Καλώς ήρθατε

Εξηγήσεις ζητά το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο από τον κ. Λοβέρδο και το ΠΑΣΟΚ

freefotos.gr

Εξηγήσεις ζητά από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, για τη δήλωσή του σχετική με τον επαναπατρισμό των αυτοαποκαλούμενων «εθνικά Μακεδόνων» των Σκοπίων και του δήθεν δικαιώματός τους να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους από τα ελληνικά δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος, σε... ερώτηση σχετική με το αν σκοπεύει το ΠΑΣΟΚ όταν έλθει στην εξουσία να αλλάξει τον νόμο Γεννηματά που επέτρεπε τον επαναπατρισμό των κομμουνιστών προσφύγων του Εμφυλίου, αλλά απέκλειε από την κατηγορία αυτή τους αλλογενείς, φέρεται να δήλωσε:

«Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα. Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».

Το ΠΑΣΟΚ, είναι υποχρεωμένο να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, σήμερα ιδιαίτερα, αν θα τιμήσει την θέση του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, «ονομασία για τα Σκόπια χωρίς τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της» και το νόμο του, «επιστρέφουν μόνον Έλληνες το γένος πολιτικοί πρόσφυγες».
από Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕ (Παπαθεμελης)
ξερετε οτι εφοσον δεν μπειτε στην βουλη(το πιθανοτερο),
το ποσοστο σας θα πριμοδοτησει το ΠΑΣΟΚ?
και ο Λοβερδος θα κανει αυτα που καταγγελετε
και με την ψηφο σας?

Related Posts with Thumbnails