Καλώς ήρθατε

Δεν θα κρυώνει τον χειμώνα ο Παναθηναϊκός με το παλτό...

freefotos.grrj6wsemdmknuis9m1yv.jpg

Τσάμπα τα λεφτά.
Αυτή είναι η εντύπωση που μου άφησε ο χθεσινός Παναθηναϊκός. Ο Ζισέ μου θυμίζει σε πολλά αυτά που πάθανε οι γαύροι με το Γεκινί πριν καμία 15άρια χρόνια. Βαρύ θεωρητικό φορ πολλά υποσχόμενο που δεν στρίβει όμως δεν σκοράρει ένας παίκτης που δεν "σηκώνει" μια ομάδα και βέβαια δεν του δίνεις ποτέ να βαράει πέναλτι.

Μην σας... ξεγελάει η αγωνιστικότητα που έδειξε στην ουσία δεν πρόσφερε τίποτα και αν ο Πετρόπουλος έπαιζε στο χθεσινό παιχνίδι θα είχε χώσει 2 τεμάχια χαλαρά. Εγώ τον έχω πετύχει σε ζάπινγκ στο δορυφόρο άλλες 2 φορές να κτυπάει πέναλτι σε προηγούμενες ομάδες του και να τα χάνει δεν έχει τέχνη στα κτυπήματα της μπάλας και πολύ φοβάμαι ότι αν τελικά ο βάζελος αποκλειστεί από τώρα στο CHL θα είναι αφενός μεν πολύ επίκαιρο ένα βιντεάκι που έφτιαξα πριν 2 χρόνια για χαβαλέ ( δες εδώ ) και αφετέρου δε τα λεφτά της μεταγραφής του Σισέ δεν θα βγουν ποτέ. Άσε που από09 δω και πέρα ο ίδιος δεν θα έχει κίνητρο να σπάει τα πόδια του με το Λεβαδειακό και θα την ψάξει να σπάσει το συμβόλαιο.

Ο προπονητής Ντέν Κάτε από την άλλη είναι για άλλη μια χρονιά η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού καθώς με τα αλλοπρόσαλλα συστήματα που παρουσιάζει ή τους παίκτες που κρατάει ή καίει στο πάγκο θα βγάλει νωρίς τον ΠΑΟ έξω από όλους τους στόχους εκτός αν τον στείλουν για διακοπές πρόωρα μέσα στον Αύγουστο και δεν προλάβει ούτε τον αγιασμό των σχολείων.

Από όλο αυτό το χθεσινό ακατανόητο παιχνίδι του ΠΑΟ ο μόνος που αισθάνεται δικαιωμένος και βέβαια όλοι του βγάζουν το καπέλο είναι ο Βγενόπουλος. Διαφώνησε προβλέποντας σαν έξυπνος άνθρωπος ότι αν δεν έχεις πρόωρο προγραμματισμό σε μεταγραφές και budget δεν πας πουθενά και για αυτό έφυγε όταν έπρεπε και δεν αποκλείεται να τον παρακαλέσουν να ξαναμπεί αυτή τη φορά σαν σωτήρα και αναμορφωτή δίνοντας του πλήρη έλεγχο σε όλα.

Στοιχηματικά πάντως το παιχνίδι μπορούσε να κλείσει στο Χ δεν φαινόταν από πουθενά ότι ο ΠΑΟ μπορούσε να κερδίσει και αν ήταν πιο τυχερός στο τέλος μπορεί και να έσωζε τη χρονιά του τσιμπώντας την ισοπαλία. Όταν όμως τα παίζεις όλα για όλα ελοχεύει ο κίνδυνος η διαφορά του 2 - 1 που παλεύεται να γίνει 3 -1 και κάπου εδώ να τελειώνει σε μεγάλο βαθμό η φετινή του πορεία στο CHL.
απο samakos

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

bloggertips.gr είπε...

σιγα μωρέ ,πως κάνετε έτσι?
πρώτη φορά είναι?

Ανώνυμος είπε...

είσαι άσχετος

Related Posts with Thumbnails