Καλώς ήρθατε

Σειρά έχουν τώρα οι… δημοσκοπήσεις

Ο μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα ξεκινάει ιστορικά από "Παπα...". Πολιτικό τραβεστί η νέα κυβέρνηση, που θα οδηγήσει την χώρα στην απόλυτη εκτροπή.

Και τώρα σειρά έχουν οι… δημοσκοπήσεις. Το γνωστό εργαλείο χειραγώγησης των πολιτών, το «πλυντήριο» εγκεφάλων, η γνωστή μέθοδος μέσω της οποίας ο χειρότερος εγκληματίας μπορεί να ψηφισθεί ως ο καλύτερος άνθρωπος!!!

Τα «τυχαία» γεγονότα από εδώ και στο εξής θα καταγράφονται δεόντως. Τυχούσες φορο-ελαφρύνσεις (π.χ. μείωση ΦΠΑ), έργα που θα γίνουν όλως τυχαίως με πρωθυπουργό τον... τραπεζίτη Παπαδήμο και θα δώσουν θέσεις εργασίας (άσχετα εάν η ανεργία θα ανέβει ακόμη περισσότερο…) και άλλα πολλά σχετικά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να λειτουργήσουν ως εργαλεία διαμόρφωσης της κοινής γνώμης! Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο οι «δημοσκοπήσεις» να καταγράφουν την αλήθεια (ή έστω και μέρος της), αλλά είναι απαραίτητο να διαφημιστούν δεόντως, προκειμένου να εκλείψουν οι λόγοι άμεσης προσφυγής στις κάλπες, όπου ο Ελληνικός λαός θα καταγράψει την δική του γνώμη – απόφαση – εντολή για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα.

Αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ θα κάνει εκλογές. Τουλάχιστον μέχρι να δέσει χειροπόδαρα και να αποκλείσει ακόμη και την ελάχιστη πιθανότητα εκδίωξης του ΔΝΤ και των τραπεζο-κυβερνητών ή των υπαλλήλων τους από την εξουσία.

Η «μεγάλη πρόκληση», όπως ήδη άρχισε να συζητείται, πέραν της οικονομικής πολιτικής που πρόκειται να εφαρμοσθεί (τίποτε λιγότερο από όσα ήδη περιμένουμε από τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου) είναι η ασφάλεια των πολιτών, η ασφάλεια της χώρας (βλ. ασφάλεια των εξουσιαστών βιαστών του πολιτεύματος και του Συντάγματος). Η πρόκληση αυτή προσχηματικά θα «αντιμετωπισθεί» στις 17 Νοέμβρη, ενώ αυτή ακριβώς η ημερομηνία πρόκειται να λειτουργήσει ως «σταθμός» για την αλλαγή της πολιτικής περί «ασφάλειας». Πολύ σύντομα, στο όνομα της Δημοκρατίας, θα παυθούν πολλά δημοκρατικά δικαιώματα, φυσικά για το… καλό μας! Στόχος, να ελεγχθεί και να καταστραφεί εν τη γενέσει της οποιαδήποτε προσπάθεια – απόπειρα απομάκρυνσης των τραπεζιτών από την εξουσία. Κι επειδή τα κυβερνητικά παπαγαλοειδή ήδη έριξαν και την φράση «ασφάλεια της χώρας», μην εκπλαγείτε εάν υπάρξει πρόβλημα στα χερσαία ή στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας. Απλά, θα είναι ένα «πρόβλημα» που θα δώσει πολλές «αναγκαίες λύσεις» στην πολιτική βία και στην επερχόμενη ισοπέδωση του υπολειπόμενου Συντάγματος (και δεν αναφέρομαι στην πλατεία Συντάγματος των «αγανακτισμένων» και της ομάδας των 100 που είχε στη διάθεσή της τα νήματα της «διαμαρτυρίας»).

Μπήκαμε στην χειρότερη πολιτική περίοδο που γνώρισε αυτή η χώρα. Ο οικονομικός νεοφασισμός και η νεο-αποικιοκρατία, ήρθαν στην Ελλάδα για να μείνουν. Και δεν πρόκειται να φύγουν ούτε εύκολα, ούτε αμαχητί… και δυστυχώς, ούτε αναίμακτα. Οι πολιτικοί «άνδρες» που συναίνεσαν (με τον οποιοδήποτε τρόπο) στην υποδούλωση της χώρας είναι στην ουσία συνένοχοι και συνεργάτες του βιασμού ενός ολόκληρου λαού. Αργότερα, ζητώντας την αθώωσή τους απλά θα μας πούνε ότι αυτοί μόνο… κοίταζαν…! Τα θύματα, όμως, είμαστε ήδη εμείς…, τα παιδιά μας και τα αγέννητα παιδιά των παιδιών μας.

Άντε και καλό «πλύσιμο εγκεφάλου», μέχρι να ξυπνήσουμε και να δούμε τι πραγματικά κάνουν στην πατρίδα μας οι κλεπτοκράτες… μέσω της δοτής, παράνομης και αντισυνταγματικής κυβέρνησης Παπαδήμου.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails