Καλώς ήρθατε

Σ... σκασμός

Πριν από κάμποσα χρόνια όταν το ΠΑΣΟΚ φρέσκο και ελπιδοφόρο υποσχόταν τα πάντα στον διψασμένο για αλλαγή λαό, ο Μένιος Κουτσόγιωργας απαγόρευσε στη Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να κάνει αντιπολίτευση λέγοντας μέσα στη βουλή πως εσείς δε δικαιούστε να ομιλείτε και δε διαμαρτυρήθηκε κανείς, αλλά και να διαμαρτυρόταν ποιος τον άκουγε ήταν τόσος ο ενθουσιασμός με την αλλαγή.
Δεν είπε σας απαγορεύω, αλλά δε δικαιούστε, που το θεώρησε πιο μαλακό να μην του πούνε πως θυμίζει χούντα.

Τώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι στο τιμόνι της Ελλάδας, με παρελθόν τριάντα περίπου ετών στην πλάτη, δια στόματος Ευάγγελου Βενιζέλου λέει σε όλους όσους κάνουν κριτική στην κυβέρνηση πως είναι κήρυκες της ανομίας και υπονομεύουν την αξιοπιστία της χώρας.

Μα δε ντρέπεται κανένας πια στο... ΠΑΣΟΚ, να είναι αυτοί οι κύριοι υπεύθυνοι για την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και απαγορεύουν σε ακαδημαϊκούς, σε έντιμους δημοσιογράφους, σε απλούς πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την κατρακύλα της χώρας και τους αποκαλεί ανόμους;
Χαρακτήρισε την κριτική ως ανομία και σκοπεύει καθώς φαίνεται όλους όσους τους ξεμπροστιάζουμε να μας στείλει εξορία γιατί είμαστε άνομοι (εκτός νόμου).

Σε τίποτα δε διαφέρουν από τη χούντα γιατί όπως και τότε, εκείνοι αποφάσιζαν και διέτασσαν και αν δεν υπάκουες βρισκόσουν για διακοπές σε κανένα ξερονήσι να κάνεις παρέα με τους γλάρους, εκεί θα φτάσουμε!

Την κάθε διαμαρτυρία οι σοσιαλιστάδες την πνίγουν με τόνους δακρυγόνων και τα κλόμπς ανεβαινοκατεβαίνουν με γοργότερους ρυθμούς από τότε του 67-74 που κατηγορούν οι Παπουτσίδες την περίοδο εκείνη ως δικτατορία.
Τώρα είναι χειρότερα από τότε γιατί τότε είναι αλήθεια πως δε μπορούσες να διαβάσεις όποια εφημερίδα ήθελες, αλλά κανένας δεν διανοείτο να σου αρπάξει το πορτοφόλι και να σε αφήσει νηστικό όπως γίνεται σήμερα.

Μετά τη μεταπολίτευση οι πολιτικοί ροκάνισαν σιγά σιγά τα πόδια της καρέκλας που είχανε θρονιαστεί και λένε πως φταίμε εμείς όσοι τους κρίνουμε που ο λαός τους πετάει παπούτσια και γιαούρτια.
Ο Ελληνικός λαός δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανένα πολιτικό και υπεύθυνοι είναι αυτοί, γιατί δεν είπαν ποτέ την αλήθεια όχι μόνο για την οικονομική πολιτική που ακολούθησαν τόσα χρόνια, αλλά και γιατί εμείς γίνανε φτωχοί καταθέτοντας από το υστέρημά μας στον κρατικό κορβανά κι αυτοί πλούσιοι με καταθέσεις στην Ελβετία που απέκτησαν κλέβοντας αυτά που μας υποχρεώνουν να καταθέσουμε εμείς.
Καταλαβαίνετε γιατί δεν πέφτει το χρέος;

Ο Σαμαράς θα τραβήξει πολύ κουπί για να πείσει τον Ελληνικό λαό για τις ικανότητές του και τις καλές του προθέσεις και είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού κόσμου να ανανήψει και αποκαταστήσει την εντιμότητά του στα μάτια του λαού με την κατάργηση της ασυλίας που έχουν και διερεύνηση του πόθεν έσχες.

Θα είναι μια καλή αρχή προς την κάθαρση και ένα κακό τέλος σε όλους αυτούς που μας έχουν κατακλέψει τις τελευταίες δεκαετίες.
γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος-Συγγραφέας

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails