Καλώς ήρθατε

Οι προδότες έκλεισαν και τη συμφωνία για το εθνικό ξεπούλημα

Ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου και τα άλλα παιδιά, μπορούν πλέον να αισθάνονται ήσυχοι, αφού η δουλειά έκλεισε και μόνο με κρεμάλες πολιτικών θα μπορεί να αναιρεθεί...  

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούν τον χρόνο ως τις κρεμάλες; Η άλλη λύση που διαθέτουν, είναι η αλλαγή λαού ή η αλλαγή... πλανήτη. Και κάτι μου λέει πως θα επιχειρήσουν την αλλαγή του λαού, αφού οι ίδιοι -σύμφωνα με τα "έργα" τους- φαίνεται πως δεν θέλουν να προχωρήσουν στην αλλαγή του δικού του μυαλού

Δέχθηκε η συγκυβέρνηση τον... "κλειστό λογαριασμό" που απαιτούσαν μετ’ επιτάσεως οι Γερμανοί (escrow account – SCREW GREECE -Account). Ο Σαμαράς είχε πει ότι "έχει πρόβλημα με αυτό, διότι πρόκειται για επιβολή έμμεσης εποπτείας"... ναιαιαι…!!!

Ο ορισμός του escrow account (fund -Sueddeutsche Zeitung ) από το zerohedge, σε ελεύθερη απόδοση:

“…In one year this headline will be appearing in all insolvent countries (pretty much all of them), who will have PLEGDED all of their sovereign assets as cash collateral, promptly used up by creditors to pay their interest payments using “escrow accounts” which make the debtor nation merely a fund flow intermediary with a seasonally unadjusted beggar-to-population ratio of 100%”

“σε ένα χρόνο από τώρα η είδηση αυτή θα αφορά όλες τις πτωχευμένες χώρες (βασικά είναι όλες…), που θα έχουν ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΕΙ όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι εγγυήσεων -cash collaterals, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται αμέσως από τους δανειστές τους για την πληρωμή των τόκων ΤΟΥΣ μέσω “μεσεγγυητικών λογαριασμών”, οι οποίοι μετατρέπουν το ΕΘΝΟΣ-ΧΡΕΩΣΤΗ σε ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗΣ ΡΟΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ προς το ΔΑΝΕΙΣΤΗ, με αναλογία ΕΠΑΙΤΩΝ προς ΠΛΗΘΥΣΜΟ 100%”

Όλος ο πλανήτης έχει αντιληφθεί ότι οι Επικυρίαρχοι θέλουν το οικόπεδο Ελλάδα, χωρίς τους κατοίκους του!
Αυτό είναι το φανερό νόημα του Μνημονίου ΙΙ.
Η Παλαιστίνη, η Σερβία, η Νιγηρία, θα είναι οάσεις μπροστά σε αυτό που έχουν σχεδιάσει για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Συγκρίσεις με Ναγκασάκι και Εβραϊκό Ολοκαύτωμα.
Το ΝΑΙ στο Μνημόνιο και στο Περιμνημόνιο είναι ΝΑΙ στην Ελληνική Εθνοκτονία.
από το Αλλενάκι

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails