Καλώς ήρθατε

Το βράδυ των εκλογών ο ελληνικός λαός θα κρατάει το σάρωθρο!!!

Η κατάστασή τους είναι τραγική… Και φυσικά αναφέρομαι στα δύο “μεγάλα” κόμματα που μονοπώλησαν ολόκληρη την ζωή μας τα τελευταία 40 χρόνια!

Η ανεπάρκειά τους φαίνεται πλέον όχι μόνο στον ξύλινο λόγο τους που δεν πείθει κανέναν, ούτε τα δικά τους παιδιά, αλλά αποτυπώνεται στις συγκεντρώσεις τους… Γνωστό το τρικ από παλιά, αλλά πλέον δεν πιάνει ούτε αυτό για να ξεγελάσει την εικόνα. Τεράστιες σημαίες για να καλύπτουν τα κενά και οι παλαμοκρούστες, που περιοδεύουν μαζί με τους αρχηγούς και έμμισθοι του κόμματος, τοποθετούνται με το δόγμα “αρέα αρέα να φαινόμαστε καμιά σαρανταπενταρέα” Ο δε Αντώνης Σαμαράς πρωτοτύπησε και βάζει πλέον το κοινό πίσω του, να του μιλάει με πλάτη γιατί αν η κάμερα στραφεί αλλού ο λαός θα φωνάξει “ο βασιλιάς είναι γυμνός”!

Όπως όλα δείχνουν μετά από αυτές τις εκλογές τίποτε δεν θα είναι ίδιο και ίσως για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, οι αλλαγές θα ευνοούν τον λαό και όχι το πολιτικό σύστημα.

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας δουλεύουν νυχθημερόν. Τρομοκρατούν, ψεύδονται και αποπροσανατολίζουν… Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τίποτε δεν αλλάζει, το “σύστημα” μένει ίδιο και ό,τι και να συμβεί, οι υπογραφές των προδοτών δεσμεύουν την χώρα! Άλλωστε, όπως λένε, πάλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα συγκυβερνήσουν, άρα πάλι δεν θα αλλάξει κάτι!

Προσπαθούν όμως να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα βασικά, για να σκύψουμε το κεφάλι.

Πριν από 2μιση χρόνια το θριαμβεύον ΠΑΣΟΚ είχε συγκεντρώσει 44%, η ΝΔ στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας της είχε φτάσει στο 33,5%. Σήμερα, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν στα πιο αισιόδοξα σενάρια για τον δικομματισμό το ΠΑΣΟΚ να χάνει 30 μονάδες και η ΝΔ άλλες 10! (Και να δείτε πως θα έχουν το θράσος γαλάζιοι παπαγάλοι και κομματόσκυλα να μας το παρουσιάσουν για επιτυχία…) Πλέον το λένε ξεκάθαρα και οι δημοσιογράφοι, παρόλο που απαγορεύεται, δεν μπορούν να το κρύψουν, πως ο Τσίπρας πλέον απειλεί να πάρει την δεύτερη θέση κάτι που πριν από 2 χρόνια ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πριν από 4 μήνες η συγκυβέρνηση κατείχε τα 9/10 της Βουλής φτάνοντας να έχει μαζί με ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη κτλ 270 βουλευτές… Με τα μέχρι τώρα στοιχεία στο σύνολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν κάπου 160 ανάλογα και με τα κόμματα που θα μπουν στην Βουλή.

Αλλάζουν λοιπόν οι καταστάσεις παπαγαλάκια ή όχι;

Ακόμη, λοιπόν, κι αν συγκυβερνήσουν με αυτά τα ποσοστά πώς θα κάνουν με 160 ότι δεν κατάφεραν να κάνουν με 270; Γιατί αν δεν φοβόταν την οργή του κόσμου, δεν θα έκαναν εκλογές. Η όποια κυβέρνηση, αν τελικά προκύψει θα είναι θνησιγενής και οι επόμενες εκλογές θα σημάνουν ενδεχομένως και την οριστική διάλυση των μεγάλων κομμάτων.

Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται μα πώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που τους ψηφίζουν ακόμη, πρέπει να δούμε την αντίδραση της κοινωνίας σε βάθος χρόνου και όχι της στιγμής. Οι κοινωνίες αποτελούνται από εκατομμύρια διαφορετικούς ανθρώπους, με άλλα πιστεύω, άλλες ιδεολογίες, άλλα αξιακά πρότυπα και άλλα βιώματα. Ο καθένας, καλώς ή κακώς θέλει τον χρόνο του να αντιδράσει.

Ο λαός απαιτεί αλλαγή πλεύσης της Ελλάδας. Ειδικότερα και το θεωρώ σημαντικότερο όλων, οι νέοι, που μέχρι εχθές θεωρούνταν απολιτίκ. Αυτές οι ηλικίες αποστρέφονται τα μεγάλα κόμματα, των οποίων οι περισσότεροι ψηφοφόροι πλέον είναι άνω των 60, δεν ακολουθούν τυφλά, ούτε μαντρώνονται σαν κομματόσκυλα προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις επιλογές των κομμάτων. Οι νεότεροι απαιτούν να πειστούν από ένα πολιτικό πρόγραμμα για να του δώσουν την ψήφο τους, δεν παρακαλούν τα κόμματα, αλλά τα κόμματα τους νέους!

Οι κομβικές στιγμές της ιστορίας που φέρνουν αλλαγές, συμβαίνουν όταν πολλοί παράγοντες οδηγούν σε αυτές. Η γέννα έχει μεγάλους πόνους, αλλά η χαρά και η ελπίδα που έρχεται με το νέο αξίζουν κάθε πόνο και αγώνα. Μια τέτοια στιγμή πρέπει να είναι και οι μεθαυριανές εκλογές. Πρέπει να σαρωθούν οι προδότες, να μην εκλεγεί κανείς από τους πρωταίτιους του ξεπουλήματος της Ελλάδας, ώστε να μην μπορούν να καλυφθούν πίσω από την ασυλία τους για τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

Και δεν θα είναι μόνο μήνυμα για τους εγχώριους προδότες, αλλά μια σαφής καταψήφιση των μνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα θα να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλες τις χώρες που πλήττονται από την τεχνητή κρίση του Δ' Ράιχ!

Μην ακούτε κανέναν, μην τρομοκρατήστε από κανέναν και να είστε σίγουροι ότι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και οι μυστικές δημοσκοπήσεις τελειώνουν!!!!
Το βράδυ των εκλογών ο ελληνικός λαός θα κρατάει το ΣΑΡΩΘΡΟΝ!!!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails