Καλώς ήρθατε

154 ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας ενός λαού και μιας χώρας…

Κι άλλα μέτρα ανακοίνωσε ο Βενιζέλος-ύψους 7 δις ευρώ-την ώρα που οι υποκριτές Πασόκοι βουλευτές ετοιμάζονται να ψηφίσουν το χαράτσι στα ακίνητα!

Όπως έχετε καταλάβει έχουν αποφασίσει να μας δολοφονήσουν με τη μέθοδο του αργού θανάτου.

Κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν είναι εξουσιοδοτημένος από τους πολίτες να ψηφίσει ΝΑΙ στη διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας

Κανείς από τους 154.

Όποιος υπερψηφίσει θα...
είναι-και μετά τις χθεσινές εξαγγελίες Βενιζέλου-ηθικός αυτουργός στη δολοφονία ενός λαού και της παράδοσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας στους τοκογλύφους κατακτητές.

Είναι φανερό πλέον ότι με τη μέθοδο της τρομοκράτησης του λαού οι κατοχικές δυνάμεις σε συνεργασία με τους εγχώριους πολιτικούς προδότες, ετοιμάζονται να λεηλατήσουν ανενόχλητοι τα δώρα αιώνων που χάρισε η Φύση σ' αυτή εδώ τη χώρα.

Θα τους αφήσουμε;
από το olympia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

kopria είπε...

Θα βγει σε λίγο ο Benny Hill της κυβέρνησης να πει τα νέα μέτρα. Μας πήραν τα λεφτά. Μας πήραν τις δουλειές. Μας βίασαν κατ' εξακολούθηση. Θα ζητήσει δεύτερο γύρo με την απειλή ότι όποιος δεν δώσει κώλο ξανά θα του κόψουν το ρεύμα, θα του κόψουν το νερό, θα του κόψουν το πουλί.

Βέβαια τα δουλικά του ΠαΣοΚ, της ΝΔ και του ΛάΟΣ κάνουν ότι μπορούν, και τα έχουν καταφέρει απέναντι στους ραγιάδες να περάσουν την κουλτούρα του τρόμου.
Δεν είμαι πια περήφανος που είμαι Έλληνας. Καθόλου περήφανος.
Μόνο για το μισθουλάκο του, την άδεια του ταξί του, για το παξιμάδι που έφτιαξε από το σκατό του και φοβάται μη το χάσει ανησυχεί ο Ελληναράς. Και για τη Μερσεντές του, που να τον θάψουν με το τιμόνι της τον καργιόλη.

Δεν κατεβαίνει στο δρόμο γιατί τον κορόιδεψαν όταν του έδιναν δάνεια να παίξει χρηματιστήριο. Του φούσκωναν τον εθνικισμό αναθέτοντας τα ολυμπιακά έργα στους γνωστούς εργολάβους. Έπαιρναν μίζες από την Siemens ως πολιτικοί και κόμματα. Έκατσαν να τους πηδήξουν όπως η τότε 35χρονη, 40+ τώρα, στον Ζαχόπουλο. Μια θέση στο δημόσιο και ας φάω πούτσο από τον Κουασιμόδο. Μόνο που μετά τον κάθε Κουασιμόδο ήρθαν και οι τοκογλύφοι πλακώσανε και οι γύφτοι.

Μην κατεβαίνεις ρε για το μισθουλάκο σου, την άδεια ταξί και το σκατό σου που έκανες παξιμάδι. Κατέβα ρε για να απαιτήσεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ήταν το πρώτο που εξαφανίστηκε. Κατέβα να απαιτήσεις πολιτισμό για τα παιδιά σου. Κατέβα για όλους εκείνους τους λόγους που θα σε κάνουν περήφανο. Κατέβα για να δώσεις τη ζωή σου για το διπλανό σου. Αν είναι να κατέβεις για να συνεχίσεις να είσαι χορτάτος σκλάβος μην μπεις στον κόπο. Κάτσε σπίτι σου. Οι δούλοι δεν δικαιούνται να αγωνίζονται. Αυτό είναι το καθήκον των ελεύθερων ανθρώπων.

Για σένα μίλαγε ραγιά πριν ογδόντα χρόνια ο Παλαμάς.

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς,
μήτε λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάνα Γη,
σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι κι οκνοί καταφρονούν
την θεία τραχιά σου γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα
και των αρχαίων παλιάτσοι!
Κωστής Παλαμάς


Κάποιοι θα κατέβουμε και απόψε όπως κάθε βράδυ με την ευχή "οι μπάσταρδοι να πέσουν νεκροί" γιατί το φως του Ήλιου μας δεν είναι για πούλημα στους Γερμανούς κατακτητές, όπως τους το έταξαν οι δωσίλογοι κυβερνήτες.

Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1ZAI2KK9V

Related Posts with Thumbnails