Καλώς ήρθατε

Άρχισε το γλύψιμο...




Από την πρώτη κιόλας μέρα (δεν είχε προλάβει καλά-καλά να παραλάβει) άρχισε το γλύψιμο από τον μετρ του είδους.

Άρχισε με ένα soft γλύψιμο και σιγά σιγά θα δείτε πως θα το χοντρύνει, αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι Γιωργάκη...

7 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

είναι γνωστός κωλοτουμπας ο τρελοκεφαλλονιτης πως νομιζετε οτι επιβιωνει μεχρι σημερα με τοσες κατηγοριες που του εχουν κανει?

Ανώνυμος είπε...

o γλυφτησ του ανδρεα εγινε γλυφτησ του κωστα ε ρε σε τι καιρουσ ζουμε

POLITIKOSAFARI είπε...

Το γλυψιμο και η κωλοτουμπα ειναι υπιοι χαρακτηρισμοι. Αυτον οπως και τον "μεγαλοδημοσιογράφο" Τραγκα μονο μέ συγκεκριμένα άρθρα τού ποινικού κώδικα μπορεί να τούς περιγράψει κανείς Καί ομως αυτούς εχουν ως ευνοούμενους ολες οι κυβερνήσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

exei pesei poly glypsimo ,den anedwse o shmiths ta phge me ton kwsta ante na doyme twra poy tha paei

Ανώνυμος είπε...

και μετά μας λέει ότι δεν έχει σάλιο....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όχι τη μισή αλήθεια
Τα πλαστά - εικονικά τιμολόγια του Κουρή τα ξέρετε. Αυτό κιαν είναι σκάνδαλο.
Γράψτε κάτι
ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞOΦΛΗΘΕΊ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ

H Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) με πολυσέλιδη Ειδική Εκθεση Ελέγχου εντόπισε στο Alter την έκδοση και τη λήψη 12 τιμολογίων, αξίας 17 εκατ. ευρώ, για τις χρήσεις του 2001 και του 2003, τα χαρακτήρισε εικονικά και κατελόγισε 3πλάσιο πρόστιμο, 51 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα με τον καταλογισμό του προστίμου η υπόθεση δρομολογήθηκε και ως προς το ποινικό της σκέλος από τον αρμόδιο εισαγγελέα της ΥΠΕΕ Ευάγγ. Ιωαννίδη.Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της επιχείρησης Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.», οι φορολογικές αρχές δέσμευσαν καταθέσεις των διοικητικών υπευθύνων, απαγόρευσαν την πώληση περιουσιακών στοιχείων κ.ά. Τα απαγορευτικά μέτρα ήρθησαν στα μέσα Μαρτίου, ύστερα από αίτημα του καναλιού και την αποδοχή του από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη, με υπογραφή του υφυπουργού Α. Μπέζα.. εγινε ΕΠΑΝΈΛΕΓΧΟΣ από δύο νέους ελεγκτές, που αποσπάστηκαν ειδικά «για την ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση» ... ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ χαρακτηρίστηκαν Λευκά και γνήσια και τα δώδεκα τιμολόγια και ας είχαν χαρακτηριστεί όλα εικονικά από τον πρώτο έλεγχο!

Ολοφάνερη η συναλλαγή της Κυβέρνησης με τον Κουρή το αποδεικνύει καθημερινά η Αυριανή που ουρλιάζει << κάτω τα χέρια απ΄το Καραμανλή >>

Tην είδηση την διαβάσαμε σε μια εφημερίδα και σε μερικά μπλόγκς δεν την είδαμε ούτε την ακούσαμε από κανένα κανάλι .

Η ΟΜΕΡΤΑ των καναλαρχών σε όλο της το μεγαλείο. Τα κανάλια αυτές οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (αφού λειτουργούν χωρίς άδεια) επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων χρωστάνε σε όλα τα ασφαλιστικά και τα δημόσια ταμεία εκβιάζουν τη Κυβέρνιση που είναι ανοιχτή απ΄όλες τις πάντες και ο χορός της διαπλοκής καλά κρατεί.

Κατά τα άλλα ... Συνελήφθη ηλικιωμένη αγρότισσα που πούλαγε αυγά στη λαϊκή αγορά γιατί δεν είχε άδεια λειτουργείας επιχείρισης - πάγκου.

Επιτέλους αυτό σημαίνει ΕΠΑΝΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Γιαυτό όλοι εμείς οι νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες εργαζόμενοι , επαγγελματίες, συνταξιούχοι, όταν θα λάβουμε τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΙΡΓΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΜΈΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , όσα είναι χρεωστικά θα τα επιστρέψουμε στον Αλογοσκούφη και στον Μπέζα και στους αντικαταστάτες τους για....ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ.

Το δικαιούμεθα βάσει της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της ίσης μεταχείρισης πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει καμιά πλαστή απόδειξη κανένα εικονικο τιμολόγιο και έχουμε λευκό φορολογικό μητρώο. Ετσι λοιπόν :

ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΊ ΟΛΑ ΠΙΣΩ .

Είνα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.


Τάσος Πάτρα


Υ.Γ.**** Πιστεύω ότι δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο λόγο ή κάποιο συμφέρον να μη το αναρτήσετε . Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, τα είπαμε, εκτονωθήκαμε. Ε, και; Πως θα εκλείψουν τα λαμόγια;

Related Posts with Thumbnails