Καλώς ήρθατε

Μη λες μεγάλα λόγια κ.Σαμαρά... κράτα πισινή...

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Σαμαρά, σήμερα πρωταπριλιά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ερώτηση: «Θα βγάλω τις κουκούλες» είχατε δηλώσει προ εβδομάδων για τους κουκουλοφόρους που προκαλούν καταστροφές στην πόλη. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Απάντηση: Θα κάνουμε και στην Ελλάδα ό, τι κάνουν οι άλλες δημοκρατικές χώρες που θέλουν να διαφυλάξουν τη δημόσια τάξη τους. Τέτοια φαινόμενα ασυδοσίας κουκουλοφόρων δεν γίνονται αλλού και σίγουρα δεν γίνονται καθημερινά. Θα εφαρμόσουμε μέτρα αστυνόμευσης και δικονομίας, όπως παντού αλλού. Η ατιμωρησία θα σταματήσει! Ο αυτισμός του ελληνικού κράτους, που διασύρεται κάθε τόσο από μερικές εκατοντάδες κουκουλοφόρων, θα σταματήσει. Η κουκούλα δεν είναι δικαίωμα. Είναι ντροπή. Κουκούλες φοράνε οι εγκληματίες. Και στην Κατοχή τις φορούσαν οι καταδότες των πατριωτών... Οι Έλληνες έχουν πρόσωπο και το δείχνουν. Δεν το κρύβουν...

Ερώτηση: Είναι στις προθέσεις σας η απαγόρευση πλήρους κατάληψης των δρόμων από τους διαδηλωτές;

Απάντηση: Θα κάνουμε ό, τι γίνεται παντού αλλού στην Ευρώπη. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο...

Παρατηρήσεις taxalia:

1) Ορθότατα ο κ.Σαμαράς δεν απάντησε επί της ουσίας, επειδή ξέρει ότι θα διασυρθεί αν απαντήσει με σαφήνεια.

2) Καμία ελληνική κυβέρνηση, δεν μπορούσε, δεν μπορεί και δεν θα μπορέσει ποτέ ...των ποτών, να ελέγξει τους κουκουλοφόρους. Είναι τόσο μεγάλη η υποστήριξη που έχουν από τη ...κάποιες πρεσβείες, που πρώτα πρέπει να νικήσετε τις πρεσβείες και μετά τους κουκουλοφόρους. Πώς το βλέπετε;

Επειδή λοιπόν, όταν κυβερνάτε εσείς, οι κουκουλοφόροι θα ξεσαλώνουν, θα καίνε κάθε μέρα, όλη μέρα, θα ρημάζουν κάθε μέρα, όλη μέρα κι η κυβέρνησή σας θα παρακολουθεί αμήχανα, μη λέτε μεγάλες κουβέντες, επειδή scripta manent.

Ξεκινήστε από κάτι πιο εύκολο.

Μην πάθετε ό,τι κι ο Μπουτάρης, που την πρώτη δήλωσή του ως Δήμαρχος, (τότε που λειτουργούσε ακόμη με τη φόρα του αντιπολιτευόμενου, που νομίζει ότι όποιος διοικεί είναι άχρηστος και θα έρθει αυτός να αλλάξει τα πράγματα), είχε μιλήσει για "μηδενική ανοχή στο κλείσιμο των δρόμων από διαδηλωτές".

Από τότε πέρασαν 14 μήνες.
Και φυσικά, 20 μόνο "αναρχικοί" κλείνουν όποτε γουστάρουν, όσο γουστάρουν, όποιον δρόμο γουστάρουν και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν. Δεν υπάρχει -και δεν θα υπάρξει- ούτε μία φορά, που να τους παρεμπόδισε ο δήμος, να κάνουν τα γούστα τους. Ούτε μία (-1-)!
Έτσι θα συμβεί και με σας.
Από το επόμενο φθινόπωρο, όλη η Αθήνα (και η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα) θα είναι στο έλεος των κουκουλοφόρων κι εσείς θα βαφτίζετε την αδυναμία (να αντιδράσετε) ...σωφροσύνη.
Όπως κάνουν όλοι οι αδύναμοι.
Για αυτό...κρατήστε πισινή. Είναι ευκολότερο να σας βγάλουν τρίχα-τρίχα το μαλλί οι κουκουλοφόροι, παρά να τους βγάλετε εσείς τις κουκούλες. Σεμνά λοιπόν...μέχρι να πάρετε το Ο.Κ. από τις "ξένες δυνάμεις", ότι δεν προστατεύουν πλέον τους χαφιέδες τους.

Αυτά, για να λέμε επιτέλους αλήθειες στον ελληνικό λαό προεκλογικά και να μην φτάνει η ώρα του χιλιοπαιγμένου έργου "ναι, χμ,, ξέρετε, θέλαμε να το κάνουμε, αλλά να...είναι οι συνθήκες δύσκολες...αλλά το μελετάμε...ναι, το ξέρω ότι το είπα προεκλογικά, αλλά δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι...εσείς με παρεξηγήσατε...φοράω και το καλό μου παντελόνι σήμερα και δεν μπορώ να μαλώσω μαζί τους...να, δεν θέλουμε αιματοχυσία...είναι κομματικά υποκινούμενοι...τι να κάνουμε αφού τους στηρίζουν οι ακροδεξιοί κι ο Τσίπρας...φταίει το ΠΑΣΟΚ....το ΠΑΜΕ κρύβεται από πίσω ..."

(σας τα γράφουμε αυτά στις 1-4-2012, ξέροντας ότι θα σας τα ξαναθυμίσουμε σε λίγους μήνες ή χρόνια, ζωή να 'χουμε....) scripta manent.
η φωτό από το Γρέκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails