Καλώς ήρθατε

Πρετεντέρης: Οι … φιρφιρίκοι της Ν.Δ. φταίνε για τα σχολικά βιβλία

Μεγαλωμένος και αντρειωμένος στη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ, πίστευα ότι τα έχω δει όλα και ότι θα μπορούσα να αναλύσω με ακρίβεια, κάθε νοητή υπέρβαση, κάθε λεκτική ακράτεια και κάθε μιντιακή έξαρση του λαοπλάνου αυτού κόμματος.

Σήμερα δηλώνω αδαής και σηκώνω τα χέρια ανήμπορος μπροστά στα κατορθώματα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Γιατί Χθες διάβασα ξέπνοος μια υπερβατική ανάλυση αυτού του τέρατος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, του κ. Πρετεντέρη, σύμφωνα με τον οποίο υπαίτιοι για την ξεφτίλα των σχολικών βιβλίων είναι ο κ. Λυκουρέντζος και οι υπόλοιποι φιρφιρίκοι (sic) της Ν.Δ.!!!

Σύμφωνα με την περισπούδαστη ανάλυση του σταρ της μνημονιακής δημοσιογραφίας, αυτό συμβαίνει εν ολίγοις γιατί η... διαπλεκόμενη Ν.Δ. συντηρεί ανάρμοστες σχέσεις με το δικαστικό σώμα και ελέγχοντας με έναν ποταπό τρόπο το ελεγκτικό συνέδριο, σπεκουλάρησε απέναντι σε παιδιά και γονείς και σαμποτάρησε την εκτύπωση των βιβλίων, με σκοπό να εκθέσει την αθώα υπουργό!!!

Όχι, δεν πρόκειται γιασενάριο ταινίας θρίλερ. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε κοινή θέα στα ηλεκτρονικά “Νέα”, στην καθημερινή στήλη του κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου.

Τώρα πια ξέρω καλά ότι στην πολύπαθη χώρα μας:

- Οι φιρφιρίκοι της Ν.Δ. ευθύνονται για την έλλειψη βιβλίων

- Η παγκόσμια ύφεση ευθύνεται για τα χάλια της οικονομίας

- Οι συνδικαλιστές για τη διαφθορά στο δημόσιο

- Ο Σαμαράς για την απεργία των ταξί

- Ο ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό αλλά και γενικότερα για όλα τα παραπάνω

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει τον απόλυτο κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι μια μικρή λεπτομέρεια, που ουδόλως ευθύνεται για την πορεία της χώρας. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία της χώρας απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους, που επιθυμούν την καταστροφή και το χάος.
γράφει ο Κακοφωνίξ
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails