Καλώς ήρθατε

Γάζωσαν την Ελλάδα...

freefotos.gr

εκρός από σφαίρες αγνώστων έπεσε στις 6:20 εν ώρα υπηρεσίας στα Πατήσια, αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό του όχημα και φρουρούσε την πρώην σύζυγο του κατηγορουμένου στην υπόθεση του ΕΛΑ Αγγελέτου Κανά, που είναι εκ των βασικών μαρτύρων στην υπόθεση και η οποία στο παρελθόν είχε καταθέσει εναντίον του πρώην συζύγου της. Η γυναίκα βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Δεν υπήρξε... προειδοποίηση για το χτύπημα, αλλά -όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν- ο αστυνομικός είχε στοχοποιηθεί. Ο 41χρονος ήταν ο τρίτος αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση σε διάστημα λίγων μηνών. Ο 41χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού, δέχτηκε τουλάχιστον 22 σφαίρες διαφορετικού διαμετρήματος."

Αυτες λοιπόν είναι οι πρωϊνές ειδήσεις, από διάφορα που άκουσα και διάβασα μέχρι τώρα. Φυσικά έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια καπήλευσης του γεγονότος και του νεκρού αστυνομικού. Οι μεν κατηγορούν τους δε και όλοι όλους. Γιατί δεν φορούσε αλεξίσφαιρο, γιατί ήταν μοναχός του, αν έπρεπε να είναι μέσα στο αυτοκίνητο, αν έπρεπε να είναι καθιστός ή όρθιος. Εσείς διαλύσατε την αστυνομία, όχι εσείς καταρρακώσατε το ηθικό των αστυνομικών, όχι εσείς χαϊδεύετε τους παραβατικούς, όχι εσείς εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα...

Φτου σας όλοι σας. Ένας 40χρονος με οικογένεια, με ένα παιδί, πάει στην δουλειά του, να φυλάξει κάποιον, ύστερα από εντολές ανωτέρων του. Κάποιοι φαγώθηκαν εδώ και μήνες να σκοτώσουν αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας. Μπράβο τους τα κατάφεραν, τώρα φαντάζομαι σιγά-σιγά θα καταλάβουμε και τι επεδίωκαν με αυτές τους τις προσπάθειες.

Κάποιοι αποφάσισαν με αίμα να αλλάξουν βίαια την ατζέντα και το κατάφεραν. Κανένας δεν θα ασχολείται με Siemens, Μανώληδες, πυροσβεστικά ελικόπτερα, λαθρομετανάστες, φόρους. Όλοι θα καταναλώνονται σε αυτονόητους αποτροπιασμούς και καταδίκες.

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του στολιδιού της Αθήνας, του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, που μόλις χτες εξαντλήθηκαν μέσα σε 3 ώρες όλα τα εισιτήρια μέχρι τον Σεπτέμβριο, ένα τρομοκρατικό απροειδοποίητο χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας...

Στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπου η καλή πορεία της μοναδικής ουσιαστικά βιομηχανίας μας, του τουρισμού, είναι η μοναδική μας ελπίδα για περιορισμό της οικονομικής κρίσης, ένα τέτοιο στοχοποιημένο χτύπημα, έπληξε την Ελλάδα.

Γιατί, με όλο τον σεβασμό στην χήρα και στο ορφανό του αστυνομικού, σήμερα μάτωσε όλη η Ελλάδα. Αυτήν σημάδευαν και αυτήν εκτέλεσαν με 22 σφαίρες οι δολοφόνοι...
από Κεντρί

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails