Καλώς ήρθατε

Ναυάγιο


Πάνε και οι ξένοι επενδυτές για την Ολυμπιακή. Τζάμπα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) έκανε το ταξίδι στο Κατάρ πριν από μερικούς μήνες ο Πρωθυπουργός.
Οι Άραβες, αν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα τέτοια πιθανότητα, είπαν «όχι» στην εξαγορά της Ολυμπιακής, για να προσθέσουν άλλη μια φούσκα στις τόσες που έχει δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση- είναι άλλωστε ο μόνος τομέας στον οποίο είναι τόσο... παραγωγική!
Αυτό όμως λίγο μας ενδιαφέρει. Εκείνο που ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες είναι αν η Ολυμπιακή θα εξακολουθήσει να υπάρχει, και υπό ποια μορφή, μετά το ναυάγιο της πώλησής της.
Γιατί έτσι όπως... την έχουν απαξιώσει προκειμένου να την πουλήσουν αντί πινακίου φακής, η εταιρεία φυτοζωεί και είναι αδύνατον να ανταποκριθεί, στοιχειωδώς έστω, στις υποχρεώσεις της.
Εκτός πια κι αν έκαναν όσα έκαναν εις βάρος της προκειμένου να ευνοήσουν τον ανταγωνισμό, ο οποίος τρέφεται συνεχώς από τις σάρκες της. Άλλωστε κι ο ανταγωνισμός σε κολλητούς και φίλους του κ. Καραμανλή ανήκει. Άντε τώρα να πείσει μετά τις χθεσινές εξελίξεις ότι όλο αυτό δεν ήταν παρά μια ακόμη εξυπηρέτηση σε «δικούς μας» ανθρώπους...
Γιώργου Χρ.Παπαχρήστου απο τα ΝΕΑ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails