Καλώς ήρθατε

Ο Παναγόπουλος πήρε το μονοπάτι του πολέμου!

Επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές και ξέθαψε το τόμαχοκ του πολέμου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ το Καθιστό Βόδι. Κάπου το είχαν θάψει η ΠΑΣΚΕ με την ΔΑΚΕ και δεν θυμόντουσαν που. Έτσι βάφτηκε και παίρνει το μονοπάτι του πολέμου με την κήρυξη μιας απεργίας κάπου κατά της 19 του Οκτώβρη, αν και η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει το έτος. Τόσα μέτρα τόσα χαράτσια, τόσες μειώσεις, καταργήσεις εφεδρείες, ε τους αξίζει μια απεργία κάποια στιγμή. 19 είχε το κενό στην ατζέντα του ο Πρόεδρος και είπε να την βάλει εκεί. Μη συμπέσει και με της ΑΔΕΔΥ σήμερα και διακινδυνεύσει καμία απρόσμενη επιτυχία.

Το σίγουρο είναι ότι ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ εύχονται να έχουν γίνει τόσο αντιπαθητικοί στους εργαζόμενους, ώστε κανείς τους να... μην θέλει να απεργήσει με την ΓΣΕΕ. Γιατί πραγματική ήττα για τους Παναγόπουλους θα ήταν η επιτυχία της απεργίας. Αν θέλουμε λοιπόν να τον εκδικηθούμε ας φροντίσουμε έστω αυτή η σε slow motion απεργία να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. Όσο περισσότερος κόσμος απεργήσει και μαζευτεί στο δρόμο, τόσο πιο απίθανο είναι να εμφανιστεί ο Παναγόπουλος στην απεργία. Όταν οι εργαζόμενοι έρχονται οι Παναγόπουλοι φεύγουν…
από το antista/chef

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails