματος Θέρμης χτύπησε την πόρτα του για να... ρωτήσει (και καλά!) την άποψή του για μια μηνυτήριο αναφορά που υπέβαλλε το Διαβαλκανικό και στην οποία τον κατηγορούν ότι ήταν... υβριστικός ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ εντός του νοσοκομείου.

Ακόμα, όμως, και... αν έγιναν έτσι τα πράγματα (που δεν έγιναν!) πώς εξηγείται για ένα τόσο ασήμαντο θέμα να έρχεται στο σπίτι σου ολόκληρος υποδιοικητής για να σε ρωτήσει; Είμαι καχύποπτος ή απλώς έδρασαν τα κολλητιλίκια και οι προσωπικές σχέσεις με τους μπάτσους με στόχο την τρομοκράτηση ενός πολίτη; Γύρω μας σφυρίζουν σφαίρες και ληστεύουν τα πάντα και αυτοί ασχολούνται με... υβριστικές συμπεριφορές;

Διαδώστε το, να μην πατήσει κανείς το πόδι του σ΄αυτούς, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καταπολεμηθεί το θράσος και η αλητεία των δικηγόρων του Διαβαλκανικού.

Το θέμα αφορά στον εξοργισμένο πατέρα που πριν ένα μήνα έστειλε εξώδικο στο νοσοκομείο ζητώντας απαντήσεις για ιατρικές, διοικητικές και οικονομικές παραλείψεις και χρεώσεις.
από Bomber

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails