Καλώς ήρθατε

Πήγε με συμπτώματα γρίπης στο "Σωτηρία" και της είπαν: "Πορτοκαλάδα, ντεπόν και σπίτι σου"!!!

freefotos.gr

Δεν έχω άλλο τρόπο να εκφράσω την ντροπή μου που είμαι ελληνίδα και που την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκα το σύστημα υγείας μας το οποίο "νοσεί" ανεπανόρθωτα.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή επέστρεψα από την Πάρο όπου είχα πάει διακοπές μαζί με την ξαδέλφη μου. Την Δευτέρα και οι δύο παρουσιάσαμε πυρετό, έντονο βήχα, καταρροή και πόνο στα κόκαλα και στο στήθος.
Αφήσαμε τη Δευτέρα να περάσει λέγοντας ότι μάλλον είναι κρύωμα.
Την Τρίτη το πρωί όμως τα συμπτώματα όχι μόνο δεν υποχώρησαν αλλά ήταν εντονότερα.

Έτσι και εμείς... αποφασίσαμε να πάμε σε ένα νοσοκομείο να να μας εξετάσουν για να ξέρουμε σε περίπτωση που νοσούμε από τη γρίπη να μην έρθουμε σε επαφή με άλλο κόσμο γιατί είναι ασυνειδησία. Τέλος πάντων επισκεφθήκαμε το ΣΩΤΗΡΙΑ όπου είχαμε προβλέψει να φοράμε και μάσκες. Μόλις μπήκαμε μέσα λοιπόν στα επειγοντα περιστατικά η προϊσταμένη μας ρώτησε τι θέλουμε και απαντήσαμε ότι έχουμε συμπτώματα γρίπης. Μας λέει επί λέξει πορτοκαλάδες, ντεπόν και σπίτι σας. Έχουμε πρωτόκολλο από το Υπουργείο Υγείας που μας απαγορεύει πια να κάνουμε οποιαδήποτε εξέταση, Μόνο με το στόμα ανοιχτό και της λέω με τρόπο σοβαρό ότι σε περίπτωση που δεν είναι γρίπη και έχω κάτι άλλο και πάω σπίτι μου και "πεθάνω" αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη ή το Υπουργείο. Μόλις το άκουσε αυτό αμέσως να μας στείλει σε πνευμονολόγο, ο οποίος μας εξέτασε όπως σε μία απλή περίπτωση χωρίς να πάρει επίχρισμα για εξέταση και πλέον αυτού να λέει ότι όλα αυτά με τη γρίπη είναι μα........ς για να πουλήσουν το φάρμακο.

Τέλος πάντων αφού με χαπακώσανε στην αντιβίωση χωρίς να είναι η διάγνωση συγκεκριμένη με στείλανε σπίτι μου.
Απλά βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αποφασίστε επιτέλους να κλείσετε την τηλεόραση και όλους αυτούς τους τσαρλατάνους που ο καθένας λέει του κεφαλίου του.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι να μην αρρωστήσετε γιατί δεν υπάρχει κανείς να σας περιθάλψει!
απο troktiko
Σχόλιο apneagr: κ. Αβραμόπουλε ετσι είμαστε έτοιμοι;;;

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ίωση το σύστημα νοσεί επειδή σας έστειλε σπίτια σας?
Αν δε τους την "πέφτατε" με το διάσημο πλέον "αν πεθάνω θα έχεις εσύ την ευθύνη?" ούτε αντιβίωση θα σας έδιναν. Αλλά έτσι ο ιατρός αναγκάζεται να εξασκήσει αμυντική ιατρική.
Πάρε λοιπόν και την αντιβίωση, 2 σελίδες οδηγίες και τσίμπα και το ημι-άχρηστο αντιιικό άμα θες για να τελειώνουμε γιατί έχω και 30 ασθενείς που περιμένουν!@...

Τέσπα, μπορώ να καταλάβω την κακουχία της γρίπης, την ταλαιπωρία, μπλα μπλα μπλα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ.
ΕΛΕΟΣ πια με το φοβία που μας έχουν ενσταλάξει τα ΜΜΕ. Ας κρίνουμε και λίγο μόνοι μας.
Η γρίπη κάθε χρονιά θερίζει, τώρα μας έπιασαν οι ευαισθησίες μας? Ή μήπως η Roche και κάνα δυο άλλες άδραξαν την ευκαιρία?
Και κάτι τελευταίο.
Στο ΣΩτηρία οι πνευμονολόγοι βλέπουν και ακούν εκατοντάδες περιστατικά την ημέρα. Μήπως απλά να τους ακούσουμε και να κάνουμε ό,τι μας λένε?

Related Posts with Thumbnails