Καλώς ήρθατε

Γέμισε με ΜΑΤ το κέντρο της Αθήνας, για... προληπτικούς λόγους

Το καθεστώς της μνημονιακής κυβέρνησης, της κυβέρνησης των υποταγμένων υπαλλήλων των "δάνειων δυνάμεων", των μισάνθρωπων στραγγαλιστών της Ελλάδας, τρέμει στην ιδέα πιθανής και για οποιονδήποτε λόγο συγκέντρωσης των πολιτών. Φοβούνται οι αχυράνθρωποι την σοβαρή πιθανότητα να ενωθούν οι Έλληνες απέναντί τους και να τους αποκαθηλώσουν εν ριπή οφθαλμού.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα αποτροπής και από χθες (30.12.2011) αστυνομοκρατείται το κέντρο της πρωτεύουσας με ΜΑΤ και κλούβες να... έχουν «στρατοπεδεύσει» στην Ακαδημίας και σε όλους σχεδόν τους παράδρομους που την τέμνουν ΜΑΤ σε πλήρη εξάρτηση και ετοιμότητα βρίσκονται σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.

Αυτό συμβαίνει, επειδή οι λαθρο-κυβερνώντες δεν φοβούνται κάποιο επεισόδιο που μπορεί να συμβεί από τους γνωστούς - αγνώστους (άλλωστε αυτοί είναι το παρακράτος που στηρίζει τις κατοχικές δυνάμεις και τους εκφραστές τους) αλλά, η ύπαρξη των ΜΑΤ αποτελεί προληπτικό μέτρο για την αλλαγή του χρόνου!

Οι επίσημοι που θα παραβρεθούν στο «εορταστικό πρόγραμμα» του δήμου Αθηνών δε θα πρέπει να «ενοχληθούν» από αγανακτισμένους πολίτες, ενώ θα πρέπει να προστατευθούν από τυχόν συμβάντα όπως αυτά της παρέλασης την 28η Οκτωβρίου…
Και τα τρέμουν αυτά τα συμβάντα...
Τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί οι Έλληνες να σηκώσουν κεφάλι και να τους "αποκεφαλίσουν" εν μία νυκτί...
Τρέμουν, επειδή γνωρίζουν την ενοχή τους, γνωρίζουν τον δοσιλογισμό τους, γνωρίζουν πως τελικά θα έχουν το τέλος που όλοι οι προδότες είχαν...

Μήπως θα πρέπει όλη η Αθήνα να αποφασίσει να πραγματοποιήσει την αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος;
Μήπως θα πρέπει να τους πάμε κόντρα και να τους δώσουμε ένα μήνυμα για το τι τους περιμένει τον χρόνο που έρχεται;
Μήπως θα πρέπει να τους δώσουμε ένα δείγμα του εφιάλτη που θα ζήσουν, τόσο οι ίδιοι όσο και όσοι τους στηρίζουν;

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails