Καλώς ήρθατε

Της υπογραφής το κάγκελο

Λάθος μέτρο το χαράτσι ακινήτων λένε κάποιοι πασόκοι και ζητούν από την κυβέρνηση να κάνει αλλαγές.

Είναι οι ίδιοι που το ψήφισαν. Οπότε ή είναι τόσο ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν ή είναι τόσο εγκληματικά λαϊκιστές που σκέφτονται μόνο το τομάρι τους και ανάλογα με τις περιστάσεις λειτουργούν.

Όποια εκδοχή και αν διαλέξουν είναι επικίνδυνοι για την χώρα και για τους πολίτες της.
Αλλά το έκαναν για να πάρουμε την 6η δόση.

Παιδιά λιποθυμούν από ασιτία. Αλλά θα...πάρουμε την 6η δόση.
Η ανεργία θα ξεπεράσει το 30% αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.
Οι μισθοί, για όσους δουλεύουν ακόμα, θα κατρακυλήσουν στα 400 ευρώ. Αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.
Οι συντάξεις θα φτάνουν μόνο για λίγα από τα φάρμακα, αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.
Δεν θα έχουμε παιδεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς. Αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.

Άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε. Αλλά θα πάρουμε την 6η δόση. Άλλοι αυτοκτονούν επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους. Αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.
Θα ξεπουλήσουμε την Ελλάδα και το μέλλον μας, όπως και το μέλλον των απιδιών μας. Αλλά θα πάρουμε την 6η δόση.

Αρκεί να υπογράψει και αυτός ο… πως τον είπαμε; Α! Σαμαράς.

Πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να μην πάρουμε την 6η δόση; Αν, πλέον, η Ελλάδα δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο για την κατάρρευση του ευρώ μπορεί και να μην την πάρουμε.

Ξέροντας ότι η δόση αυτή είναι για να εξοφληθούν ομόλογα που λήγουν εντός του Δεκεμβρίου (και όχι μισθοί και συντάξεις), η περίπτωση να μην μας δώσουν την δόση μας εξαρτάται μόνο από την επιλογή τους να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία.

Κατά τα άλλα, θέλουν την υπογραφή του Αντώνη Σφουγγαράκη για να πουν το ΟΚ.
Τι την θέλουν την υπογραφή του αφού ο Αντωνάκης ως άλλος πασόκος έχει κατεβάσει τα βρακιά (των πολιτών) συναινώντας στα πάντα;

Έχοντας κατά νου ότι τα πρόβατα – ψηφοφόροι χρόνια τώρα επιλέγουν ή τους πράσινους ή τους γαλάζιους, θέλουν να τους στερήσουν την δυνατότητα να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρχει και εναλλακτική λύση.

Οπότε να δεχθούν μοιρολατρικά την σφαγή τους.

Όχι ότι υπήρχε περίπτωση ο Αντωνάκης να μην γινόταν Γιωργάκης αλλά μέχρι να αποδειχθεί θα περνούσε λίγος καιρός. Και καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει.

Πάρτε τώρα που γυρίζει… εδώ το καλό ξεπούλημα. Από δημόσια περιουσία μέχρι την ζωή των πολιτών. Γρήγορα, να προλάβουμε, μπορεί σε λίγο καιρό να μην υπάρχει ευρώ.

Και τότε με τι θα εκβιάζουμε τον κόσμο;

Κάποια στιγμή μεταδόθηκε (και είπαν μετά ότι έγινε λάθος στην μετάφραση) ότι η Μέρκελ ζήτησε την υπογραφή από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.

Εκεί, πραγματικά, θα βλέπαμε ποιος λέει τι και τι εννοεί. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεχώριζε η ήρα από το στάρι και οι τσάμπα μάγκες από τους μάγκες που γλίτωσαν από το τρένο.

Ας τα δούμε λιγάκι λογικά τα πράγματα. Όπως έχει ιστορικά αποδειχθεί το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η Ντόρα που έχουν κυβερνήσει έχουν την μεγάλη ευθύνη για ότι μας συμβαίνει. Και ξέρουμε όλοι ότι ποτέ δεν δούλεψαν για το καλό της χώρας, δηλαδή των πολιτών της ως σύνολο (γιατί μεμονωμένα τα ρουσφέτια πήγαν σύννεφο).

Πάντα αυτές οι κυβερνήσεις εξυπηρέτησαν τους μεγαλοεργολάβους, τις τράπεζες, τους έχοντες και κατέχοντες.

Οπότε και τώρα τους ίδιους θέλουν να εξυπηρετήσουν και όχι την χώρα. Απλά έχουν μαζί τους έναν Καρατζαφέρη και έναν «υπεύθυνο» αριστεροδεξιό.
Η λογική λοιπόν λέει ότι δεν πρέπει να τους εμπιστευτούμε ξανά και ότι η επιλογές τους θα είναι καταστροφικές.

Φοβάται ο αρχηγός του υπουργού Μπουμπούκου ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η Κούβα της Μεσογείου. Προς το παρών η Ελλάδα έχει γίνει ο κουβάς της Μεσογείου. Για να μην πω της υφηλίου και με πείτε υπερβολικό.

Υπάρχει ακόμα μια τάση να ρίχνουν την ευθύνη για ότι έχει συμβεί στα 2 τελευταία χρόνια στην βλακεία του Γιωργάκη.

Ο βλάκας λοιπόν αποχώρησε. Ας δούμε τώρα τους έξυπνους και τον τεχνοκράτη πως θα συνεχίσουν το έργο του βλάκα.
Να είστε σίγουροι, το ίδιο, μπορεί και περισσότερο αποτελεσματικά. Ο Γιωργάκης ζει αυτός σας οδηγεί. Και εμάς… στην καταστροφή.

Γιατί δεν είναι η φυσική παρουσία. Αλλά οι ιδέες και η πολιτική που εφαρμόζεται. Και, κοίτα να δεις, που οι συγκυβερνήτες έχουν δεσμευτεί να τηρήσουν κατά γράμμα αυτά που είχε συναποφασίσει με τους ευρωπαίους ο βλάκας.

Οπότε ας μην μας περνάνε για βλάκες. Το πρόβλημα δεν ήταν απλά ο Γιωργάκης. Ήταν και είναι οι πολιτικές επιλογές, το έγκλημα κατά της χώρας και των πολιτών, το ξεπούλημα ανθρώπων, περιουσίας και κυριαρχίας. Και αυτά είναι εδώ… ασχέτως της βαθμίδας ευφυΐας.
γράφει ο Μικρός Φωκίων

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails