Καλώς ήρθατε

Τι υποσχέθηκε ο Βαγγέλης στην Άννα για να πάει μαζί του...

Την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αν αναλάβει την ηγεσία του, έχει υποσχεθεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην Άννα Διαμαντοπούλου προκειμένου να την πείσει να πάει μαζί του στην εσωκομματική μάχη. Αυτό, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, συζήτησαν και στην τελευταία συνάντησή τους.

Και γιατί έγινε αυτό το "πάρε δώσε"; Διότι... σε όλες τις μετρήσεις που έχει στα χέρια της για την Α' Αθηνών η υπουργός Παιδείας βλέπει ότι έχει υποχωρήσει πολύ (κάτω από την τέταρτη θέση) και με τα ποσοστά που παίρνει το ΠΑΣΟΚ... δεν θα ξαναβγεί βουλευτής. Σημειώνεται ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε έρθει δεύτερη μετά τον Κ. Σκανδαλίδη.
γράφει ο Στάθης Παλαιολόγος
από PRESS-GR μοντάζ το Γρέκι

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να μην την αφησουν,την Διαμαντοπουλου, να κριθει απο την ψηφο του λαου για την κυβερνητικη της πολιτικη??? ποια δημοκρατια ευαγγελιζεται ο Ευαγγελος οταν θα σωσει την Αννα με το επικρατειας αν γινει αυτος προεδρος. Αφηστε την Αννα να κριθει απο την λαικη ευτμηγορια. Αλλωστε το εχει δηλωσει και η ιδια οτι η δικη της μασχαλη χωραει πολλα καρπουζια...κι οτι εχει κοτσια....

Related Posts with Thumbnails