Καλώς ήρθατε

Ο μέγιστος αρχικωλοτούμπας...

Χέρι χέρι Αλαφούζος- Καρατζαφέρης...

Ο μέγιστος των μεγίστων, στις πολιτικές κωλοτούμπες, Γιώργος Καρατζαφέρης μεγαλούργησε για ακόμη μια φορά. Το βράδυ της Πέμπτης βγήκε στα παράθυρα του ΣΚΑΪ για να υπερασπιστεί αφενός τον μονάκριβό του Εφραίμ και αφετέρου για να… ανακοινώσει τις… προϋποθέσεις που βάζει για να παραμείνει στην κυβέρνηση, όπως είπε.

Και που είναι η είδηση θα αναρωτηθεί κάποιος; Μα στο ότι μέχρι χθες, ο, διάσημος για την συνέπειά του και...την αξιοπιστία του, Καρατζαφέρης, εξύβριζε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την Καθημερινή του κυρίου Αλαφούζου.

Δείτε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης:



Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στο ΣΚΑΪ: «Είμαι παρτενέρ σε μία υπόθεση» είπε για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση ο Γ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι συμμετέχει μετά από έκκληση των άλλων δύο εταίρων.

Επανέλαβε την άποψή του ότι «πρέπει να υπάρχει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ στις 15 Ιανουαρίου» και πρόσθεσε ότι «διαφορετικά ή η τρόικα δεν πρέπει να έρθει ή το ΠΑΣΟΚ να σοβαρευτεί».

Ο Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι και η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση της και επισήμανε ότι «δεν μπορεί να είναι και μέσα και έξω», ενώ για το ενδεχόμενο να φύγει από την κυβέρνηση, αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι του είπε: «Θα κληθώ να λάβω σοβαρές αποφάσεις».
από το Κεντρί
Σχόλιο apneagr: Εμείς πάντως την πρόταση την κάναμε... Να αναλάβει ο Καρατζαφέρης την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ!

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες εχουν την ατυχία να εχουν πολιτικούς αρχίδια και όχι πολιτικούς με αρχίδια...

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ KAI ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ.

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΕΡΝΤΕΔΩΝ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ….

Related Posts with Thumbnails