Καλώς ήρθατε

Εκλογές έρχονται... αρχίσανε τα θαύματα!

Και ο Μπέννυ, βρήκε έτσι στα γρήγορα 400 με 500 εκατομμύρια για τον Έλληνα που για 300-350εκ. έχασε μισθούς και συντάξεις... Αν μας επέστρεφες τις συντάξεις και τους μισθούς;... λέμε τώρα!!.

Ο Αντωνάκης βρήκε 500 με 600 γιατί έχει ισχυρό διαπραγματευτικό ατού... θα τους στείλει τον Τάσο Μητρόπουλο και θα τα κάνει λίμπα...

Ο Καζάκης προσχώρησε στον Παπαθεμελή...!! Κάγκελο οι "όσοι πιστοί προσέλθετε". Για αριστερά ξεκίνησαν σε ακροδεξιό χριστιανικό λεωφορείο κατέληξαν.

Ο Δημαράς ξεπέζεψε από το "ΆΡΜΑ" (λιμπιζόμενος την βουλευτική έδρα) και άφησε σύξυλους όσους είχαν επενδύσει στο όνομά του. Έτσι χθες διαβάζαμε ανακοινώσεις από το "Άρμα Πολιτών" που καταδίκαζαν τον Δημαρά.

Αποτέλεσμα... αυτός στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και το κόμμα ψάχνει κάπου αλλού! “Τι κοινό έχει ο Δημαράς με τον Καρνάβαλο της Πάτρας; Το πρωί είναι σε άρμα, και το βράδυ είναι καμένος.” - Κυκλοφορεί στο fb-.

Ο Νότης Μαριάς έκανε κόμμα γιατί δεν ήταν αρκετά αριστερή η αριστερά... και στρίβοντας συνεχώς αριστερά ...κατέληξε δεξιά!!

Ο Κουβέλης έμεινε με τον Παπαμανώλη τον Μπίστη και άλλα πράσινα παιδιά... Τα δικά του στελέχη, ένα ένα αποχώρησαν... τελευταία η Άννα Φιλίνη.

Δεν έχει κλείσει βδομάδα από την την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου... και τα "θαύματα" διαδέχονται το ένα το άλλο.

Λόγια ...λόγια ...λόγια ...πολλοί είδαν την αναμπουμπούλα, και προσπάθησαν να επωφεληθούν...
Κρίμα.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails