Καλώς ήρθατε

Γελοία κατηγορητήρια


Μόνο γέλια, ακόμα και σε έναν πρωτοετή φοιτητή της Νομικής, θα προκαλούσε το κατηγορητήριο με το οποίο οι μπάτσοι οδήγησαν εχτές στο σκαμνί του κατηγορουμένου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας έναν 27χρονο νεαρό.

Είχαν μπουκάρει σπίτι του (κάτι που έχουν κάνει σε δεκάδες σπίτια και μαγαζιά) και βρήκαν να έχει κρεμασμένο στον τοίχο ένα κινέζικο παραδοσιακό ξίφος με ιδεογράμματα στη λαβή του, απ’ αυτά που πουλιούνται σε δεκάδες μαγαζιά με είδη οικιακής διακόσμησης.
Εκτός απ’ αυτό το... «πειστήριο του εγκλήματος», έβαλαν στην δικογραφία που συνέταξαν και ένα τσεκουράκι που είχε στο τζάκι για να κόβει τα ξύλα, όπως και ένα σουγιά που χρησιμοποιούσε στις αναρριχήσεις με τις οποίες ασχολείται και τον έστειλαν να δικαστεί για «παράνομη οπλοκατοχή»!!!

Φυσικά ήταν τόσο γελοίο το κατηγορητήριο που οι δικαστές δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τον αθωώσουν. Το θέμα είναι άλλο όμως.
Υπάρχει σπίτι που μ’ αυτή την λογική των μπάτσων δεν θα βρουν κάτι για να παραπέμψουν τον κάτοικο του για «παράνομη οπλοκατοχή»;
tsak-giorgis

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Naxion είπε...

Καλού κακού μάζεψα τα σπαθιά πάνω από το τζάκι κι από τους τοίχους. Ας πάει και το παλιάμπελο, μαζί κι ο Anduril... :(

apneagr είπε...

Καλά έκανες για να'σε σίγουρος...

Related Posts with Thumbnails