Καλώς ήρθατε

Διορίζοντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό του γραφείο ενισχύει τη dream team του Υπ.Οικονομικών ο Βενιζέλος

Συνεχίζεται η μάχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Οικονομικών για την περικοπή των δημοσίων δαπανών με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσλαμβάνει στο Πολιτικό του Γραφείου μερικά ακόμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η Μαρία Κλαυδιανού ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο...


...ενώ η Χριστίνα Μανωλοπούλου ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.


Για να προλάβω τους κακεντρεχείς, εγώ δεν πιστεύω ότι με κρατικά χρήματα ο Ευάγγελος Βενιζέλος χτίζει τον κομματικό του στρατό ανά την Ελλάδα. Δεν είναι...τέτοιος άνθρωπος. Είμαι βέβαιος ότι διέγνωσε στις δυο κυρίες ένα σπάνιο πολιτικό αισθητήριο το οποίο και θα αξιοποιήσει στη μάχη με το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.
από το parapolitiki η φωτό από το Γρέκι
Αυτή είναι η απόφαση διορισμού του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Γουβάλα στη θέση του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπ.Οικονομικών:


Αυτή είναι μια είδηση του Capital για την αντικατάσταση ενός μέλους του Δ.Σ της Τράπεζας Αττικής:


Ρίξτε και μια ματιά στο επίσημο site της Τράπεζας Αττικής που... κάνει καριέρα ως Attica Bank:


Θυμίζω ότι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, η ελεγχόμενη από το κράτος Τράπεζα Αττικής είναι αυτή που αποφάσισε να δανείσει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Θυμίζω ότι την υπόθεση ερευνούν και οι οικονομικοί εισαγγελείς οι οποίοι προκάλεσαν σάλο με τις καταγγελίες τους για πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους.

Σημειώστε και το όνομα του μέλους που αντικατέστησε ο κ.Γουβάλας. Πρόκειται για τον Σπύρο Παντελιά ο οποίος μετά από πιέσεις αποχώρησε κι από τη θέση του αντιπροέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Διαβάστε εδώ.

Ξενίζει πάντως η διπλή ιδιότητα του Κωνσταντίνου Γουβάλα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα κατά τη διάρκεια της θητείας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπ.Οικονομικών.
από την parapolitiki

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails