Καλώς ήρθατε

Η αποχώρηση της "πρεσβειράς" μας στα Σκόπια. Τους τσάκισε!

Από το omogeneia.ana-mpa

Αποχώρησε από πολυμερή διάσκεψη για τον πολιτισμό, που πραγματοποιείται σήμερα στα Σκόπια, η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ, πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι οι διοργανωτές χρησιμοποιούσαν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», σε αντίθεση με την πρακτική για χρήση μόνο σημαιών των χωρών και ονομάτων των συμμετεχόντων.

Διοργανωτής της διάσκεψης με θέμα «Πολιτισμός και Οπτικοακουστική Επικοινωνία-Παράγοντας ειρήνης και εξασφάλισης του ευρωπαϊκού μέλλοντος για τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι χωρών της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι της UNESCO και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήταν το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, σε συνεργασία με ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Σκοπίων.

Η κ. Παπαδοπούλου, σε... παρέμβασή της στη διάσκεψη, κατηγόρησε τους διοργανωτές ότι ενήργησαν με κακή πίστη και σε πλήρη παραβίαση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας στο πλαίσιο της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ το 1995.

Η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ, η οποία συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διάσκεψη, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το υπουργείο Πολιτισμού της ΠΓΔΜ επιχείρησε να εκμεταλλευθεί τη διάσκεψη για την προώθηση πολιτικών στόχων και αποχώρησε από τη διάσκεψη.
Αυτό λέγεται ΨΥΧΗ Ντόρα μου! όχι η χθεσινή σου ξεφτίλα.

Που σε παγίδεψε ο Μεθόδιος χωρίς να πάρεις χαμπάρι !!!
Στο μεγαλύτερο ρεζιλίκι Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, όλων των εποχών. Ούτε καν κατάλαβες ποιόν έχεις απέναντί σου.
Τόση οργάνωση η ελληνική διπλωματία. Και τόση γνώση......

ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ / ΕΣ ΝΑ ΤΗ ΦΑΝΕ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ !!!
Δείτε το video στο taxalia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails