Καλώς ήρθατε

Ο Κουτρουμάνης δίνει ποσοστά αναπηρίας σε παιδόφιλους, φετιχιστές, επιδειξιομανείς και άλλους!

Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!).

Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και επιδειξιομανείς (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία) τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας! (και πάλι από 20% έως 30%).

Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό", ή σκέτο "φετιχισμό", ή "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Σύμφωνα με την απόφαση του... Γιώργου Κουτρουμάνη, στον κατάλογο των ατόμων με αναπηρία εντάσσονται οι παιδόφιλοι, καθώς θεωρείται ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.

Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας.

Διαβάστε την καινούργια Υπουργική απόφαση (Νοέμβριος 2011).

Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια", ή είναι "πυρομανείς" ή "κλεπτομανείς".

Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".

Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα!
από το taxalia

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ...

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

παει καλά ο άνθρωπος;;;;;;;;;
εδώ τα περισσότερα παιδιά με νοητική στέριση δεν παίρνουν επίδομα γιατί ο δείκτης νοημοσή τους πρεπει να είναι πανω από 55%
κι αλλα τρελλα και δεινει σε παιδοφιλους ΕΠΙΔΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Related Posts with Thumbnails