Καλώς ήρθατε

Λαϊκή αντιβία και καταστολή


Στο κενό έχουν πέσει οι προσπάθειες όλων όσων προσπάθησαν να αποδώσουν την λαϊκή αντιβία που εκδηλώθηκε στις τελευταίες κινητοποιήσεις σαν έργο προβοκατόρων που είχαν καθοδήγηση από ντόπιες και ξένες μυστικής υπηρεσίες. (Όχι ότι δεν υπήρξαν προβοκάτσιες και προβοκάτορες αλλά αυτό είναι ίδιον σε κάθε δυναμική κινητοποίηση και δεν αποτελεί χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει έναν αγώνα).

Όταν ακόμα και αστικές εφημερίδες όπως τα «Νέα» σήμερα γράφουν ότι «την έκρηξη της οργής των νέων η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών από την πρώτη στιγμή την αντιμετώπισε θετικά και με κατανόηση- αν όχι με ενεργητική υποστήριξη», είναι φανερό ότι θεωρίες συνομωσίας και προβοκατορολογίας δεν μπορεί να σταθούν.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την... κατεύθυνση έπαιξε και το δίκτυο αντιπληροφόρησης που στήθηκε και δεν περιορίστηκε μόνο στην διαδικτυακή παρουσία.

Οι αλλεπάλληλες καταλήψεις τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών –σήμερα υπήρξαν καταλήψεις στους ρ/σ της Θεσσαλονίκης Zoo Radio, Ελληνικός, Fm, Star Fm και Plus ενώ στις Αθήνα το ίδιο έγινε στους ρ/σ best και στον Εν λευκώ), βοήθησαν ώστε η λεγόμενη «κοινή γνώμη» να σχηματίσει διαφορετική άποψη απ’ αυτή που θα ήθελαν οι Πρετεντέρηδες, οι Νικολάου και οι Ευαγγελάτοι.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί η καταρρέουσα κυβέρνηση της Δεξιάς αντιδράει εντελώς σπασμωδικά έχοντας χάσει τα’ αυγά και τα πασχάλια.

Μέχρι «ποινικοποίηση της κουκούλας» ζήτησε σήμερα στην βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ Μιχαλολιάκος.
Δηλαδή να μπορούν οι μπάτσοι να συλλαμβάνουν οποιονδήποτε φοράει ένα σκουφί, που θα το χαρακτηρίζουν κουκούλα, να τον τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί και να τον στέλνουν στην «δικαιοσύνη» τους για τα περεταίρω.

Πλάκα θα ‘χει αυτή η πρόταση του εθνονταβατζή να γίνει δεκτή!
Από μια κυβέρνηση που έβαψε τα χέρια της με αίμα όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει!
Βαθύ Κόκκινο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails