Καλώς ήρθατε

Μεγαλοπρεπέστατο «Όχι» στην... «ντίβα»

freefotos.gr

Τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να της 'ανοίγουν' οι πόρτες απλά λέγοντας το όνομά της. Η δημοσιότητα άλλωστε που εισέπραξε τα τελευταία χρόνια την έχουν κάνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελλάδας. Παρουσιάστρια με πέρασμα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας και με εκατοντάδες φωτογραφήσεις.

Την περασμένη... εβδομάδα σχεδίαζε να βρεθεί για ένα τριήμερο με τον αγαπημένο της σε νησί του Ιουνίου. Τηλεφώνησε λοιπόν σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού και ζήτησε δωμάτιο. Για κακή της τύχη υπήρχε πληρότητα. Δεν άντεξε την "απόρριψη" και ζήτησε να συνομιλήσει με τον διευθυντή. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι στη στάση του, ενώ δε δίστασε να τον «απειλήσει» πως έχει τη δυνατότητα να τον «κάνει ρόμπα».

Και σε αυτή την περίπτωση η απάντηση ήταν και πάλι «λυπούμαστε είμαστε πλήρεις. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε άλλη στιγμή». Η ξανθιά παρουσιάστρια του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα τελειώνοντας τη συνομιλία με την φράση «Χάρη θα σας έκανα αν ερχόμουν στο ξενοδοχείο. Πρώτη μούρη θα το έκανα στα περιοδικά. Εσύ χάνεις».
ΤΙΡ
Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω κυρία προκαλεί με την αλαζονική συμπεριφορά της. Το έχει ξανακάνει άλλωστε, σε πασίγνωστο club το φετινό χειμώνα, όταν αρνούμενοι οι υπεύθυνοι να της δώσουν κάποιο τραπέζι έφυγε βρίζοντας «θεούς και δαίμονες».
από kp

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails