Καλώς ήρθατε

Ποιος θα είναι ο νέος εκβιασμός του Παπανδρέου;

Μέχρι σήμερα ο κ. Παπανδρέου εκβίαζε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με το δίλημμα της πτώχευσης, προκειμένου να περνά τα διάφορα, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια κ.λ.π. Τώρα όμως με ποιο δίλημμα θα εκβιάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα; Τώρα ούτε το δίλημμα της επόμενης δόσης δεν θα υπάρχει, ούτε κυρίως το δίλημμα της χρεοκοπίας, αφού ήδη από σήμερα και επίσημα χρεοκοπήσαμε.

Τι θα πει δηλαδή από εδώ και πέρα; Θα πει άραγε, ψηφίστε για να μην μετατραπεί η τωρινή στάση πληρωμών κατά 50% που έγινε, σε στάση πληρωμών κατά 60%, 70%, ή και 100%, που μακάρι να γινόταν; Όχι, δεν μπορεί να... γίνει πιστευτός με τέτοιο δίλημμα.

Το νέο λοιπόν δίλημμα που θα βάλει (το διακύβευμα, όπως θα πουν τα παπαγαλάκια στα ΜΜ"Ε"), θυμηθείτε το σας παρακαλούμε, θα είναι «είτε ψηφίζετε είτε η Ελλάδα πτωχεύει εντελώς και βγαίνει από το ΕΥΡΩ».

Αυτός λοιπόν (δηλαδή η έξοδος από το ΕΥΡΩ), θα είναι ο νέος εκβιασμός από εδώ και πέρα σε κάθε ψηφοφορία στη Βουλή. Ένας βολικός εκβιασμός για τους πρόθυμους να εκβιαστούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Και κάτι άλλο. Δική μας εκτίμηση είναι ότι από το ΕΥΡΩ θα έχουμε βγει το πολύ σε ένα χρόνο!!!

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

&3 ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΟΣ,το ΧΡΕΟΣ ήθελα να πω..
@Σαν λογικά όντα, προτιματε (αγοράζετε) μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα...
ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 120 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;;; ΑΝ ΟΧΙ ΤΌΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΝΙΑ, ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ και διεθνές ληστρικά (μολυσματικά) Νομισματικά Ταμεία. Δι-Νε-Του.… για να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. Με τέτοιο δημόσιο χρέος ποιος μαλάκας θα τολμήσει, να αναλάβει να μας κυβερνήσει, και αν χρησιμοποιήσει ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
Αν είχες μκακάληκο και χρωστούσες στους έμπορους 350.000 χιλιάδες και τα καθαρά σου κέρδη τον χρόνο ήταν 20.000 χιλιάδες. Θα χαραζόσουν 20 χρόνια για να ξοφλήσεις, και χωρίς να τρως, ενοίκια κλπ. ποια θα ήταν η προοπτική σου;;;
Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ…… Η υποκειμενική εμπεριέχει τα συμφέροντά μας μέσα.
=Μνημόνιο: Το μνημόνιο έγινε οικονομικό δαιμόνιο, και μνημόσυνο της Ελλάδας;;;
=Μνημόνιο, ή μοιρογνωμόνιο αρμόνιο κώνειο αμμώνιο νετρόνιο καταχθόνιο και εμπλουτισμένο πλουτώνιο που μας έκανε ΚΑΘΟΝΙΟ και μπατιρόνιο….
ΕΛΕΓΑ: 20/9/2009 Πρόταση:
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να κρατικοποιηθούν όλες. Καμία ιδιωτική. Οι τράπεζες τα οικονομούν ΤΡΕΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, και τα κέρδη τους δεν Διαθέτονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά τα τρώνε τα λαμόγια
ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , Δικτατορίες τραπεζών
=Τράπεζας Ελλάδος 17% Ελληνική και 83% των ξένων. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Τι κουνιέστε *Μ-βλάκες για Εθνική τράπεζα Ελλάδος με 17%…. και Εθνική ποιανού έθνος ρέεεεε;;; Έπρεπε να την ονομάζουν ληστρική τράπεζα ΛΑΜΟΓΙΩΝ Ελλάδος.
=350 δις ευρώ το χρέος, και 280 δις ευρώ στις ξένες κλεπταποδοχές τράπεζες που συγκαλύπτουν τα λαμόγια της. http://www.bankingnews.gr/%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%95%CE%A3
Η σειρά των Α: *(ΑΑΑΑ……) =Άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι αφιλότιμοι αδίστακτοι άδικοι ανίδεοι ανάξιοι ασύδοτοι άνανδροι αποτυχημένοι ακαμάτες απεχθείς απάτριδες ανθέλληνες και ανιπρόκοποι.
Δυστυχώς: "Όλοι" τα' αρπάζουμε ή τα τσεπώνουμε, κ' άλλοι τα βλέπουνε και παλαβώνουνε,
κ' οι κυβερνώντες να το βουλώνουνε ,και δέκα ψύλλους τους καλιβώνουνε (πεταλώνουνε).
"Όλοι" τ' αρπάζουνε τ' οικονομούνε, κ' ύστερα κάθονται και τα γλεντούνε,
και όσοι τους βλέπουνε και δεν μπορούνε, την ηθικότητά τους την βλαστίσουνε.
Συνέχεια στο στο ολοκληρωμένο κείμενο: http://tzinis.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr
Περισσότερα http://users.otenet.gr/~tzinis/pernondinon.htm

Related Posts with Thumbnails