Καλώς ήρθατε

«Μπαμπά, να πάρουμε φέτος ένα πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο;»


Ένας πατέρας, που ήθελε να κάνει χαρούμενους τους γιους του ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους τα φετινά Χριστούγεννα, τοποθέτησε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι, το οποίο είναι τόσο μεγάλο που προεξέχει από την οροφή του διόροφου σπιτιού τους.

Ο 35χρονος Greig Howe χρειάστηκε να κόψει το δέντρο των 10.5 μέτρων στα τρία και να ξηλώσει ένα παράθυρο ώστε να μπορέσει να βάλει το δέντρο μέσα στο σπίτι. Ένα τμήμα του δέντρου βρίσκεται στο καθιστικό, το δεύτερο τμήμα στην κρεβατοκάμαρα και το τελευταίο στην οροφή.

Για την τοποθέτηση του δέντρου χρειάστηκαν 2 ημέρες και αρκετά χέρια βοηθείας, ενώ τα κλαδιά του είναι τόσο μεγάλα που οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να αφήσουν ανοιχτά κάποια από τα παράθυρα του σπιτιού.

«Απέξω φαίνεται σαν ένα... μονοκόμματο δέντρο,» δήλωσε ο κ. Howe. «Μοιάζει σαν να έχει φυτρώσει μέσα στο σαλόνι, να έχει περάσει την κρεβατοκάμαρα και στην συνέχεια να έχει τρυπήσει την οροφή.»

Το δέντρο, που κόστισε £250, είναι διακοσμημένο με 160 χριστουγεννιάτικες μπάλες, 2.000 λαμπάκια, δώρα στην βάση και φυσικά ένα λαμπερό αστέρι στην κορυφή.

Ο κ. Howe, που έχει τρεις γιους, τον 11χρονο Harry, τον 3χρονο Roni και τον ενός έτους Finn, δήλωσε: «Απογοήτευσα πέρυσι τους γιους μου, και φέτος ο μεγάλος γιος μου ζήτησε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όταν επέστρεψε από το σχολείο και είδε το φετινό δέντρο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Δεν το περίμενε.»

«Πολλοί περνάνε έξω από το σπίτι και σταματάνε για να δουν το δέντρο μας. Κάποιοι μάλιστα μας χτυπάνε και το κουδούνι χαμογελώντας για να μας δώσουν συγχαρητήρια.»
pathfinder

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails