Καλώς ήρθατε

ΠΑΣΟΚ: στον χώρο του παραλόγου

Χιλιάδες κόσμου κατεβαίνει στις πλατείες της χώρας για να πανηγυρίσει για τις πράγματι καταπληκτικές επιτυχίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ότι δεν κατάφεραν κυβερνήσεις δεκαετιών τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ μόνο σε 20 μήνες. Μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει και νέο σποτάκι στο διαδίκτυο για να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μια Ελλάδα που όμοια της δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πλέον μισθούς που τους ζηλεύουν ακόμα και οι Δανοί έχοντας πλέον τεράστια αγοραστική δύναμη.

Ένας μισθωτός δουλεύοντας μόνο 18 ώρες την ημέρα για 30 μέρες τον μήνα μπορεί με τον μισθό του να αγοράσει όχι μόνο 5 κιλά ψωμί αλλά και...300 γραμμάρια τυρί.

Το παγκόσμιο όραμα για περισσότερο χρόνο έγινε πραγματικότητα για έναν στους πέντε εργαζόμενους. Πλέον χωρίς να έχουν τον βραχνά της κάρτας και της εργασίας μπορούν να απολαμβάνουν την ελευθερία του χρόνου. Και για να μην έχουν τύψεις ότι μπορεί να πληρώνονται με επίδομα ανεργίας, δηλαδή χωρίς να εργάζονται, η κυβέρνηση μερίμνησε για την ψυχική τους υγεία και πλέον το επίδομα δεν θα χορηγείται.

Επειδή την ιστορία την καταλαβαίνεις μόνο αν την βιώνεις το ΠΑΣΟΚ έθεσε σε εφαρμογή από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης το σχέδιο επιμόρφωσης του πολίτη.

Δημιουργεί συνθήκες μεσαίωνα και αφήνει τους πολίτες να νιώσουν όπως και οι πρόγονοι τους σε διάφορες ιστορικές στιγμές, όπως για παράδειγμα στην κατοχή.

Επίσης η κυβέρνηση θέλει ενεργούς πολίτες και όχι εφησυχασμένους στους καναπέδες. Έτσι με μότο το «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος» του Καζαντζάκη, αφαίρεσε την όποια ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο και έτσι τους έδωσε την ευκαιρία να κατέβουν στις πλατείες.

Αλλά το μεγαλοφυές σχέδιο του πρωθυπουργού είναι ο πόλεμος εκ των έσω που έχει κηρύξει στον καπιταλισμό, ως γνήσιος σοσιαλιστής.

Αντί να κηρύξει στάση πληρωμών όταν το χρέος της Ελλάδας ήταν 250 δις πήρε επιπλέον 110 δις και θα πάρει άλλα 100 δις ώστε όταν πει το «πτωχεύσαμε» το σύστημα να πάθει μεγαλύτερη ζημιά.

Είναι λοιπόν φυσικό επακόλουθο ο ενθουσιασμός του λαού με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα τα υπόλοιπα κόμματα αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία τους καθώς δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να προτείνουν ένα καλύτερο αύριο στους πολίτες.

Το μόνο κόμμα που παραμένει ενεργό είναι του ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έχει κολλήσει σαν βδέλλα στον Γιωργάκη περιμένοντας να τον κάνει υπουργό.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Καρατζαφέρης θα είναι μαζί τον Μητσοτάκη οι δύο άνθρωποι που θα ζήσουν εκατοντάδες χρόνια. Ο πρώτος μέχρι να γίνει υπουργός και ο δεύτερος μέχρι να δει την κόρη πρωθυπουργό.

Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε και μία ανακοίνωση στην οποία λέει εκτός των άλλων ότι θα κάνουν καλά τα ΜΜΕ να σταματήσουν να βάλλουν το μνημόνιο 2 (μεσοπρόθεσμο το λένε μπας και μας ξεγελάσουν) γιατί από αυτά τα χρήματα ζουν και τα ίδια.

Αγρίεψε το ΠΑΣΟΚ και απειλεί τα παπαγαλάκια ότι δεν θα έχουν πλέον φαγητό.

Πόσο ξεκάθαρα να μας το πουν πλέον… πιο επίσημη καταγγελία για τον ύπουλο ρόλο της προπαγάνδας των Μέσων Μη Ενημέρωσης δεν μπορεί να υπάρξει.

Και αν τσαντίσουμε λίγο περισσότερο τον Αντώναρο του ΠΑΣΟΚ θα πει και ονόματα.

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση της τρόικας θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και στα υπουργεία.

Το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιούν οι υπουργοί είναι «τεχνικοί υποστήριξης». Οπότε θα έχουμε υπουργούς που παριστάνουν τους τεχνικούς και παιδιά για τα θελήματα που θα παριστάνουν τους υπουργούς.

Αλλά θα μας δανείζουν αβέρτα. Βέβαια όπως όλοι έχουμε καταλάβει ανά τρεις μήνες δεν παίρνουμε απλά την δόση μας αλλά μας φοράνε και ένα καινούριο κοστουμάκι μέτρων.

Βέβαια με αυτούς τους ρυθμούς που παίρνουν τα μέτρα είναι ζήτημα αν θα μας δώσουν άλλες τρεις δόσεις. Θα έχουμε πεθάνει από νοθευμένο δάνειο.

Ο Σκανδαλίδης είπε ότι θα παραιτηθεί αν έχει τροϊκανό μπάστακα έξω από το γραφείο του. Μπα, μέσα στο γραφείο του θα είναι και μάλιστα στην καρέκλα του.

Ο Πάγκαλος ομολόγησε ότι λέει πολλές βλακείες. Έτσι δικαιώνεται και ο Σανιδάς (τον θυμάστε;) που είχε πει ότι οι υπουργοί της ΝΔ ήταν παραπλανημένοι; Δηλαδή βλάκες που δεν καταλάβαιναν τι υπέγραφαν;

Ε! τελικά μάλλον πρέπει να είναι στα προσόντα κάποιου για να γίνει υπουργός. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Να λέμε λοιπόν βλάκα τον Πάγκαλο ή μήπως χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή την βλακεία ως άλλοθι;
γράφει ο Μικρός Φωκίων

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Όλοι οι Έλληνες είμαστε υπόλογοι έναντι του παρακάτω άρθρου :

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Related Posts with Thumbnails