Καλώς ήρθατε

Η ξεφτίλα των δημοσκοπήσεων για τον Παπαδήμο!

Όλες οι φυλλάδες και τα κανάλια λύσσαξαν ότι σε δημοσκοπήσεις «οι Έλληνες είναι θετικοί, ελπίζουν με τον Παπαδήμο». Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες; Μα βέβαια, οι «πολιτικοί», οι τραπεζίτες, τα ΜΜΕξημέρωσης, οι επιχειρηματίες, γενικά όσοι έφεραν την Ελλάδα στο οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο και διατάζουν την καταστολή των διαδηλώσεων.

Ξαφνικά, σε δύο εικοσιτετράωρα, ο Παπαδήμος είναι ο...Μεσσίας, ο εκλεκτός του 73% περίπου των Ελλήνων. Καμιά τσίπα. Πιο αξιοπρεπής ήταν η διεξαγωγή και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των «δημοψηφισμάτων» στην χούντα του 1967-74!

Όταν ένας ΜΗ εκλεγμένος «πρωθυπουργός», τεχνοκράτης, που δέχθηκε συγχαρητήρια και στήριξη από Βρυξέλλες και, κυρίως, Βερολίνο και Παρίσι, με υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς τον κορμό του ΓΑΠ και κάτι κρυφούς μνημονιακούς της ΝΔ και κάτι ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ (το μόνο σωστό εξώφυλλο του BILD, το οποίο όμως δεν αναφέρθηκε στις ακροδεξιές και νεοναζιστικές διαμαρτυρίες για την «βοήθεια» Merkel στην Ελλάδα, τις οποίες ενθαρρύνει 2 χρόνια η καγκελάριος και ο συνασπισμός της), είναι δυνατόν να είναι «ηγέτης» ερχόμενος από την Ευρώπη υπέρ μας;

Αυτό που έχουμε στον σβέρκο μας δεν είναι «κυβέρνηση», αλλά πάνελ σε «πολιτική» εκπομπή. Οι «σωτήρες» μας καμαρώνουν σα γύφτοι στα κανάλια που έπιασαν καρέκλα! Αν γίνει ΣΩΣΤΗ δημοσκόπηση θα δουν ποσοστά Jeffrey! Στις 17/11/2011 θα δει και ο Παπαδήμος τι εστί Έλληνας.

Και ας ετοιμάζει ο Παπουτσής καταστολή επιπέδου 1973. Εμείς δεν είμαστε νοημοσύνης ΓΑΠ, το έλεγε και η πρώην του (η συγγραφέας της πτυχιακής του-ούτε το πτυχίο δεν πήρε μόνος του ο Γιωργάκης- ότι είναι τρελός και πλέον, αφού δεν ήταν μετά το δημοψήφισμα (δεν τους έφταιγε η κίνηση αυτή καθαυτή, αλλά το ότι ο ΓΑΠ τόλμησε να πάρει πρωτοβουλία χωρίς να τους ρωτήσει!) δεν ήταν χρήσιμος, το λέει και ο Sarkozy και όχι μόνο.

Πλέον οι Έλληνες, μετά το τσίρκο της «συναίνεσης», κατάλαβαν ότι ΔΕΝ υπάρχουν ιδεολογίες και δεξιοί ή αριστεροί ή ό,τι άλλο. Είναι όλοι ίδιοι (ελάχιστες εξαιρέσεις)!

Κατάφεραν να σβήσουν (εύχομαι για πάντα) από τον χάρτη τα κομματόσκυλα και τους νεοέλληνες και τους Ελληνάρες, κενού περιεχομένου και ουσίας και προσφοράς.

Δεν «μασάμε» από εκβιασμούς και απειλές των νεοφασιστών των Βρυξελλών και της Ευρώπης.

Όλοι έχουμε χρέος στην Ελλάδα να μείνει Ελλάδα και να μην έχει ελληνόφωνο δοσίλογο «κυβερνήτη», άλλα Έλληνα ηγέτη, που σέβεται ΜΟΝΟ όσες χώρες σέβονται την Ελλάδα.
απο το citypress-gr

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

αΝώΔυΝος είπε...

Πολύ σωστό το άρθρο, εύγε!

Related Posts with Thumbnails