Καλώς ήρθατε

Τι συμβαίνει στην "Ασπίς Πρόνοια"


Μεγάλα προβλήματα ρευστότητας φαίνεται να αντιμετωπίζει ο όμιλος της Ασπίς Πρόνοιας μια και παρουσιάζονται προβλήματα στην μισθοδοσία των υπαλλήλων και στην καταβολή των αποζημιώσεων.

Πριν μερικές μέρες μάλιστα έφυγε ένα ηγετικό στέλεχος του ομίλου και άμεσος συνεργάτης του κ. Ψωμιάδη, ο Γιαννακόπουλος Διονύσιος, υποδιευθυντή ατομικών ασφαλίσεων ζωής και υπηρεσιών υγείας.

63 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλοι Καραγκιοζηδεσ ειναι...! Οχι απλα δεν πληρώνουν αλλά κοροιδεύουν και τον κόσμο.

Βασιλης είπε...

Μακριά από αυτήν την ασφαλιστική, και όποιος έχει κανένα συμβόλαιο να το εξαγοράσει και να φύγει για να σώσει κάποιο μέρος των λεφτών του.

Unknown είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ .ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΧΩ 8 ΜΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πριν απο τρεις μηνες έπαθα μεγάλη ζημιά στην επιχείρησή μου και, ήδη πληρώθηκα.το ποσό ; 125.000 €

Ανώνυμος είπε...

NA ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΑΥΛΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

apneagr είπε...

Ανώνυμε 20 Ιουνίου 2009 10:13 πμ μήπως είσαι ο κ. Ψωμιάδης;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1998-98 ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΙΣ BOND ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΜΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΜΠΡΗ 65 ΕΤΩΝ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΑΝΤΕ κ.ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

apneagr είπε...

Ανώνυμε από πάνω μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα ή μάλλον θυμάσαι μόνο αυτά που σε συμφέρουν. Πρώτων η ανάρτηση δεν ασχολήθηκε με τα χρηματιστηριακά αν και πολύ μεγάλες "κωλοτούμπες" έγιναν με το ΑΣΑΣΚ και αρκετός κοσμάκης το φυσάει και δεν κρυώνει και μην μου πεις τώρα ότι ο πρόεδρος είναι "λευκή περιστερά" άλλο παρατσούκλι έχει στην αγορά. Και δεύτερων πρέπει να σου πω ότι πάρα μα πάρα πολλοί πελάτες έχουν παράπονα με τις αποζημιώσεις καθώς επίσης και υπάλληλοι του ομίλου με την μισθοδοσία τους (αυτό το γνωρίζουμε εκ των έσω από φιλικό πρόσωπο). Μακάρι η εταιρεία να μην έχει πρόβλημα για να μην χάσει ο κοσμάκης τα λεφτά του και οι υπάλληλοι την δουλειά τους,τώρα αν κάνει ο μπάρμπας το θαύμα του θα το γράψει η ιστορία αλλά τον όρο "βρωμιάρηδες" στον επιστρέφουμε αυτούσιο...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΣΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΑΣΚ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/24/1680819.htm

Ανώνυμος είπε...

edw k 2 meres prospa8w na epikoinwnhsw me 2 onomata gia plhrwmh kai ennoeite den to shkwnei kaneis

Ανώνυμος είπε...

ego eimai enas akoma aplhrotos tis aspis kai plhroforo ton filo anonimo oti emena den me endiaferoun ta paixnidia pou kanei o psomiadis emena me endiaferei pou ego eimai aplhrotos, tin aitisi eksagoras tin exo kanei apo 2/10/08 kai akoma me douleuoun kanonika, as paei mia bolta na dei pos sunostizete o kosmakis gia na parei ta lefta tou , ola ta alla einai trixes, perno tilefono kai me koroideuoun kanonika, kai o kosmakis opos kai ego pou exei na pernei eos kai 5000 den sumferei oute dikastikos na ton paei.. autin einai h pragmatikotita dustixos, kai loipame autous pou exoun suntaksiodotika pou exoun liksei.... as paro ego ta lefta mou kai meta oute apekso den tha pernao... :-)
auta gia tin ora..

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου εχουν πρήξει το συκώτι για 200 ευρώ φιλικό διακανονισμό. (με χτύπησε αυτοκίνητο ασφαλισμένο στην ΑΣΠΙΣ). Προσπαθώ σχεδόν ενα μήνα να επικοινωνήσω και δεν τα εχω καταφέρει. Αν και αυτή την βδομάδα δεν βγάλω άκρη, θα τους πάω δικαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το ότι όλοι μέχρι σήμερα έχουν πάρει τα λεφτά τους,έστω και καθυστερημένα δείχνει φιλοσοφία Εταιρίας σε αντίθεση με άλλες (Εurico,Generalli,Ing κλπ που συμπτωματικά είναι όλες ξένες)που άν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σου βγάζουν την ψυχή γιά να αποζημιώσουν αυτή την περίοδο,κάτι λέει.
Γνωρίζω πολύ καλά ανθρώπους που την περίοδο 1999-2009 ΕΧΑΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ από τα αμοιβαία της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙCAN,ING,ALLIANZ και όλων των Τραπεζών με ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 5% αλλά δεν άκουσα και ΄κανένα να έχασε λεφτά από το ASPIS BOND.
Αυτά πληρώνει ακόμη και σήμερα η ΑΣΠΙΣ(έστω και καθυστερημένα) και από ότι μαθαίνω από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ θα πληρώνει γιά κάνα-δύο μήνες ακόμη.
Ευχομαι πραγματικά να παραμείνει τέτοιας φιλοσοφίας Εταιρία και να μην ακολουθήσει τα χνάρια των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, υπάρχει όμως κάποιος που να ξέρει αν όντως θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή αν η εταιρία θα πεθάνει;; Επίσης αν θα αρχίσει να πληρώνει και πότε;;; Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η INTERNATIONAL LIFE ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ )ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ...Α ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Η μέχρι τώρα εμπιρεία λέει πως κάθε εταιρεία με προβλήματα ρευστότητας (για όποιο λόγο τα έχει), ιεραρχεί τις εκταμιεύσεις της.

Ας δούμε λοιπόν την περίπτωση ΑΣΠΙΣ όπως την βλέπω από την δική μου εμπιρεία.

Η ΑΣΠΙΣ αυτή τη στιγμή, εξωφλεί όλες τις ιατρικές πράξεις όταν το αίτημα αποζημωσης γίνεται από το νοσοκομείο-κλινική. Αυτό είναι προφανές το λογικό γιατί πως θα εξωφλήσει την ιατρική πράξη για παράδειγμα κάποιος που έκανε by-pass.

Εξωφλεί όλες τις ιατρικές επισκέψεις μέσω του δικτύου της.

Γιατί πως θα συνεχίσει να έχει δίκτυο εάν οι ιατροί του δικτύου της δεν εξωφλούνται.

Δεν εξωφλεί άμεσα συμπληρωματικές αποζημιώσεις (πχ πλήρωσες μόνος σου, σου κάλυψε για παράδειγμα το 80% το ταμείο ή άλλη ασφαλιστική, και τώρα θέλεις τα υπόλοιπα από την ΑΣΠΙΣ.)

Δεν εξωφλεί άμεσα ζημίες αυτοκινήτων (εκτός των μικτών ασφαλίσεων).

Κατ' εμέ τα ανωτέρω δείχνουν όχι απάθεια προς τους πελάτες αλλά αντίθετα προσπάθεια ελέγχου των ρυθμών εισροών και εκροών σε μια δύσκολη συγκηρία, ώστε όλοι το ήτον μάλλον να είναι ικανοποιημένοι σε εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς να καταρεύσει η εταιρεία.

Φυσικά δεν γνωρίζω και μάλλον δεν γνωρίζει κανείς πλέον των μετόχων, εάν θα εξυγιανθεί ο όμιλος όπως προβλέπεται.

Εάν μεν έχουμε σαν πελάτες υπομονή (και φυσικά οικονομική άνεση ή ανοχή ποιο σωστά) τότε θα την βοηθήσουμε να βγει από την κρίση και να συνεχίσει να μας παρέχει τις καλές της εδώ και χρόνια υπηρεσίες.

Εάν όχι (και υπό τον όρο ότι οι διοίκηση έχει υγειές σχέδιο εξόδου από την κρίση όπως προανέφερα) απλά θα συντελέσουμε στο να "φουντάρει".

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που βοηθάει είναι η υπομονή.

Με τον να δημοσιεύουμε την ανυπομονισία μας το μόνο που κάνουμε είναι να δημιουργούμε "θόρυβο" σε μια δύσκολη περίοδο και μια "περίεργη" αγορά. Και ο "θόρυβος" δεν κάνει ποτέ καλό σε μια εταιρεία.

Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που τηρεί σιγή η εταιρεία για το τι συμβαίνει (και καλά κάνει). Να μην ανακυκλώνεται ο "θόρυβος".

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι απο δευτέρα ανακοινώνεται η εξαγορά της εταιρίας απο fund γαλλικών συμφερόντων

αντε μηπως και πληρωθει κανας ασφαλισμένος

Ανώνυμος είπε...

Από τον Απρίλιο έχω κάνει αίτηση διακοπής συμβολαίου και απο τότε με πάνε από 1 στις 15 του μηνός όχι να με πληρώσουν αλλά γιά να με ενημερώσουν ποοοοοοτε θα με πληρώσουν.Μιλάμε για μεγάλα λαμόγια κύριοι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ για την δική μου υπόθεση προσπαθώ εδώ και 4 μήνες να μιλήσω στον υπεύθυνο χειριστή του φακέλου και δεν τον εχω πετύχει στο τηλέφωνο. Είναι εκεί τον ζητάω ονομαστικά αλλα τιποτα. Μερικές φορές η τηλεφωνήτρια μου λέει ότι μιλάει. Περιμένω αλλά τίποτα. Δεν το σηκώνει. Ατελείωτες ώρες αναμονής. Το ποσό που πρέπει να αποζημιωθώ είναι κάτω απο 400 ευρώ. Εχω νομική προστασία στην δική μου ασφάλεια. Είναι υπόθεση φιλικού διακανονισμού και δεν δίνουν έγκριση στην δική μου ασφάλεια να πληρωθώ. Ενα αυτοκίνητο ασφαλισμένο στην ΑΣΠΙΣ χτύπησε το δικό μου το οποίο ήταν νομιμα παρκαρισμένο. Εχω αντίγραφο συμβάντος απο την τροχαία. Θα τους πάω και εγώ δικαστικά. Αυτό είναι δεδομένο. Τι μπορώ να διεκδικήσω??? Κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα μου νεύρα. Ταλαιπωρούμαι εδώ και ένα χρόνο για ένα μικροποσό. Μπορώ να κυνηγήσω νομικά την "φροντίδα ατυχήματος" που όταν ήρθε, με συμβούλευσε ότι δεν είναι ανάγκη να συμπληρώσουμε (βαριόταν να με βοηθήσει) το έντυπο φιλικου διακανονισμού γιατί απο το 2003 δεν απαιτείται και ρυθμίζεται εσωτερικά απο της 2 εταιρείες.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ :
1. ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ.

2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο.Κ. Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΕΣΩ ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ, Η ΜΗΠΩΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται ειρωνεία.
Όλα αυτά τα ξέρουμε και έχουν γίνει. Ο υπαίτιος δεν αρνήθηκε ο άνθρωπος να κάνει δήλωση. Ολα έγιναν όπως έπρεπε.Το μόνο που δεν έγινε είναι η συμπλήρωση του εντύπου φιλικού διακανονισμού το οποίο θα με γλύτωνε απο αυτή την φασαρία.
Και τώρα, δεν γουστάρει ο χειριστής του φακέλου να δώσει το ΟΚ. Δεν γουστάρει να απαντήσει στον τηλέφωνο. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της. Θα τους φτιάξω καλά και αυτούς αλλά και την δική μου φροντίδα ατυχήματος για τον ηλίθιο τρόπο που με αντιμετώπισε.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος και συνεργάζομαι εδώ και 3 χρόνια με την Ασπίς.
Όλες μα όλες οι εταιρίες ανά τον κόσμο έχουν ευχαριστημένους και δυσαρεστημένους πελάτες. Το κακό είναι ότι όταν πάθουμε κάτι κακό γενικότερα θα το πούμε σε 100 ανθρώπους, ενώ αν μας συμβεί κάτι καλό σε 5!!!!!!
Σίγουρα η εταιρία έχει εδώ και αρκετό διάστημα πρόβλημα ρευστότητας. ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;;;; Ξέρετε πόσα εκατομμύρια € έλλειμμα έχει η Εθνική Ασφαλιστική;;;;;;;;;;; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλες οι αποζημιώσεις πληρώνονται στο έπακρο (έστω και καθυστερημένα κάποιες φορές)!
Επειδή τις εταιρίες τις απαρτίζουν Άνθρωποι (με Α κεφαλαίο), όποιος από Θεσσαλονίκη έχει πρόβλημα με κάποια εξαγορά ή αποζημίωση πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσω όσο μπορώ. e-mail: markos_222@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Αφου είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ γιατί έχει αφήσει απλήρωτο το προσωπικό της 4 μηνες τώρα και χωρίς τα επιδόματα?

Για δείτε και εδώ

http://aristidisdikaios.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

ivan είπε...

Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά δεν συμφέρει σε κανέναν να κλείσει ασφαλιστική εταιρία ζωής. Είμαι ασφαλιστής στην μεγαλύτερη εταιρία αυτής της χώρας και θα μπορούσα να το σκεφτώ πονηρά αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Αντί να κλείσουν οι ηλίθιοι κάποιες μικρές που ταλαιπωρούν τον κόσμο με τα αυτοκίνητα (βλ. Salonica)
Δυστυχώς ο Ψωμιάδης τον καιρό που έβρεχε επενδυτές που εξαγόραζαν εταιρίες (όπως η δικη μου) αυτός το έπαιζε αντράκι και πίστευε οτι θα τα βγάλει πέρα μόνος του ο καραμήτρος! Αμ δέ...

Ανώνυμος είπε...

Από τον Μάρτιο περιμένουμε να πληρωθούμε το επίδομα τοκετού κάπου 1100€, τα οποία μας λένε ότι έχουν εγκριθεί αλλά μένει να εκδοθεί η επιταγή... Από την άλλη όμως, 4-ημερη νοσηλεία που χρειάστηκε να γίνει στο metropolitan την κάλυψαν κανονικά. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι τον Ιούλιο που έπρεπε να πληρωθεί το συμβόλαιο μας πήραν τηλέφωνο να μας υπενθυμίσουν την πληρωμή. Θα μπορούσαν να προτείνουν συμψηφισμό των χρημάτων δηλαδή να πληρωθούν τα συμβόλαια από τα χρήματα που μας ωφείλουν ως αποζημίωση. Μια τέτοια κίνηση θα έδειχνε ότι η εταιρεία πραγματικά σκέφτετε τους πελάτες της και συνεχίζει να ικανοποιεί τις υποχρεώσεις της απέναντί τους, μειώνοντας έτσι τις οποιες αμφιβολίες για την αξιοπιστία της.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι η ασπίς δεν έχει πληρώσει τους ιατρούς που έχουν κόψει αποδείξεις για θεραπεία ή εγχειρήσεις πάνω από 14 μήνες επίσης δεν καλύπτει τους ασφαλισμένους εδώ και 9 μήνες και δεν πληρώνει τους ασφαλιστές οι οιποίοι κρατάνε τα ασφάλιστρα των κορόιδων που συνεχίζουν την virtual ασφάλεια για να συμψηφίσουν την αμοιβή τους Δοιηκιτικό πρωσοπικό και λοιπά 6 μήνες απλήρωτοι Αυτά μόνο στην ελλαδάρα γίνονται και δεν επεμβαίνει εισαγγελέας

Ανώνυμος είπε...

Δικαστική οδός! Διακιούσαι χρήματα? ...δεν στα ξεπληρώνουν? Το πας δικαστικά, ειδάλλως θα ακούς υποσχέσεις μια ζωή. Εγώ στην περίπτωση μου για παράδειγμα (μου χρωστάνε 1300 Ευρώ)όταν ήρθα από'κει και άκουσα τη φράση "Η εταιρεία λόγω του ότι προχωράει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν μπορεί να εκδόσει αποδείξεις-με αποτέλεσμα δεν μπορεί να πληρώσει" ...εγώ δε θα κάτσω να σκεφτομαι εαν η εταιρεία θα χρεωκοπίσει ή όχι, μήπως να της δώσω και από το πορτοφόλι μου κάνα φράγκο να ξεχρεώσει? Έλεος, κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και να βοηθάμε την εταιρεία, στα τσακίδια λέω εγώ! ..Οπότε: δεν πληρώνουν-το παω δικαστικά και θα καταβάλλω όλες μου τις προσπάθεις, που στην τελική και να μην πληρωθώ, θα τους ταρακουνίσω για τα καλά, για το γαμώτο. Εάν έχουν προβλήματα στη διοίκηση και δεν ξέρουν να μεταχειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους εγώ δεν θα την πληρώσω, αυτοί θα την πληρώσουν. Έτσι απλά. Όλοι εσεις που δικαιούστε χρήματα εγώ λεω να ξυπνίσετε και να αρχίσετε να υπερασπιζεστε τα δικαιώματα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΛΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ κ.ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΘΕΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ASPIS BOND ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΜΕ 100% ΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΗ
ΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΛΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ.ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΛΑΣΠΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ 6.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ.ΨΩΜΙΑΔΗ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΣ.Ε Τ Σ Ι Α Π Λ Α........................

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΟ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ
ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
ΑΠΑΡΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΩΝ

Κ Α Τ Α Ρ Ε Υ Σ Η

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε προβοκάτορα με σχόλιο στις 4 /9/09 μάθε πρώτα ορθογραφία γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις πάει δημοτικό και μετά εάν δεν είσαι ο ψωμιάδης εξήγησε στους απλήρωτους και εξαπατημένους συανθρώπους σου στο όνομα ποιάς μαγκιάς εξαπατήθηκαν και εσύ χαίρεσαι για αυτό

Ανώνυμος είπε...

1.το αν ξερω η οχι ορθογραφια και το τι εχω τελειωσει ειναι δικο μου θεμα και δεω σε αφορα.
2.ο Ψωμιαδης μεγαλε δεν θα καθησει να μιλησει με εσενα που δεν ξερεις τι σου γινεται
3.φερε εδω εναν εξαπατημενο.ποιον θα φερεις ε?αυτον που ειχε aspis bond η αυτον που πηρε τα τεραστια επιτοκια ?ε ποιον θα φερεις?
4.ενας ελληνικος ομιλος υπαρχει και θελουνε να τον φανε ολοι για τα κολοσυμφεροντα τους αλλα δεν θα τους γινει.τωρα αν υπαρχουνε και τα κοροιδα σαν μερικους που νομιζουνε οτι μιλανε με τον Ψωμιαδη στο internet και πιστευουν οτι τους λενε ας προσεχουν γιατι μια ζωη κοροιδα θα ειναι και ας εχουνε τελειωσει οποιο πανεπιστημιο θελουνε.τουβλα θα μεινουν μια ζωη.

apneagr είπε...

Για βάστα ρε συ ανώνυμε από πάνω, δηλαδή αυτοί που έχουν αυτό που λες το aspis bond δεν είναι πελάτες της εταιρείας; δεν το πούλαγε η εταιρεία αυτό το προϊόν;

Προσωπικά έχω κάνει αίτηση εξαγοράς 19 μήνες τώρα σε συνταξιοδοτικό και ακόμα Όποτε πάρω τηλέφωνο ακούω αυτό το υπέροχο "έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα"

«ενας ελληνικος ομιλος υπαρχει και θελουνε να τον φανε ολοι για τα κολοσυμφεροντα τους» Δηλαδή όλοι αυτοί που φωνάζουν για τα λεφτά τους είναι κωλοσυμφέροντα;

Παπαγαλάκια υπάρχουν παντού όχι μόνο πράσινα και μπλε αλλά και κίτρινα... Άραγε σας ταΐζει "παπαγαλίνη" ο master και τιτιβίζετε τόσο πολύ;

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε τι έχεις να πεις στους απλήρωτους υπαλήλους της ασπις και στους ασφαλιστές ότι είναι μάγκας το αφεντικό σου. Στους ηλίθιους που επένδυσαν τις οικονομίες μιας ζωής στην ασπίς τι έχεις να πείς Στους ιατρούς που εμπιστεύθηκαν την ασπίς και δούλεψαν τζάμπα 2 χρόναια καλή τη πίστη τι έχεις να πείς Είσαι αξιοθρήνητος και έχεις για ήρωες σου ελεεινούς και βρωμερούς απατεώνες που θα έπερεπε να είναι στον Κορυδαλό. Αυτά μαθαίνεις στα παιδιά σου?

Ανώνυμος είπε...

τελικα τι εγινε με την ασπις προνοια?????/ειχαν πει οτι θα αυξησουνν το κεφαλαιο με 205εκταμμυρια ευρω εως τις 15 Σεπτεμβριου.......εδω και 9 μηνες προσπαθω να εξαγορασω ενα ασφαλιστρο αλλα καθε φορα μου λενε θα μου πουν ποτε θα το εισπραξω σε ενα μηνα..και καθε φορα με στελνουν στις 15 του εκαστοτε μηνα ......ααα σημερα μου ειπαν να παρω σε μια εβδομαδα......και καλα εγω δεν τα εχω αμεση αναγκη τα χρηματα....αλλα αν καποιος τα χρειαζοταν για μια εγχειρηση ή για κατι πολυ σοβαρο θα αναγκαζοταν να περιμενει 9 μηνες++++??

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ! ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΝ...

apneagr είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στα απανταχού κίτρινα παπαγαλάκια.
Κλαίω τα λεφτουδάκια μου...
Ώρα μηδέν για τέσσερις συν μία ασφαλιστικές

Ανώνυμος είπε...

έχουμε νεότερα για την ασπίς? έχω ασφάλεια ζωής και ανησυχώ

apneagr είπε...

Ανώνυμε από πάνω νεότερα δεν ξέρουμε αλλά καλά κάνεις και ανησυχείς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΞΕΠΛΥΜΑ. ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ. ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΑΙΟΝΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!! ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΖΩΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ!!! ΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΜΗΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΟΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΘΟΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. ΠΛΕΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ, ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, Η ΜΑΖΑ!!! ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΣΠΙΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ Η ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΤΕΛΟΣ.-

Νίκος Κ. Γ. είπε...

Στον όμιλο Ασπίς, στον οποίο οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι εδώ & μήνες, ετοιμάζονται εκτός "ευτυχούς απρόοπτου" να μαζέψουν τα πράγματα τους, γιατί απ ότι έντονα ακούγεται, σε λίγο μπαίνουν εκκαθαριστές!

Μακάρι να γίνει κάτι έστω & την ύστατη ώρα.

http://ngalinos.blogspot.com/2009/09/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΙΣ ΤΕΛΟΣ. Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΩ ΣΩΘΗΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι????

Απλά έτσι χάνουμε όλα μας τα λεφτά???

Μήνες προσπαθώ να εξαγοράσω κάποια επενδυτικά και με έχουν στο περίμενε!

Δηλαδή τώρα τι πρέπει να κάνω... να πάρω μια καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?

Ανώνυμος είπε...

osoi exoun parapona gia tin eteria mas oloi aurio 22/9 proi, sto karavel na eiste oloi ekei tha parevriskete o k. psomiadis k tha omilisei gia oli tin katastasi

apneagr είπε...

Ανώνυμε από πάνω να τον βγάλεις (Ψωμιάδη)και καμιά φωτό να μας την στείλεις να την ανεβάσουμε...

Πόσοι θα τον φυλάνε δεν μας είπες!!!

Κωστας είπε...

Πόσο πρωί ρε παιδιά, τα γιαούρτια θα έχουν πήξει;;;

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως δέχτηκε το καραβελ να φιλοξενήσει αυτή τη συγκέντρωση!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, Η ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΗΜΗΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? 5 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΕΚΑΝΑΝ... ΠΩΛΗΣΕΙΣ...!, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ? 21 09 2009 ΕΠΕΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΕ ΟΙ 5 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ? Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ? ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΣΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ..!!!, ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΠΗΧΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ,..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.-

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΡΙΛΗ ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΠΙΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΑΣΠΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ 7900 ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΥΦΑΝ 1000.ΒΓΗΚΕ ΟΛΙΚΗ ΓΙΑ 6000.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ.ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΝΑ...ΟΤΙ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΟΙΚΙΑΖΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ....ΕΤΑΙΡΙΑ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΕΜΕΝΑ ΛΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑΞΙΟΥ. Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ 40 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΥΡ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ. ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΟΧΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 150 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 120.000.000 ΕΥΡΩ.
ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 800.000 ΑΜΑΞΙΑ.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Η ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ.
ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ.
ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ.
ΕΛΕΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πριν από λίγο με πήρε η ασφαλιστής μου από την Ασπίς και μου είπε να μην ανησυχώ για τα χρήματα μου γιατί θα εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία που απ' ότι κατάλαβα είναι ιδίων συμφερόντων. Μου είπε ότι θα γίνουν όλα βάση νόμου και δεν πρόκειτε να αλλάξει κανένας όρος των συμβολαίων μου. Στο τέλος είπε ότι θα με ενημερώνει η ίδια γιατί θα μεταπηδήσει στην καινούργια εταιρεία. Πάντως αν αληθεύουν τα μισά από όσα γράφονται στο forum κλάψτα Χαράλαμπε. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι και στους επόμενους μήνες θα είναι αδύνατη η εξαγορά συμβολαίων παρόλο την πιθανή πώληση της Ασπίς. Κουράγιο σε όλους και κυρίως σε αυτούς που έχουν πρόβλημα υγείας.

Ανώνυμος είπε...

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι: ''η ΕΠ.Ε.Ι.Α. από μακρού χρόνου, εξάντλησε όλα τα περιθώρια επίλυσης του προβλήματος δίνοντας επανειλημμένα την ευκαιρία να καλυφθούν τα απαραίτητα περιθώρια φερεγγυότητας. Παρά ταύτα, οι εν λόγω εταιρείες παρουσίαζαν αδυναμία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έναντι των ασφαλισμένων τους, αλλά και των εργαζομένων τους.

Αντί να κατατεθούν τα οφειλόμενα ποσά στους συγκεκριμένους λογαριασμούς, στις 16 και στις 18 Σεπτεμβρίου 2009 εμφανίστηκε στην ΕΠΕΙΑ ο κ. Παύλος Ψωμιάδης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) και προς κάλυψη των απαιτούμενων ποσών των τεσσάρων πρώτων εκ των προαναφερόμενων εταιρειών κατέθεσε εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ της τράπεζας HSBC, η οποία μετά από έλεγχο της Τραπέζης της Ελλάδος αποδείχθηκε ότι δεν είναι γνήσια. Το γεγονός αυτό μας γνωστοποίησε η ΤτΕ με σχετικό έγγραφό της, (αρ.πρ: ΙΔ/27 της 18/09/09), υποδεικνύοντας ταυτόχρονα και την άμεση ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών, ενημέρωση στην οποία η ΕΠ.Ε.Ι.Α. έχει ήδη προβεί από 18/09/09.
phgh.news24.gr.y.g.klaiw ta lefta pou exw zhthsei gia eksagora edw kai 14 mines,nai 14...

Ανώνυμος είπε...

O ΦΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.........
ΡΟΔΟΣ ΡΟΗ

Ανώνυμος είπε...

an katalava kala poly apo tous xrhstes pou exoun afhsh kapoio sxolio einai kai asfalistes...emena den me peirazei afto...afto pou me peirazei einai oti poly apo emas kserame edw kai arketo kairo oti oi etairia afth exei sovaro provlhma me ta oikonomika ths...oloi emeis pou eimastan olo afto ton kairo??th kaname oloi emeis gia ton kosmo pou twra den kserei th na kanei?? ena akoma pou me peirazei einai oti kapoioi apo aftous disfimizoun to epaggelma mas...legontas psemata ston kosmo oti den yparxh kanena provlhma me thn etairia...kai kala afto..alla na tous lene oti tha tous metaferoun ta symvolaia apo ths alles etairies xoris provlhma kanena??magia tous an to ekanan...alla kai se aftous pou exoun provlhma ygeias?? ELEOS...kai kala emeis..o kosmos pou toso kairo akoune apo ta MME oti h etairia exei provlhma,aftoi pws pane kai kanoun nea symvolaia me thn etairia??? telika o ellhna einai mazoxas....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ GENERAL?(Ο ΠΑΛΙΟΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΕΟΟΟ??? ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΗΣ GENERAL...Η ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ"... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Α!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝΕΣ, ΛΙΓΟ ΓΟΜΑΡΙΑ... ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ... ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ? ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΟΔΟ? ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ... ΑΛΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

DIAMANTOPOULE! PES ALEVRI, O PAVLITO SE GUREVEI!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παυλίτο πές αλεύρι? Η δικαιοσύνη σε γυρεύει. Άντε γιατί πολύ τράβηξε αυτή η κοροιδία και κράτησε ομήρους εργαζόμενους και ασφαλισμένους.

apneagr είπε...

Αφιερωμένο στα απανταχού παπαγαλάκια διαβάστε το>> Η "άνοδος και η πτώση" του Π. Ψωμιάδη

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλουσα να αφηναμε τις βρισιές και να προτείνουν αυτοι που ξέρουν τί να κάνουμε ολοι οι παθοντες να ενωθουμε ισως να κάνουμε κατι απο κοινου για να πάρουμε τα χρηματά μας που με κόπο αποταμιευσαμε σαυτούς τους εντεταλμένους ψευτες οι οποίοι εχουν παρει τις προμήθειές τους και αλλοι νοιάζονται για αυτους μην χασουν την δουλειά τους οι εργαζόμενοι. Τέτοιους επικινδυνους ψευτες να τους πάρουν αυτοι στις δουλειές τους. Είμαι πατερας με τεσσερα παιδιά και με στέρησεις χρόνων μάζεψα 50.000 για να ξεκινησω το σπίτι μου και τωρα δεν ξερω αν θα τα ξαναπάρω πίσω.Κάθε μέρα στο σπίτι ειναι σαν να εχουμε κηδεια. Ακουω οτι αλλοι στην αθηνα εχουν κανει εξωδικα, άλλοι μηνύσεις. είμαι απο την επαρχια και δεν ξέρω κανένα ομοιοπαθουντα. Παρακαλώ να ενωθούμε Υπαρχει καποιο αλλο μπλοκ και αν ναι ποιό;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΣΠΙΣ. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ... ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΤΕ...

Related Posts with Thumbnails