Καλώς ήρθατε

Τρομοκρατείστε τους (ΕΥΡΩ)τρομοκράτες, τελειώνοντας τη “δουλειά” που αρχίσαμε στις 6 Μαΐου!

Άνοιξαν οι οχετοί της τρομοκρατίας και πεμπτοφαλλαγγίτικης μαύρης προπαγάνδας της διαπλοκής και της Τρόικας, των εναπομεινάντων συμμάχων της καταρρέουσας νεοσοσιαλφιλελεύθερης παράταξης των προθύμων.

Ήδη έχουμε ακούσει πολλά, θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα: Έρχεται η δραχμή, διαλύεται η χώρα, δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, θα γίνουμε ζούγκλα, συμμορίες με καλάσνικοφ θα τριγυρνούν στους δρόμους, θα πέσει κομήτης, περονόσπορος και φυλλοξήρα.

Έντρομοι οι χρεοκοπημένοι εγχώριοι πολιτικοί και επιχειρηματικοί υπεργολάβοι των διεθνών κερδοσκόπων εφαρμόζουν τακτική καμένης γης, επιδιώκοντας να... αποτρέψουν το λαό να ολοκληρώσει τη δουλειά! Δηλαδή:

● Να «καθαρίσει», οριστικά, με αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια, χρεοκόπησαν τη χώρα, την οδήγησαν στα μνημόνια και το ξεπούλημα και

● Να απαιτήσει από τους Ευρωπαίους και λοιπούς αδίστακτους τους δανειστές, την αλλαγή πορείας της χώρας και την επιστροφή της εξουσίας – κυριαρχίας εκεί όπου αυτή ανήκει. Όχι στον Ράιχενμπαχ και τον Τόμσεν, αλλά στον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή του.

«Αν βγει ο Τσίπρας, οι Γερμανοί θα διώξουν αμέσως την Ελλάδα από το ευρώ!» είναι η μόνιμη επωδός των θρασύτατων τερατολόγων.

Πρόκειται για ασύστολο ψεύδος!

Οι πάντες γνωρίζουν, ότι είναι νομικά αδύνατη η αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, για τον απλούστατο και καταλυτικό λόγο ότι, από τις συνθήκες, δεν προβλέπεται καμιά απολύτως διαδικασία αποπομπής χώρας από το ευρώ.

Η Λούκα Κατσέλη, έχει δημοσιοποιήσει εμπεριστατωμένη έκθεση της ίδιας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (IV / Dec 2009. Legal Working Paper Series), όπου με κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτεται η περίπτωση να εκδιωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ χωρίς την θέλησή της!

Η μαύρη προπαγάνδα, που θέλει να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για το ευρώ, ακυρώνεται από τις δηλώσεις κορυφαίων Ευρωπαίων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων, όπως του προέδρου του Eurogroup Ζ.Κ. Γιούνκερ αλλά και του Γερμανού σοσιαλδημοκράτη ηγέτη Φ.Β. Σταϊενμάιερ, ο οποίος διαμηνύει σε όσους μιλούν για το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ: Όποιος ελαφρά τη καρδία εικοτολογεί για το θέμα αυτό, παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Στο ίδιο μήκος κύματος ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λ.Μπ. Σμάγκι, προειδοποιεί: Οι επιδράσεις μιας μόλυνσης, μετά από ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, θα ήταν καταστροφικές.
γράφει ο Μάγια
από το olympia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails