Καλώς ήρθατε

Η βία του στραγγιστού

Σε μια εποχή που η κρατική βία ισοπεδώνει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι πολιτικοί άνδρες της χώρας, φοβούνται το γιαουρτάκι. Το ερώτημα είναι απλό.

Τι τρομάζει έναν άνθρωπο περισσότερο; Η ανεργία; Η κλοπή της ζωής του; Η κλοπή της πατρίδας του; Η μήπως ένα γιαούρτι;

Η αλήθεια είναι πως παίζει ρόλο το είδος του γιαουρτιού. Όπως είναι γνωστό, αν το γιαούρτι έχει πολλά λιπαρά, κάνει κακό στην υγεία και προσθέτει παραπανίσια κιλά. Αντίθετα η ανέχεια σε κάνει να χάσεις κιλά, κάτι πολύ καλό μιας και έρχεται καλοκαίρι και θα βγούμε όλοι στις παραλίες γραμωμένοι σαν να κάναμε πρωταθλητισμό χρόνια.

Ακόμα κι αυτό σκέφτηκε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με...ασφαλείς πληροφορίες από το Μαξίμου, τα μέτρα λαμβάνονται με τέτοιο τρόπο και σε τέτοια χρονική στιγμή, ώστε οι Έλληνες να έχουμε όλοι κορμάρες το καλοκαίρι.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι απλό. Πρέπει να ανέβει ο τουρισμός που είναι η μόνη βιομηχανία που επιτρέπεται να υπάρχει σ αυτή τη χώρα.

Οι Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπέρμα, που λέει και το μεγάλο σουξέ του Τζιμάκου, δυστυχώς έχουν πολλές επιλογές σήμερα για να κάνουν τα μπάνια τους και να απολαύσουν λίγο ήλιο. Διότι όσο και αν αναπτύξουν την βιομηχανία τους, ήλιο δεν μπορούν να κατασκευάσουν.

Το κακό για μας, είναι ότι ήλιο έχουν και οι Τούρκοι, οι Ισπανοί, αλλά και οι Ταϊλανδοί, οι Κουβανοί και άλλοι τυχεροί στο θέμα του ήλιου λαοί.

Ο Τζέφρι λοιπόν, που είναι γάτος και ως γνωστόν έζησε μικρός σαν έξαλλο νιάτο, θυμήθηκε τα μεγαλεία της Ελλάδας την δεκαετία του 70 με τα διάσημα καμάκια.

Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι ο Ελληνικός τουρισμός αναπτύχθηκε από τα τεράστια ξενοδοχεία τα μεγάλα club και τα χλιδάτα εστιατόρια, κάνει μεγάλο λάθος.

Οι Γερμανοί είχαν πολλές δουλειές, είχαν να φτιάξουν αυτοκίνητα, υποβρύχια, άσχετο αν γέρνουν, αεροπλάνα, κουζίνες, ψησταριές και πολλά άλλα πράγματα, που όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, δεν είχαν χρόνο και ενέργεια να ικανοποιούν τις γυναίκες τους. Αυτό το πολύ λεπτό θέμα, το είχαν αναλάβει τα καμάκια μας και ήμασταν όλοι χαρούμενοι.

Αυτό το καλό έχει το να μην έχεις δουλειά, είσαι ξεκούραστος και μπορείς να κάνεις την πολύ δύσκολη και επίπονη δουλειά του εραστή.

Κοιτάξτε τους Γερμανούς σήμερα, και θα καταλάβετε τι δουλειά έκαναν τα παιδιά μας εκείνη την ηρωική εποχή. Δεν μπορείς να βρεις σήμερα ξανθό Γερμανό, όλοι είναι μελαχρινοί. Αλλά οι δουλειά των εραστών μας δεν φαίνεται μόνο στα μαύρα μαλλιά των Γερμανών, αλλά και στην ψυχολογία τους.

Ξαφνικά αυτός ο πειθαρχημένος και νομοταγής λαός, έχει γίνει πρωταθλητής στην λαμογιά και στις μίζες, κάτι που όλοι ξέρουμε πως είναι δικό μας χαρακτηριστικό εδώ και αιώνες. Μιλάμε ότι με την βοήθεια του αρχαίου Έλληνα θεού έρωτα, τους αλλάξαμε το DNA.

Μετά όμως, οι πολιτικοί μας άρχισαν να κάνουν τρομερά λάθη. Αντί να επενδύσουν σ αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό της φυλής μας, έφεραν την διαφθορά.

Σταμάτησαν να παίρνουν μίζες, ανέπτυξαν την βιομηχανία της χώρας, εξαφάνισαν την ανεργία, εξόντωσαν την γραφειοκρατία, πολέμησαν την οικογενειοκρατία, έφεραν την αξιοκρατία, έκαναν τους Έλληνες έναν πρωτοπόρο ευρωπαϊκό λαό και με το οικονομικό θαύμα που ήρθε σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, καταστράφηκαν οι Έλληνες.

Ξαφνικά οι Έλληνες αντί να ασχολούνται με τις τουρίστριες, άρχισαν να ενδιαφέρονται για το χρηματιστήριο, τα ομόλογα, τα ρέπος, και άλλες τέτοιες ανοησίες που ταιριάζουν μόνο σε βάρβαρους και όχι στους απογόνους του Διονύσου.

Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Οι Γερμανίδες έψαξαν αλλού για εραστές και ο τουρισμός της χώρας γονάτισε.

Ευτυχώς όμως ο Τζέφρυ το κατάλαβε και έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθεί να σώσει το μεγαλείο του Έλληνα. Να φέρει πίσω τις πατροπαράδοτες αξίες που έκαναν αυτή τη χώρα να μεγαλουργήσει στους αιώνες των αιώνων αμήν.

Η ανεργία, η φτώχεια, η απόγνωση είναι τα όπλα που θα μας βοηθήσουν να ξαναβρούμε τον ημίθεο εαυτό μας και θα μας βοηθήσουν να στήσουμε νέους ερωτικούς Παρθενώνες στις όμορφες ελληνικές παραλίες.

Φυσικά αυτό το σχέδιο είναι τόσο προχωρημένο, που δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι αιώνες μπροστά.

Λογικό λοιπόν κάποιοι να αντιδρούν, να αποδοκιμάζουν, να ρίχνουν ένα γιαουρτάκι.

Όταν όμως το καλοκαίρι θα αρχίσουν όλοι αυτοί να ζουν ξανά τα μεγαλεία του παρελθόντος, όταν θα έρχονται καραβάνια από λυσσασμένες Γερμανίδες στα νησιά μας, αφήνοντας εκτός από βογκητά και αναστεναγμούς και πολλά ευρώ ικανοποίησης, όλοι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τον πανμέγηστο ηγέτη μας θα καταπιούν τα λόγια και τα γιαούρτια τους.

Η πρόταση μου λοιπόν σε όλους αυτούς είναι απλή. Μέχρι να καταλάβετε το μεγαλείο του εγκεφάλου Τζέφρι, προσέξτε τι γιαούρτια ρίχνετε. Το στραγγιστό, ακόμα και σε πήλινο δεν κάνει κακό. Το ίδιο και η αγελαδίτσα. Προς θεού όμως, όχι γιαούρτια με πολλά λιπαρά. Παχαίνουν και μπορεί να καταστρέψουν αυτή την απίστευτη πολιτική της κυβέρνησης που θα κάνει ξανά τους Έλληνες περήφανους για τα μοναδικά προσόντα τους.

Κάπου εδώ πρέπει να παραδεχθώ, ότι η σκέψη του Τζέφρι είναι τόσο μπροστά που ακόμα κι εγώ που είμαι μέγας θαυμαστής του έργου του, δύσκολα μπορώ να καταλάβω το βάθος και την ποιότητα του.

Δεν ξέρω λοιπόν αν κατάφερα να αναλύσω σωστά και σε βάθος το όραμα του ηγέτη και πάνω απ όλα, αν κατάφερα να κάνω κατανοητό γιατί ένα γιαούρτι μπορεί να τρομοκρατεί περισσότερο από την ανεργία, την φτώχεια, την κλοπή του κόπου και της ζωής μας.

Πανμέγηστε ηγέτη, αν δεν κατάφερα να κάνω κατανοητό το όραμα σου, ζητώ ταπεινά συγνώμη, είναι πολύ δύσκολο να εμβαθύνει ένας άνθρωπος σε μια διάνυα σαν την δική σου.
Με αγάπη ένας ταπεινός θαυμαστής σου.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails